Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

mizantrop
Контакти:

Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Мнениеот mizantrop » 25 апр 2022 07:03

Към сайтовете с хубави бонуси бих добавил и алфауин...Сега в събота и неделя имаше 25 лв с трикратно превъртане,а тази седмица 50 лв за ШЛ,пак със същите условия.Плюс седмична промоция с по 20 % кешбек за тенис и баскетбол.

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 26 апр 2022 08:32

А кой е най удобен и с най малко условия за регистрация и теглене.

BorislavD
Контакти:

Мнениеот BorislavD » 26 апр 2022 12:52

Алфауин и Бетано са супер, също и от Сезам съм приятно изненадан. Верификациите бяха без ненужни глупости, бонусите също са на ниво. Бетуей са изнанадващо зле - освен, че искаха селфи, 1 седмица докато мине верификацията и тегленето. Сайта също е мега зле (и коефициентите им не си заслужават) - не знам изобщо кой акъл ги управлява у нас, но е смешно за световен букмейкър с претенции да доставиш такъв продукт, та било то и локалко - в някаква малка държава.

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 26 апр 2022 13:50

Kои от трите дават най хубав бонус при начална регистрация. Също кой от тях предлага пазар корнери на живо.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 апр 2022 22:10

БЕТ365 нещо се срина.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 26 апр 2022 23:35

И аз много се разочаровах от Бетуей,по-точно от аматьорските им изпълнения - нямат метод за депозит през Изипей,също и с Мастъркард не им работи опцията поради ''технически причини''.....единствено с Виза (няма пък сега да си вадя Виза специално заради тях),както и разни електронни портфейли,каквито не ползвам изобщо.
При положение че поне два-три месеца преди това са знаели кога отварят,толкова ли не можаха да сключат договор с най - ползвания оператор - Изипей.....докато ги чакам да си 'поправят' метода с мастъркард ми изтече и 30-дневния срок от регистрацията,след който не мога вече да ползвам първоначален бонус спорт.....на чата уж ми обещаха да ми го дадат,като си оправят проблема с мастъркард.
Изключително несериозно започват,да не мислят че са дошли в Уганда !....като казах Уганда,имат в две африкански държави версии,едната е Гана (betway.com.gh) - там предлагат един джакпот с 5 футболни дербите през уикенда,казва се Pick 5,нещо такова - него чакам аз...евентуално.
7777 имаха такъв с 5 мача,но след затварянето им,никой друг оператор не пусна нещо подобно.Там съм голям майстор.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 апр 2022 22:18

Inbet-а тръгна. Тоя първоначален "бонус без депозит" го няма, разбира се, а отговорът на чат агента беше, че поради многото нови регистрации (колко пък да са толкова много, ебаси...) имало забавяне, ама си следете профила.
Първите ми лаишки впечатления - донякъде бие на Бет365, но с доста по-прилични коефициенти и никак нелоши пазари.
Като печалба на сайта, по груба сметка - около 4%.
Първоначален бонус - 100% до 200 лева. Ако набиеш между 100-199.99 кинта - още 20 лева безплатен залог. Ако треснеш 200 - 200+ кинта - още 50 безплатен залог.
Условия за превъртане депозит+бонус Х 5 на коефициент минимум 1.55 за 30 дни.
Приемливи условия, следим.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 28 апр 2022 23:04

Бонусът без депозит е след верификация.
Иначе спортната платформа - едно към едно с Уинбет.
Началният бонус е повече от приемлив.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 апр 2022 00:07

В условието за бонуса без депозит пише: успешна "верификация на игралната сметка" .
Оная верификация, стандартната, е изписана
"Верификация на акаунта". Не бях сигурен дали е едно и също, питах агента и той ми каза това, което ви споделих.
При вас как мина тоя процес?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 29 апр 2022 23:02

Едно и също е.
Мен ми дадоха 10 лв.

...сега виждам че и тези нямат метод за плащане с изипей,а пък за теглене имат само Bank transfer.Несериозно.

Върни се в “Свободна зона”