niki87 написа:MCMXIII написа:Няма да остане нито един мангал. Ех, мечти!
МСМХIV
<MCMXVI

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
niki87 написа:MCMXIII написа:Няма да остане нито един мангал. Ех, мечти!
МСМХIV
megan fox написа:pomiqrat написа:336
Куджо, няма ли да ти писне?
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
AnalBreaker написа:Пореден ден в даскало ме държат до 4 часаНямам време за нищо
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
MCMXIII написа:modor написа:....
![]()
![]()
![]()
Няма да остане нито един мангал. Ех, мечти!
pomiqrat написа:AnalBreaker написа:Пореден ден в даскало ме държат до 4 часаНямам време за нищо
Де да можех да се върна в даскало
KategorieC написа:niki87 написа:MCMXIII написа:Няма да остане нито един мангал. Ех, мечти!
МСМХIV
<MCMXVI![]()
![]()
![]()
South_Park написа:pomiqrat написа:AnalBreaker написа:Пореден ден в даскало ме държат до 4 часаНямам време за нищо
Де да можех да се върна в даскало
ами стани даскал... или чистач
KategorieC написа:<MCMXVI![]()
![]()
![]()
pomiqrat написа:Познавам мангали хеви метъли
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта