а ВИЕ вече знаете кой е убил Немцов!!!?
не ви ли е хрумвало в главите, че е възможно да е убит от провокатори за да изкарат Путин пак лош!!!
замисляли ли сте се, че ако Путин иска да убие някой то просто няма да го направи така, че цял свят да види и да знае, а човека просто ще изчезне безследно!!!
за мен това е поредната американска провокация
Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- nicromanser
- Контакти:
Re: Застреляха Борис Немцов
Последна промяна от nicromanser на 28 фев 2015 14:13, променено общо 1 път.
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ[/center]
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
......................
Последна промяна от dunavfc на 28 фев 2015 14:06, променено общо 2 пъти.
- nicromanser
- Контакти:
dunavfc написа:Колко си елементарен само...Някъде посочвал ли съм убиецът на Немцов ? А на теб не ти ли е хрумвало в главата, че може да има събитие на този свят, което да не е извършено от ЦРУ, ФБР или МОСАД ?
не беше това към теб градски беше към автора на статията и платените соросоидчета тук
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
Извинявам се, изтрил съм си мнението.
- aleksandrov77
Achtung_Juden написа:FLANKER написа:Ами чипсовете си го бяха казали,че целта е Русия да се подкопае отвътре.Ние обаче сме първосигнални като останалите шарлита.
Да ви сера на русофилските тикви и на скапаната русия - туморът на света. Най-отвратителната и агресивна държава населена с подчовеци, алкохолици и отрепки. Избийте си от главите тия неща, дето са ви говорили вашите дядовци-комунисти. Тия изроди не са ни братя по никакъв начин, не са ни и освободители.Вечна смърт за руската сган
Същият този "тумор" Русия ни освободи от 5 вековно Османско робство! Ако не беше Русия , сега в този форум всички щяхме да пишем на турски !
Докато Русия ни е освобождавала от Османско робство , Англия се била на страната на Османската империя!
Сега живеем в по-лоша система от комунизма и тя се казва НОВ СВЕТОВЕН РЕД!
Туморът на света е световна мутра САЩ!
Ти очевидно си промит мозък поддал се на хамериканската антибългарска пропаганда , която цели по всякакъв начин да разцепи близките православни народи да се мразят един друг!Това е целта на Англия и САЩ, които са исторически врагове на България!
По времето на лошия социализъм ни учиха да имаме уважение към по-възрастните от нас хора! Те са видели живота повече години от нас!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!
aleksandrov77 написа:Achtung_Juden написа:FLANKER написа:Ами чипсовете си го бяха казали,че целта е Русия да се подкопае отвътре.Ние обаче сме първосигнални като останалите шарлита.
Да ви сера на русофилските тикви и на скапаната русия - туморът на света. Най-отвратителната и агресивна държава населена с подчовеци, алкохолици и отрепки. Избийте си от главите тия неща, дето са ви говорили вашите дядовци-комунисти. Тия изроди не са ни братя по никакъв начин, не са ни и освободители.Вечна смърт за руската сган
Същият този "тумор" Русия ни освободи от 5 вековно Османско робство! Ако не беше Русия , сега в този форум всички щяхме да пишем на турски !
Докато Русия ни е освобождавала от Османско робство , Англия се била на страната на Османската империя!
Сега живеем в по-лоша система от комунизма и тя се казва НОВ СВЕТОВЕН РЕД!
Туморът на света е световна мутра САЩ!
Ти очевидно си промит мозък поддал се на хамериканската антибългарска пропаганда , която цели по всякакъв начин да разцепи близките православни народи да се мразят един друг!Това е целта на Англия и САЩ, които са исторически врагове на България!
По времето на лошия социализъм ни учиха да имаме уважение към по-възрастните от нас хора! Те са видели живота повече години от нас!
Някъде се изгуби Безкомпромисният, мисля, че коментарите и споровете между вас щяха да бъдат класика във форума.
Мисля, че онзи отявлен антикомунист, който беше водещ в СКАТ и се подвизаваше тук, би бил удачен негов опонент 
-
ShooterMan
- Контакти:
Ако говорите за Георги Жеков, той е просто назначен от комунистите палячо. Майка му е доказана комунистка работила в Химимпорт АД и в чужбина по кмунистическо! При това с мъжа си е ходила в чужбина тогава. Че как ходиха семейства в чужбина а? Жеков е просто един комунистически лакей 
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
dunavfc написа:Мисля, че онзи отявлен антикомунист, който беше водещ в СКАТ и се подвизаваше тук, би бил удачен негов опонент
Именно. Имам чувството, че чета неговите коментари, само, че наобратно.
v.r.s. написа:dunavfc написа:Мисля, че онзи отявлен антикомунист, който беше водещ в СКАТ и се подвизаваше тук, би бил удачен негов опонент
Именно. Имам чувството, че чета неговите коментари, само, че наобратно.
Е, ако е така, заслужава/т уважение за въображението и енергията, която полага/т