Всичко за Diema Sport и Trace sport stars

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Всичко за Diema Sport и Trace sport stars

Мнениеот diplomat » 25 фев 2015 01:51

язе написа:
diplomat написа:
язе написа:
гарфилд написа:Има една приказка братле и тя гласи:Мисленето е много трудна работа за някои и затова не им се удава.Сега хер Щепсел може да отиде и да бръкне с пирони,в най-близкия контакт.Или да се обеси на най-здравия си полилей.

Брейй, доживях да видя тази дума правилно написана в нета. Сичко живо или отдава или му се отдава... :cry:

http://kaksepishe.com/otdava-udava/

Между отдава и удава има съществена разлика и който не я прави, просто му е беден речника. Каква е възможността, смяната на шарнир да ми се ОТдаде, по какъвто и да било начин? А тия от каксепишеком да се ОТдадат на мастурбация и да не се занимават с неща, които не им се Удават... :)

Абе аз да потроля, очаквах и да кажеш за сайта, че е натовски, все пак виж кой го спонсорира. :mrgreen:

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 25 фев 2015 02:06

Абе аз щях да напиша, че думата удава целенасочено се замества с отдава щото е русизъм...( идва от руското удача- успех... а отдава си е съвсем друго), ама наблегнах на фактологията. Както е прието в този форум. 8-) :mrgreen:
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 25 фев 2015 11:09

W84me написа:Ко става, оправиха ли се с Булсатком?

От "Булсатком": Далеч сме от разбирателство с „Нова Броудкастинг Груп"
================================================
Топмачове като Литекс - Лудогорец, Локомотив (Сф) - ЦСКА и Берое – Локомотив (Пд) няма да се гледат от значителна част от телевизионните зрители, защото едино от по-големите кабелни оператори - „Булсатком" - няма да пусне „Диема Спорт HD" и „Трейс Спорт Старс" и този уикенд. Това съобщи пред „7 дни спорт" Тинко Тотев, търговски директор на „Булсатком".
„Далеч сме от разбирателство с „Нова Броудкастинг Груп". В началото на 2015 г. те ни завишиха с два лева на абонат цената за пълния пакет, който включваше „Нова телевизия", „Диема", „Нова Спорт", „Кино Нова" и „Диема Фемили". Тогава удовлетворихме искането им. И какво стана? Увеличиха таксата, а някои от мачовете паднаха от ефир заради новия спортен канал „Диема Спорт". Правят нов канал в движение, вдигат още цената... Всички тези промени, и то в движение, затрудняват и нас, и абонатите ни“ , обясни Тотев.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 25 фев 2015 11:15

Вчера бях в техен офис и отговора бе горе-долу: "Ще поживеем и ще видим, но няма да е скоро" :)
Домуса умишлено лишава безброй червени фенове да бъдет съпричастни към щурма на 32-та :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 фев 2015 11:16

Red_Neck написа:

Вчера бях в техен офис и отговора бе горе-долу: "Ще поживеем и ще видим, но няма да е скоро" :)
Домуса умишлено лишава безброй червени фенове да бъдет съпричастни към щурма на 32-та :)

И аз сега четох, че няма да го бъде. Ами нека, на Домуза не му излязоха сметките.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 25 фев 2015 11:17

trokadero_ написа:
Агенция БЛИЦ се сдоби със съобщение, написано от „Нова Броудкастинг Груп” и адресирано до всички кабелни оператори в България. В него има няколко любопитни неща. Първо, стана ясна цената, която зрителят трябва да плаща месечно, ако желае да гледа новия спортен канал Диема Спорт HD. Тя е 3,96 лева. Второ, което е доста важно - срещу тази пари обаче запалянкото няма да гледа само този, а още един канал – „Трейс Спорт Старс”. Трето, Диема Спорт няма да се излъчва само в HD, но и в SD (т.е. – в стандартната резолюция). Поне така пише във въпросното съобщение. Четвърто, Диема Спорт ще стартира на 21 февруари – нещо, което БЛИЦ писа скоро.
И петото, най-важно уточнение е следното: новият канал ще бъде платен още отсега. Първоначално идеята бе до края на футболния сезон Диема Спорт да се гледа безплатно, но последното решение е друго. Плащаш 3,96 лева на месец и гледаш двата канала. Какво излъчва „Трейс Спорт Старс”, ще разберете по-долу в текста.

В момента по Нова Тв потвърдиха новината за двата нови канала.
4 лв за А група пак е много . Отново измислиха как да бръкнат в джоба на българина ....

Всеки Българин има уникалната възможност на из....ука олигарха като просто отиде на стадиона за съботния мач.
Игнорирай търговските канали!
Посещавай мачовете на отбора, който е в твоя град!
Мисли глобално, действай локално!
Да живее Махагма Ганди!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 фев 2015 11:34

Red_Neck написа:

Колегата са го препратили към Любо Пенев след Евро1996 :lol:

Нова май от прекалена наглост ще гризнат дръвцето. Рано или късно ще пуснат каналите, както беше с БТВ-тата, защото така и двете страни губят. Но за момента повече губят Нова, не знам колко хора биха си сменили оператора заради един канал.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 фев 2015 11:40

rhaegar написа:...... Но за момента повече губят Нова, не знам колко хора биха си сменили оператора заради един канал.

Никога! Още по-малко пък с Близу или ЕмТеле :evil:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 фев 2015 11:41

Кашчей написа:
rhaegar написа:...... Но за момента повече губят Нова, не знам колко хора биха си сменили оператора заради един канал.

И аз не бих ги сменил.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 25 фев 2015 11:49

Кашчей написа:

За мен Загорци са перфектни :)
Кеф ти Ла Лига, кеф ти тенис, кеф ти Формула .... че и по някое читаво филмче пускат. Ако пък не е кълвало през уикенда, винаги може да препсуваш ядно Краси Върхара за слуката му :)

Майтапа настрана, но доколкото си спомням, Булсат имат около 800-900 000 абоната. Представям си как ще изпищят рекламодателите, които също като Загорци са си платили за сезона.
Тук възниква въпросът, дали не се губят повече пари от реклама, отколкото се изкрава с тези 4 лева месечно?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Свободна зона”