Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
kingofpop написа:И сега като се замисля най-големия гаф е, че Марто излъга пред съдията а няма да има последствия...сценаристите явно не са се усетили, лъжесвидетелстването е голямо престъпление
dreben23 написа:Е, те сериалите така си свършват, особено ако ще се прави нов сезон, но наистина почват да стават банални в един момент и тогава човек ги гледа малко насила, за да види какъв ще е краят.
Целта е да проверят публиката дали аджаба им харесва сериала или да го спрат, за да не си дават парите на вятъра и те! Нищо ново.. казват, че предния сезон е последен и после пак се появи някоя серия, или даже игрален филм.![]()
Радвам се, че колегата е бил наблюдателен, защото аз не можах да се усетя, справиха се със сценария доста добре. Знаете ли какво бих искал, да изкарат турците в първите серии от играта, че ме мързи да им чета субтитрите или поне да им направят един дублаж и на тях, да не ми се затормозява главата и с тяхната реч!![]()
Даже съм сигурен, че заради турската жилка им падна рейтинга, ако бяха намесили италианската мафия или руската, щеше да се харесва повече.Ама им е малък бюджета на хората, трябва да ги разберем.
TodorT написа:Винаги съм казвал, че не е важно как започваш едно нещо, а как го завършваш! Е, браво на сценаристите! Последните 3-4 епизода бяха силни. Чух, че главният режисьор се е върнал за последните серии от филма. Е, личеше сиИначе накрая беше голяма изненада с ново ченге под прикритие. Тъкмо си мислех, че Ния ще умре от свръхдоза, Куката е в затвора, Джаро е аут.... то не остана кой
Ама измислиха добро продължение! Дано го реализират по най-добрия начин!
Потребители, разглеждащи този форум: mizantrop и 6 госта