Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 15 сеп 2010 11:26
Имам молба към вас, тези, които следите какво се случва в нашия форум. От скоро съм регистриран във форума, но ми прави адски голямо лошо впечатление големия брой коментари в нашите теми на онея от последнатра спирка на 120. Аз лично неискам да търпя коментари по наш адрес от злобарчета и зависници, още по малко да ни дават акъл какво трябва да се случва в нашия отбор. Неискам да знам какво се случва в темите на останалите отбори, но държа това във форума на Цска да престане ! Моито разбиране е, че това са теми свързани С Цска и за феновете на Цска. Коментари на всякъкви останали хора, мразещи нашия отбор, са недопустими. Още по грозното е че са от лица с аватари на онея отсреща. На онея, които до тази година се беха скрили и мълчали като мишки, неспряха да крадат от нас песни, а сега ми доказват колко били велики тук, в нашия форум. Искам това да спре ! ако вие, модераторите, нямате време да следите какво се случва тук, дайте това право на друг, на когото му пука за Цска. Благодаря ви
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!