Вицове, комични случки и изказвания
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Вицове, комични случки и изказвания
Изтрий тук ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ с ключ или стотинка и спечели нов монитор!
- BLUE CHAMPIONS
- Извинете, коя дата е днес?
- Пети януари!
- А първи, втори, трети и четвърти имаше ли???

- Пети януари!
- А първи, втори, трети и четвърти имаше ли???

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Професор обявил на първи курс, че на изпита ще могат да ползват конспекти, учебници, и въобще какво пожелаят, стига сами да го донесат със себе си.
В деня на изпита половината студенти донесли на гърба си петокурсници.
В деня на изпита половината студенти донесли на гърба си петокурсници.
Стар професор на изпит:
- И така, кой от вас мисли, че знае за 6?
Няколко студента вдигнали ръце. Професора:
- Дайте си книжките - и им писал отлично.
- Кой смята, че знае за 5?
Десет човека вдигнали ръце. Професорът пак им събрал книжките и им поставил петици.
- Кой мисли, че знае за 4?
Вдигнали ръце студентите - професорът им писал оценките. Пак така написал и тройките.
- Значи, така - останалите елате на поправката.
Един студент попитал:
- А кога ще бъде поправката?
Професора:
- Ами, хайде сега. И така, кой от вас мисли, че знае за 6-ица? ...
- И така, кой от вас мисли, че знае за 6?
Няколко студента вдигнали ръце. Професора:
- Дайте си книжките - и им писал отлично.
- Кой смята, че знае за 5?
Десет човека вдигнали ръце. Професорът пак им събрал книжките и им поставил петици.
- Кой мисли, че знае за 4?
Вдигнали ръце студентите - професорът им писал оценките. Пак така написал и тройките.
- Значи, така - останалите елате на поправката.
Един студент попитал:
- А кога ще бъде поправката?
Професора:
- Ами, хайде сега. И така, кой от вас мисли, че знае за 6-ица? ...
Един студент дълго уговарял своя колежка да му дойде на гости.
- Ела у нас, да пийнем чай?
- Не искам.
След някой и друг ден пак:
- Ела у нас да пийнем чай?
- Не искам.
Най-накрая един ден колежката се съгласила. Тръгнали към квартирата на студента и минали покрай една аптека. Колежката казала:
- Я дай да влезем за малко в аптеката?
- Защо?
- Ами да купим нещо за чая...
- Ела у нас, да пийнем чай?
- Не искам.
След някой и друг ден пак:
- Ела у нас да пийнем чай?
- Не искам.
Най-накрая един ден колежката се съгласила. Тръгнали към квартирата на студента и минали покрай една аптека. Колежката казала:
- Я дай да влезем за малко в аптеката?
- Защо?
- Ами да купим нещо за чая...
Молитва на студента:
Доценте наш, ти който си на бюрото да се чуе твоето име, да бъде твоят подпис и тройката наша да бъде, както в книжката, така и в протокола. И прощавай за отсъствията, както ние ти се радваме на твоите. И не ни оставяй на ликвидация и не ни възспирай при преписване. Наздраве! Опа, Амин!
Доценте наш, ти който си на бюрото да се чуе твоето име, да бъде твоят подпис и тройката наша да бъде, както в книжката, така и в протокола. И прощавай за отсъствията, както ние ти се радваме на твоите. И не ни оставяй на ликвидация и не ни възспирай при преписване. Наздраве! Опа, Амин!
Студент е изпитван от професора, но нищо не знае. Професора казва на студента:
- Колега, ако направите нещо нестандартно ще ви пиша тройка.
- Професоре ще направя дупка в стената с оная си работа, тогава ще ми пишете ли тройка?
- Да.
Студента се засилил, блъснал се в стената и направил дупка. Писали му тройка и си излезнал от изпита. След него влиза колежка която и тя нищо не знае, и професора й казва, колежке ако ми кажете тая дупка в стената от какво е, ви пиша тройка. Колежката се зачудила, гледала гледала, и казала:
- Професоре не знам от какво е тая дупка в стената, ама червилото около нея е мое
- Колега, ако направите нещо нестандартно ще ви пиша тройка.
- Професоре ще направя дупка в стената с оная си работа, тогава ще ми пишете ли тройка?
- Да.
Студента се засилил, блъснал се в стената и направил дупка. Писали му тройка и си излезнал от изпита. След него влиза колежка която и тя нищо не знае, и професора й казва, колежке ако ми кажете тая дупка в стената от какво е, ви пиша тройка. Колежката се зачудила, гледала гледала, и казала:
- Професоре не знам от какво е тая дупка в стената, ама червилото около нея е мое