"Под Прикритие" - криминален сериал (фен тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: "Под Прикритие" - криминален сериал (фен тема)

Мнениеот TodorT » 07 апр 2014 13:13

Винаги съм казвал, че не е важно как започваш едно нещо, а как го завършваш! Е, браво на сценаристите! Последните 3-4 епизода бяха силни. Чух, че главният режисьор се е върнал за последните серии от филма. Е, личеше си :) Иначе накрая беше голяма изненада с ново ченге под прикритие. Тъкмо си мислех, че Ния ще умре от свръхдоза, Куката е в затвора, Джаро е аут.... то не остана кой :lol: Ама измислиха добро продължение! Дано го реализират по най-добрия начин! :)

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 07 апр 2014 15:21

Хубав беше последния епизод ,но не ми хареса завършека... Сега излиза ,че всичко започва отначало и ще има 5-ти сезон. Просто ще го развалят тоя филм. :|
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 07 апр 2014 17:18

Добре завършиха. Отворен финал. Ако искат, могат и така да оставят края.

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 07 апр 2014 20:14

kingofpop написа:И сега като се замисля най-големия гаф е, че Марто излъга пред съдията а няма да има последствия...сценаристите явно не са се усетили, лъжесвидетелстването е голямо престъпление :?

Всъщност, лъжесвидетелите за защитени.
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 08 апр 2014 01:03

Е, те сериалите така си свършват, особено ако ще се прави нов сезон, но наистина почват да стават банални в един момент и тогава човек ги гледа малко насила, за да види какъв ще е краят.

Целта е да проверят публиката дали аджаба им харесва сериала или да го спрат, за да не си дават парите на вятъра и те! Нищо ново.. казват, че предния сезон е последен и после пак се появи някоя серия, или даже игрален филм. :)

Радвам се, че колегата е бил наблюдателен, защото аз не можах да се усетя, справиха се със сценария доста добре. Знаете ли какво бих искал, да изкарат турците в първите серии от играта, че ме мързи да им чета субтитрите или поне да им направят един дублаж и на тях, да не ми се затормозява главата и с тяхната реч! :lol: :mrgreen:

Даже съм сигурен, че заради турската жилка им падна рейтинга, ако бяха намесили италианската мафия или руската, щеше да се харесва повече. :) Ама им е малък бюджета на хората, трябва да ги разберем.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 08 апр 2014 09:37

Естественият завършек на целия сериал беше развръзката по оста Попов-Джаро, каквато и да е тя, оттам нататък всичко вече е изкуствено удължаване с цел рейтинг. (Не че няма да го гледам и след това :) )
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 08 апр 2014 10:17

dreben23 написа:Е, те сериалите така си свършват, особено ако ще се прави нов сезон, но наистина почват да стават банални в един момент и тогава човек ги гледа малко насила, за да види какъв ще е краят.

Целта е да проверят публиката дали аджаба им харесва сериала или да го спрат, за да не си дават парите на вятъра и те! Нищо ново.. казват, че предния сезон е последен и после пак се появи някоя серия, или даже игрален филм. :)

Радвам се, че колегата е бил наблюдателен, защото аз не можах да се усетя, справиха се със сценария доста добре. Знаете ли какво бих искал, да изкарат турците в първите серии от играта, че ме мързи да им чета субтитрите или поне да им направят един дублаж и на тях, да не ми се затормозява главата и с тяхната реч! :lol: :mrgreen:

Даже съм сигурен, че заради турската жилка им падна рейтинга, ако бяха намесили италианската мафия или руската, щеше да се харесва повече. :) Ама им е малък бюджета на хората, трябва да ги разберем.

На мен пък вкарването на турците ми харесва. Това е реалността. Нали не мислиш, че транзита на хероин е художествена измислица, или че с него се занимават италианци,руснаци и др. Единствено липсва политическата част, но ако вкарат действителността тогава много бързо ще ги свалят от екран.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 13 апр 2014 07:48

TodorT написа:Винаги съм казвал, че не е важно как започваш едно нещо, а как го завършваш! Е, браво на сценаристите! Последните 3-4 епизода бяха силни. Чух, че главният режисьор се е върнал за последните серии от филма. Е, личеше си :) Иначе накрая беше голяма изненада с ново ченге под прикритие. Тъкмо си мислех, че Ния ще умре от свръхдоза, Куката е в затвора, Джаро е аут.... то не остана кой :lol: Ама измислиха добро продължение! Дано го реализират по най-добрия начин! :)

Аз не се изненадах от новото ченге, защото затова се загатна още в началото на сезона с обажданията към Попов от някого и снасянето на информацията. Беше ясно, че има човек сред хората на Фарук, защото знаеше прекалено много за него и движенията му, а няма как да знаеш толкова неща щом той оперира предимно в Турция. Плюс това Мартин го хвана един път да говори с някого и го попита кой е, но Попов извъртя нещата и смени темата, а 2-3 епизода преди края дадоха човек в една кола, който сподели информация на Попов и по прическата познах, че е Ерол. Дадоха го в гръб, но го познах и оставаше да разбера дали съм прав. :)

Иначе за постановката на Мартин имаше един пропуск или да го нарека гаф на сценаристите.
Първо той взема пистолета на Джаро с ръкавица, но като реши да произведе изстрел той го зареди с другата си ръка, на която нямаше ръкавица :mrgreen: Смисъл такъв, че при такова разследване и след като има някакви съмнения, че може да е убит хладнокръвно, защото разследващите се въртяха като цяло около тази теза би трябвало да са сваляли отпечатъци от оръжието т.е. трябваше да "прихванат" пръстовите отпечатъци на Мартин :)

Изображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 13 апр 2014 08:55

Много неизвестни останаха и определено ще има нов вълнуващ сезон .

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 08 фев 2016 14:51

Новият сезон тръгва през март! :)

Върни се в “Свободна зона”