1982 написа:Спор няма как да се води с един закоравял русофил, който по цял ден се занимава с това да величае всичко руско и про-руско, както и да плюе по САЩ и Европа.
Падна дотам, дори да защитаваш гнусните режими в Сирия и Иран, само защото са приятелски на Русия. Седнало русофилчето да ми обяснява колко готино било над 40 години да те управлява едно семейство и хората си живеели добре и щастливо. Ама, като отворя тема за цензурата, репресиите и бунтовете в Сирия, мазничко се измъкваме.
Ако утре Башар Асад плюе на Русия и се нагъзи на САЩ, ти ще си първият, който ще обърне плочата, сигурен съм. А за мен ще си остане същият боклук.
Естествено, че няма спор, първо си неподготвен до безумие и второ, в 99% от случаите или бягаш от темата или се връщаш 200 години назад в историята, за да подкрепиш някакви твои тези, или се опитваш да бягаш по оста Русия - Сащ.
Сега, ако те питам да ми кажеш нещо за репресиите на Асад, няма да можеш сигурен съм.
И вземи си набий в кратуната, че гнусните режими в Сирия и Иран са гнусни за теб, за ония хора там е гнусен режима, в който живееш ти, хората живеят по друг начин, имат други разбирания, мирогледа им е изграден на базата на религията, но какво ли да ти обяснявам на теб.
Иначе сега в Сирия няма репресии, има демокрация, и народа наистина живее щастливо, нали така?
Пък и нали обвини Русия в агресия срещу ИД, явно си имаш твои виждания за това кое е правилно и кое не.