boabbb написа:Ами, нашия лихвен процент, бе, нали ние теглиме и емитираме държавните облигации ...
Това значи,че трябва да предложиш значително по-добри условия от един дългосрочен депозит.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boabbb написа:Ами, нашия лихвен процент, бе, нали ние теглиме и емитираме държавните облигации ...
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:boabbb написа:Ами, нашия лихвен процент, бе, нали ние теглиме и емитираме държавните облигации ...
Боянчо, това са несериозни неща , дето ги пишешКакво искаш да ми кажеш, че аз ще искам да тегля кредит и аз ще определям на каква лихва банката да ми даде парите
Покажи ми коя и къде е тази банка
CTAHKO написа:boabbb написа:Ами, нашия лихвен процент, бе, нали ние теглиме и емитираме държавните облигации ...
Боянчо, това са несериозни неща , дето ги пишешКакво искаш да ми кажеш, че аз ще искам да тегля кредит и аз ще определям на каква лихва банката да ми даде парите
гражданин от село написа:boabbb написа:Ами, нашия лихвен процент, бе, нали ние теглиме и емитираме държавните облигации ...
Това значи,че трябва да предложиш значително по-добри условия от един дългосрочен депозит.
boabbb написа:Ще помоля - без простотии
![]()
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Тони написа:Toзи е убиец и мръсен фашист, който изтребва собственото си население. И нашите го правят, но с "реформи" и "преход" , а Порошенко директно започва война.
boabbb написа:CTAHKO написа:boabbb написа:Ами, нашия лихвен процент, бе, нали ние теглиме и емитираме държавните облигации ...
Ти емитираш облигациите с определена лихва и те се изкупуват ... Държавата няма да тегли кредит от КТБ![]()
![]()
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B8_%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D0%B8_%D0%BA%D0%BD%D0%B8%D0%B6%D0%B0
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
vaskonti написа:Сто пъти се каза изрично, че няма да се копа за шисти в България, ние продължаваме да се ежим
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта