modor написа:_RoKi_ написа:...чух един уникално смешен виц![]()
Дай и ние да се посмеем малко де
[offtopic]Скръндза!

...е петък!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
_RoKi_ написа:Та,майката и бащата на Иванчо се плющали в спалнята и Иванчо решил да види какво става,от де иде тоя шум.Отишъл и какво да види,двамата му родители са клецали.При тази гледка,наш Ванчо побягнал в своята стая и тук е момента да отбележа,че бабата на Иванчо също живяла при тях.Баща му решил да му обясни някои неща и отишъл да го види.Влиза той и що да види,Иванчо праска баба си и вика на баща си:А ся,видя ли какво е хубаво да ти е*ат майката
ЛЕВСКАРКА написа:Ходих да купувам 1 символичен подарък, на колешка от курса ми.
По-случай, че наскоро вече е с брачна халка.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:ЛЕВСКАРКА написа:Ходих да купувам 1 символичен подарък, на колешка от курса ми.
"Колешка" се пише с "ж".
В университет си все пак.
_RoKi_ написа:Та,майката и бащата на Иванчо се плющали в спалнята и Иванчо решил да види какво става,от де иде тоя шум.Отишъл и какво да види,двамата му родители са клецали.При тази гледка,наш Ванчо побягнал в своята стая и тук е момента да отбележа,че бабата на Иванчо също живяла при тях.Баща му решил да му обясни някои неща и отишъл да го види.Влиза той и що да види,Иванчо праска баба си и вика на баща си:А ся,видя ли какво е хубаво да ти е*ат майката
ehh написа:ЛЕВСКАРКА написа:Ходих да купувам 1 символичен подарък, на колешка от курса ми.
"Колешка" се пише с "ж".
modor написа:ehh написа:ЛЕВСКАРКА написа:Ходих да купувам 1 символичен подарък, на колешка от курса ми.
"Колешка" се пише с "ж".
[offtopic]човек живее за да се учи[/offtopic]
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта