Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот DrAvalanche » 12 сеп 2010 20:05

liverpul11 написа:през сектор Г влизат говедата ,че е откъм страната на подуянската поляна.

http://forum.gong.bg/gong/viewtopic.php?f=&t=59437
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 12 сеп 2010 20:23

Ти този форум го задръсти .... :shock: Във всеки втори пост на левскар пише - чорбар, ако земем да ги постваме тука, модераторите 5 дена немогат да прочетат всички :lol:

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 12 сеп 2010 21:18

gong/viewtopic.php?f=&t=59467

mironi88 написа:
ЕМИЛ написа:Ние сме шампиони ,защото сме Левски и сме най-силни

Това че сте Лефски далеч не е причина да станете шампиони, дори обратното. А за най-силното - до края на шампионата има да изтече мноооого вода. Сега сте най-силни, но дали ще е така март да кажем. Или някой ще е напълнил торбата с парите от гари, летища и др. зимаска.

al_ex1 написа:Че те лефки мач със сериозен противни освен нас(гол след фал) играли ли са, те тепърва ще берат ядове, с Черноморец ги видяхме! :lol:
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 13 сеп 2010 13:19

Идиотщината няма край! Вземете се в ръце
fifa-turniri написа:Всичките чорбари в Турция !!!

За да подкрепят отбора си :) . :lol:

Levskar_90 написа:Пред родна публика ...

cska/viewtopic.php?f=2&t=59521&st=0&sk=t&sd=a
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 13 сеп 2010 13:35

Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 13 сеп 2010 20:11

Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 14 сеп 2010 00:55

Empty написа:Ти този форум го задръсти .... :shock: Във всеки втори пост на левскар пише - чорбар, ако земем да ги постваме тука, модераторите 5 дена немогат да прочетат всички :lol:

Не, не, това наистина е темата където може да се казват тези неща! Повечето от нещата, които е написал, съм ги модерирал и хората със санкции! Дразнещо е, че "услужливо" подминава преди това казани неща от сини привърженици! Човек, ако е коректен, е коректен към всичко! Иначе си заприличва на доносничене!

Потребителски аватар
qwerty321
Контакти:

Мнениеот qwerty321 » 14 сеп 2010 10:00

Срещу Гент ще ви свьрши малоумната серия,били последния в Швеция и се радват.А кога ще биете Ливьрпул на ''Анфийлд'',Динамо Москва,Байер Леверкузен ??Стига дьвкахте тая победа над юнушите на Лацио.

Изображение
Изображение
Изображение

И продължава ...
http://forum.gong.bg/levski/viewtopic.php?f=&t=59661
[center]ИзображениеИзображение
Christian "I think I'm a white Dennis Rodman" Leatner and
Allen "I think I'm the next MJ" Iverson - Денис Роднам
[/center]

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 15 сеп 2010 00:27

kartago написа:
Empty написа:Ти този форум го задръсти .... :shock: Във всеки втори пост на левскар пише - чорбар, ако земем да ги постваме тука, модераторите 5 дена немогат да прочетат всички :lol:

Не, не, това наистина е темата където може да се казват тези неща! Повечето от нещата, които е написал, съм ги модерирал и хората със санкции! Дразнещо е, че "услужливо" подминава преди това казани неща от сини привърженици! Човек, ако е коректен, е коректен към всичко! Иначе си заприличва на доносничене!

Спокойно аз пускам левскарските изпълнения. Надявам се че няма да останат ненаказани.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 15 сеп 2010 03:52

stannn написа:
kartago написа:

Спокойно аз пускам левскарските изпълнения. Надявам се че няма да останат ненаказани.

Пич, аз нито съм левскар, нито съм ЦСКА-ар! Благодаря ви за за помощта! Но, само толкова! Ще продължа да спазвам правилата! Ако ги нарушите, не ме интересува, че сте ни помагали! Надявам се, че това го разбирате?... ;)

Върни се в “Свободна зона”