Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 фев 2015 01:57

FLANKER написа:Е братле, те са ясни -плюене по Путин.

Ем аз съм пуснал CNN, сега в 2 ч. ще има новини, ще видя какви ги къдрят.

Това с плюенето е глупаво... За Украйна го разбирам, ама за вътрешно-руски проблем, не бива да има крайни реакции, преди разследването да излезе с няква позиция. :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Застреляха Борис Немцов

Мнениеот FLANKER » 28 фев 2015 02:02

Ха сега познайте кой пръв изказва съболезнования:

Вашингтон. Американски сенатори изразиха съболезнования във връзка със смъртта на руския опозиционен политик Борис Немцов, който в петък бе застрелян в центъра на Москва, предаде РИА Новости.
„Дълбоко съм опечален“, написа в Туитър сенаторът републиканец от Аризона Джон Маккейн, който публикува също своя снимка с Немцов от 2013 г.
„Потресена съм от трагичното убийство на руския опозиционен лидер Борис Немцов“, написа в Туитър сенаторът демократ от Калифорния Барбара Боксър. „Смъртта на Немцов е трагедия. Той бе истински герой и лидер“, заяви на свой ред републиканецът от Уисконсин Рон Джонсън.
По думите на републиканеца от Мисисипи Роджър Уикър, Немцов е бил „смелият и силен глас“ на критиката към руското ръководство. „Неговите думи трябва да живеят. Разследвайте убийството му“, призова Уикър.
„Дълбоко съм опечалена от новината за убийството на Борис Немцов“, написа републиканката от Ню Хемпшър Кели Ейът, която добави, че Немцов се е борил срещу репресиите. „За мен бе чест да го познавам“, добави тя.
П.П.Толкова са нагли тия говеда,че ми се гади !
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 28 фев 2015 02:03

FLANKER написа:Ха сега познайте кой пръв изказва съболезнования:

Вашингтон. Американски сенатори изразиха съболезнования във връзка със смъртта на руския опозиционен политик Борис Немцов, който в петък бе застрелян в центъра на Москва, предаде РИА Новости.
„Дълбоко съм опечален“, написа в Туитър сенаторът републиканец от Аризона Джон Маккейн, който публикува също своя снимка с Немцов от 2013 г.
„Потресена съм от трагичното убийство на руския опозиционен лидер Борис Немцов“, написа в Туитър сенаторът демократ от Калифорния Барбара Боксър. „Смъртта на Немцов е трагедия. Той бе истински герой и лидер“, заяви на свой ред републиканецът от Уисконсин Рон Джонсън.
По думите на републиканеца от Мисисипи Роджър Уикър, Немцов е бил „смелият и силен глас“ на критиката към руското ръководство. „Неговите думи трябва да живеят. Разследвайте убийството му“, призова Уикър.
„Дълбоко съм опечалена от новината за убийството на Борис Немцов“, написа републиканката от Ню Хемпшър Кели Ейът, която добави, че Немцов се е борил срещу репресиите. „За мен бе чест да го познавам“, добави тя.

:lol:
Levski & Lazio

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 28 фев 2015 02:05

paceto написа:
Logical person написа:Цинизма на русофилите минава всякакви граници. Има ли поне едно събитие във вселената, което да не е провокация на ЦРУ ???

Да беше преди две години, ама в момента Русия е във война и на практика е във военно положение. Всичко се следи до най-малката подробност, просто е невъзможно чужда служба да организира подобно нещо. Как си представяте агенти на ЦРУ да влязат безпрепятствено в Москва и да организират убийство ???

Далеч съм от мисълта за конспирации и прочие, но във връзка с казаното ти не е задължително агенти да влизат в страната, за да извършат подобно нещо.
За такива неща има вербувани хора, които си живеят там и са си законни граждани на въпросната държава т.е. така наречените спящи агенти или клетки. Дава им се заповед по "каналният" ред и те си действат и после пак си влизат в стелт режим.

Паце ,кратко ,точно и ясно.Поздравления! ;)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 28 фев 2015 02:08

THE G.A.M.E написа:
FLANKER написа:Е братле, те са ясни -плюене по Путин.

Ем аз съм пуснал CNN, сега в 2 ч. ще има новини, ще видя какви ги къдрят.

Това с плюенето е глупаво... За Украйна го разбирам, ама за вътрешно-руски проблем, не бива да има крайни реакции, преди разследването да излезе с няква позиция. :roll:

Първи са изказали съболезнования Маккейн и компания.Очаквах го.
Изображение

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 28 фев 2015 02:08

THE G.A.M.E написа:

О, ще има и още пак.
Преди няколко дни по СНН бяха пуснали снимка на Путин, в репортаж за някакъв джихдаист от ислямска държава, невинна грешка по невнимания разбира се.
Вчера пък излезе някакъв анализ на някаква разузнавателна агенция, според която се очаква колапс на ЕС и Русия, упадък на Китай и естествено сащ остава световен доминант, Германия щяла да залезе и забележи - ПОЛША ставала доминант в Европа, това, ако не е американска поръчкова пропаганда аз не знам кое е...
Ето я и въпросната статия:

http://news.ibox.bg/news/id_1239180925

Сега излиза и тоя ''атентат'' в навечерието на опозиционния марш в Русия, е това, ако не е провокация не знам кое е.
Предполагам, че зад океанската сган ще търси някакви сътресения в Русия, пък може и да е опит за принуждаване на ЕС да наложи нови санкции, което явно европейските страни не желаят...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 фев 2015 02:14

Така... Очаквано, убийството е новина # 1 на CNN.

Дежурните съмнения към "Режима на Путин"... И в интерес на истината, предположиха и евентуално участие на мафията.
Посочиха, че има съмнение Немцов да е корумпиран.

Но това са първи реакции.
По-късно ще е по-интересно.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 28 фев 2015 02:19

Близък план на застреляният Немцов.

[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 28 фев 2015 02:20

THE G.A.M.E написа:Така... Очаквано, убийството е новина # 1 на CNN.

Дежурните съмнения към "Режима на Путин"... И в интерес на истината, предположиха и евентуално участие на мафията.
Посочиха, че има съмнение Немцов да е корумпиран.

Но това са първи реакции.
По-късно ще е по-интересно.

Игра ,аз ще си лягам.Ако не ти се спи и гледаш ,драсвай по някой друг ред.През деня ще прочета какво са казали.
Пак повтарям ,само ако ти се занимава ;) Лека от мен!
Изображение

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 28 фев 2015 02:23

Чудя се как толкова лесно някой може да бъде застрелян до Кремъл?!? Просто не го виждам кой ще го позволи. Все едно пред Бъкингамския дворец да стане такова убийство. :shock:

Върни се в “Свободна зона”