Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот stannn » 15 сеп 2010 11:02

kartago написа:Пич, аз нито съм левскар, нито съм ЦСКА-ар! Благодаря ви за за помощта! Но, само толкова! Ще продължа да спазвам правилата! Ако ги нарушите, не ме интересува, че сте ни помагали! Надявам се, че това го разбирате?... ;)

Когато съм направил простотия е нормално да си получа наказанието.

Ето един който си плаче за това

Zavinagisin написа:Защо ги мачкаме ли ,ами защото на Панчарево са П*ТКИ.

това е темата
http://forum.gong.bg/levski/viewtopic.php?f=1&t=59813
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 15 сеп 2010 11:26

Имам молба към вас, тези, които следите какво се случва в нашия форум. От скоро съм регистриран във форума, но ми прави адски голямо лошо впечатление големия брой коментари в нашите теми на онея от последнатра спирка на 120. Аз лично неискам да търпя коментари по наш адрес от злобарчета и зависници, още по малко да ни дават акъл какво трябва да се случва в нашия отбор. Неискам да знам какво се случва в темите на останалите отбори, но държа това във форума на Цска да престане ! Моито разбиране е, че това са теми свързани С Цска и за феновете на Цска. Коментари на всякъкви останали хора, мразещи нашия отбор, са недопустими. Още по грозното е че са от лица с аватари на онея отсреща. На онея, които до тази година се беха скрили и мълчали като мишки, неспряха да крадат от нас песни, а сега ми доказват колко били велики тук, в нашия форум. Искам това да спре ! ако вие, модераторите, нямате време да следите какво се случва тук, дайте това право на друг, на когото му пука за Цска. Благодаря ви
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 15 сеп 2010 18:40

Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

haha

Мнениеот haha » 15 сеп 2010 19:00

DaSyth написа:Латекса е най-толерирания отбор в новата история на БГ-футбола и точка.А Гришата може да си плямпа и гледа каквото си иска,нали си напълниха БФС-то с борци,оръжейни търговци,ТИМ-аджии и разбира се със стари но явни курви..а другата година пак ще уволняват треньора като паднат от Сиема Уондърърс,примерно..
Никога във "футбола" ни не е имало толкова боклуци накуп :geek:

litex/viewtopic.php?f=3&t=59535&start=0
Неправилно написано име на отбор!
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 15 сеп 2010 19:32

levski/viewtopic.php?f=1&t=59859&start=0 темата е за ключ, а мама Праска за бан
Последна промяна от plamen_ol на 15 сеп 2010 19:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 15 сеп 2010 19:33

[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 15 сеп 2010 20:30

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=55&t=59693&view=unread#unread

nasko fena написа:
DrAvalanche написа:
DANS написа:Спонсора на ФК Левски и на футболния отбор на БФС се бъгна,

от 10-15 дни най големия GSM оператор в България има огромни проблеми:
- в момента не може да бъде платена нито една сметка нито да бъде внесен депозит за надвишен кредит лимит, тези които имат изтекъл срок за плащане на фактури им се отказва плащане а в същото време телефона им бива спиран, същото е положението и с тези които имат навишен кредит лимит, не съществува никъква възможност телефона им да бъде пуснат и сметката да им бъде платена!!!!..........

Платих си сметките на 10 Септември без никакъв проблем. Днес си поръчах дубликат на една фактура и около мен хората си плащаха без проблеми. Хубаво е първо да провериш, а не да пишеш на ангро.

Ей УШЕВ ти не се обаждай.Ходи да си ревеш в модераторския форум га**он такъв :evil:
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 15 сеп 2010 20:57

Някои потребители имат желание темата да се направи важна- gong/viewtopic.php?f=34&t=59861&start=10&st=0&sk=t&sd=a
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 16 сеп 2010 10:36

gong/viewtopic.php?f=34&t=59893&st=0&sk=t&sd=a

Veso_Ilich написа:Снощи с цялата си наглост Боби Михайлов е съобщил, че от следващият сезон нашата мила родна "А" ПФГ ще бъде излъчвана само и единствено... в интернет пространството :!: :?: :shock: :shock: :shock:
Договорът с ProBG и RingBG за правата на мачовете ще бъде анулиран и единствената опция за редовият фен на родният футбол е или да е на стадиона или да разполага с приличен нет...
Какво мислите за тази абсурдна ситуация???

Бан за подобни потребители, които пускат подобни провокативни теми до края на живота им
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 16 сеп 2010 17:29

komunizmashteseruti написа:За сметка на това Гара Гол ви ти го набучи в свинската зурла

Това е темата:
http://forum.gong.bg/levski/viewtopic.php?f=1&t=59949
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Върни се в “Свободна зона”