За мен хората от България, дето се бият на страната на "И.Д.", трябва да бъдат арестувани, ако се приберат тук.
Няма никакво значение, дали споделят каузата на псетата, или просто са отишли за пари.
Ислямистите са признати за престъпна групировка от международната общност, редно е всички участвали на тяхна страна, да бъдат съдени като престъпници.
Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
THE G.A.M.E
Re: Тема за политика - България
Ето какво значи джихад:
Всички останали тълкования са пълни измислици!
Девизът на ИД е: Оцелява и расте
Доколкото знам в Шуменско преди повече от месец ДАНС е разбило клетки но ИД.
Абсолютно зло, и явно има достатъчно бг идиоти да участват в това!
Две са обичайните значения на понятието: вътрешна духовна борба (усилие) на вярващия (наричана „голям джихад“); и външна, физическа борба (усилие) срещу враговете на исляма (наричана „малък джихад“).[5]
В общия случай джихад означава доктрина, призоваваща вярващите на борба с враговете на религията им, били те хора или психологически феномени, в това число на цената на жертване на собствения комфорт или дори живот.[6] Сам по себе си джихад не означава война, доколкото антоним на думата е не мир, а бездействие, леност (quud).[3] В този смисъл джихада е доктрина на полагане на усилия за утвърждаване и разцвет на ислямската вяра.
Всички останали тълкования са пълни измислици!
Девизът на ИД е: Оцелява и расте
Доколкото знам в Шуменско преди повече от месец ДАНС е разбило клетки но ИД.
Абсолютно зло, и явно има достатъчно бг идиоти да участват в това!
Последна промяна от Esi на 02 ное 2014 12:17, променено общо 1 път.
THE G.A.M.E написа:За мен хората от България, дето се бият на страната на "И.Д.", трябва да бъдат арестувани, ако се приберат тук.
Няма никакво значение, дали споделят каузата на псетата, или просто са отишли за пари.
Ислямистите са признати за престъпна групировка от международната общност, редно е всички участвали на тяхна страна, да бъдат съдени като престъпници.
+1! 100% съм съгласен,Игра!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

THE G.A.M.E написа:За мен хората от България, дето се бият на страната на "И.Д.", трябва да бъдат арестувани, ако се приберат тук.
Онез българи дето се бият в ИУ да ги пишем ли терористи? Щото така казаха лъжците от Киев и Уайт колиба - там са терористи.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Тези нали са умерената сирийска опозиция?
Daли има основание да бъдат арестувани?
-
THE G.A.M.E
fcb_bg написа:Онез българи дето се бият в ИУ да ги пишем ли терористи? Щото така казаха лъжците от Киев и Уайт колиба - там са терористи.
Има си международни правни норми, щом се нарушават, тези дето ги нарушават, са престъпници.
Т'ва е положението.
-
THE G.A.M.E
Alexx написа:Daли има основание да бъдат арестувани?
Ест, че има, участвали са в престъпна групировка, как да няма ?
No пък има българи които са част от френския легион? 
- Балкански Орел
- Контакти:
До дунавфк.
П.П сега нещо не мога да ти намеря мнението от онзи ден и съжалявам, че нямах време да ти отговоря.Явно след това си разбрал колко си ограничен.За това махам и аз написаното.
П.П сега нещо не мога да ти намеря мнението от онзи ден и съжалявам, че нямах време да ти отговоря.Явно след това си разбрал колко си ограничен.За това махам и аз написаното.