Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот pomiqrat » 20 яну 2012 15:00

megan fox написа:
pomiqrat написа:336

Куджо, няма ли да ти писне? :)

С нетърпение чакам 21. Няма шанс да ми писне
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 20 яну 2012 15:01

milan199440barca написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=A43JOxLa5MM[/youtube]

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 20 яну 2012 15:01

pomiqrat написа:
megan fox написа:
pomiqrat написа:336

Куджо, няма ли да ти писне? :)

С нетърпение чакам 21. Няма шанс да ми писне

Значи ти си нашият пазител на времето. ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 20 яну 2012 15:06

Библиотекарят :mrgreen:

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 20 яну 2012 15:11

pomiqrat написа:Библиотекарят :mrgreen:

Куджо носи Ролекс. - The official timekeeper of our forum. ;) :mrgreen:

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 20 яну 2012 15:13

megan fox написа:

Всъщност имам един много як ръчен Ориент, за който ми искат 70 лв за поправка и е спрял. Докато не тръгне не се притеснявайте за края на света :mrgreen:

ПС: Не вярвам да дам някога 70 лв., за да го оправя, тъй че не се притеснявайте :!:

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 20 яну 2012 15:17

Египетски зодиак:

ТОТ - Господарят на луната 29 август – 27 септември

О, велики Тот, господар на ума и пазител на познанието, ти просвети човечеството.В света на древните египтяни Тот понякога е наричан Джехути, но винаги е разпознаван по соята глава на ибис. Бог на учението и въображението, който покровителства познанието и писмената, Тот е и господар на времето, като астрономическо понятие.

Символите на Тот са:

Камък – Червен халцедон.
Цвят – Светло оранжев.
Число – Осем Аромат – Лавандула.
Животно – Ибис.
Цвете – Невен.
Дърво – Дюля.
Билка – Мащерка.
Храна – Портокал.

ХОР - Бог на изгряващото Слънце 27 септември – 27 октомври

Аз съм господарят на изгряващото Слънце, аз съм символът на възкресението.Хор, синът на Озирис и Изида, богът с глава на сокол, е символ на божествената царственост и на изгряващото Слънце. За да отмъсти за смъртта на баща си, той рискува живота си и се опълчва на Сет, убиецът на неговия баща, като загубва едното си око в битката. Това загубено око става върховен талисман за защита, безценен камък, който символизира вечния живот и прераждането.

Символите на Хор са:

Камък – Кварцит.
Цвят – Жълто-златист.
Число – Шест.
Аромат – Тамян.
Животно – Сокол.
Цвете – Карамфил.
Дърво – Акация.
Билка – Розмарин.
Храна – Слънчогледово семе.

УАДЖЕТ - Богиня на царската кобра 28 октомври – 26 ноември

Чрез волята на Великата змия–богиня всички царе ще управляват! Легендите разказват, че богинята на царската кобра в Древен Египт, известна още под имената Уто или Еждо, е създала папирусовите блата в делтата на Нил. Като божество на царската власт, нейният образ – изправена за нападение кобра, наричана още уреус – украсява предната част на короната на фараона. Уджет също е символ на знанието.

Символите на Уджет са:

Камък – Аметист.
Цвят – Лилав.
Число – Десет.
Аромат – Роза.
Животно – Змия.
Цвете – Зюмбюл.
Дърво – Ясен.
Билка – Синап.
Храна – Лимон.

СЕХМЕТ - Богиня на войната и пустинята 27 ноември – 26 декември

О, могъща над могъщите, велика повелителко на магията, мъдра и силна дъщеря на Ра!Огнедишащата Сехмет с глава на лъвица е египетската богиня, от която древните египтяни се страхуват най-много. Господарка на огъня тя е наричана “Око на Ра”, което я оприличавана силната горещина, излъчвана от Слънцето. Сехмет също така е богиня на мистичните сили и на изцелението, а нейните жреци са лекарите в Древен Египет.

Символите на Сехмет са:

Камък – Тигрово око.
Цвят – Червен.
Число – Пет.
Аромат – Червено сандалово дърво.
Животно – Лъвица.
Цвете – Мак.
Дърво – Сандалово дърво.
Билка – Черен пипер.
Храна – Канела.

СФИНКС - Променящият формите 27 декември – 25 януари

Никой не може да разгадае загадката на Сфинкса, бил той бог или човек!Първоначално известен под името Ху, Сфинксът е най-енигматичният от всички египетски зодиакални рождени знаци. Пазач на съкровищницата, сфинксът, който може да приеме формата на всяко друго живо същество, символизира мистичните сили.

Символите на Сфинкса са:

Камък – Кварц.
Цвят – Бял.
Число – Едно.
Аромат – Евкалипт.
Животно – Лъв.
Цвете – Лилия.
Дърво – Бадемово дърво.
Билка – Кориандър.
Храна – Бяло грозде.

ШУ - Бог на слънчевата светлина 26 януари – 24 февруари

Нека дъхът на Шу даде живот на земята, нека неговото преминаване очисти небето!Шу у изобразяван като човешко същество с щраусово перо на главата, което е и неговият йероглифен знак. Бог на слънчевата светлина и въздуха, Щу е брат и съпруг та Тефнут и е известен като един от божествените близнаци.

Символите на Шу са:

Камък – Лунен камък.
Цвят – Лилав.
Число – Девет.
Аромат – Бяло сандалово дърво.
Животно – Лястовица.
Цвете – Ирис.
Дърво – Сребърна бреза.
Билка – Маточина.
Храна – Жълта джанка.

ИЗИДА - Богиня на реда 25 февруари – 26 март

О, кръв на Изида, направи по-силна великата магия, която ще преобрази света! Изида, символичната майка на фараона, сестра и съпруга на Озирис и майка на Хор, е известна в Древен Египет под името Асет. Изобразявана като прекрасна жена, Изида е почитана като “Повелителка на магията”. Тя е богиня на реда и нейното име означава “трон” или “седя”. Както практична, така и интуитивна, Изида може да вижда нещата от всяка гледна точка.

Символите на Изида са:

Камък – Лапис-лазурит.
Цвят – Златен.
Число – Седем.
Аромат – Лотос.
Животно – Котка.
Цвете – Роза.
Дърво – Смокиня.
Билка – Пелин.
Храна – Авокадо.

ОЗИРИС - Бог на подземния свят 27 март – 25 април

Озирис, вечният бог, съвършеният бог, този, който седи на мястото на Всевиждащото око!Озирис, на египетски Усире, е известен като “Господаря на Нил” и владетел на подземния свят. Древните египтяни го изобразяват като човешко същество, което носи инсигниите на владетел – извит жезъл и млатило – кръстосани пред гърдите му. На главата му е поставена бялата корона на Горен Египет.

Символите на Озирис са:

Камък – Зелен ахат.
Цвят – Сребристо-сив.
Число – Две.
Аромат – Мирта.
Животно – Скарабей.
Цвете – Виолетка.
Дърво – Кедър.
Билка – Босилек.
Храна – Нар.

АМОН - Върховен бог на Древен Египет 26 април – 25 май

Амон, о невидими, ти, който пребиваваш във всички неща, ти, който владееш света!Върховен бог на Древен Египет. За него египтяните казват, че създал Космоса, Звездите и небето от своите мисли. Понякога Амон е изобразяван в напълно човешка форма, а в други случаи - с овнешка глава. От най-древни времена отъждествяван с бога на Слънцето, Ра – името Амон-Ра за пръв път се споменава в Текстовете от пирамидите на Старото царство – той е почитан като “цар на всички богове”, бог-творец. С Амон е свързано обожествяването на фараона, почитан като негово въплъщение.

Символите на Амон са:
Камък – Тюркоаз.
Цвят – Син.
Число – Четири.
Аромат – Карамфил.
Животно – Овен.
Цвете – Синчец.
Дърво – Дъб.
Билка – Градински чай.
Храна – Червена джанка.

ХАТОР - Богиня на Земята и небето 26 май – 24 юни

Направляван от Хатор, нека бъда вдъхновен от нея да създавам живот! В Древен Египет Хатор е наричана Хет-Хет. Като богиня на Луната, на небесата и дори на подемния свят, Хатхор е отъждествявана с любовта, музиката и танците. Понякога Хатхор е изобразявана като бяла крава, а в други случаи – като жена, която носи слънчев диск на главата си. Според легендите тя дарява живот, но и го отнема. Като съпруга и стопанка на дома на Хор, тя олицетворява източния и западния хоризонт.

Символите на Хатор са:

Камък – Яспис.
Цвят – Охра.
Число – Десет.
Аромат – Пачули.
Животно – Крава.
Цвете – Иглика.
Дърво – Бряст.
Билка – Копър.
Храна – Маслина.

ФЕНИКС - Символ на живота и прераждането 25 юни – 24 юли

О, господарю на Страшния съд, аз си отивам от този живот като феникс, възкръснал и сияен.Легендата разказва, че тази екзотична птица си прави гниздо от билки и когато лъчите на Слънцето осветят гнездото й, изгаря и става на пепел. Но след няколко дни отново се ражда от пепелта. Наричан Бену, фениксът е древната свещена огнена птица на египтяните, символ на живота и прераждането.

Символите на феникса са:

Камък – Кехлибар.
Цвят – Индиго.
Число – Дванадесет.
Аромат – Шафран.
Животно – Чучулига.
Цвете – Жълт нарцис.
Дърво – Елша.
Билка – Индийско орехче.
Храна – Фурма.

АНУБИС - Бог-покровител на мъртвите 25 юли – 28 август

Анубис, о, господарю на подземния свят, претегли на теглилката си душата ми в деня на моята смърт!Според представите на древните египтяни Анубис е пазител на подземния свят и покровите на душите на мъртвите. Почитан е в образа на черен чакал. Често е изобразяван като чавек с глава на чакал или куче. Наричан е Хинтиаменти – “този, който стои пред стената на Запада”, владетел на Расетау – царството на мъртвите.

Символите на Анубис са:

Камък – Обсидиан.
Цвят – Черен.
Число – Три.
Аромат – Мускус.
Животно – Чакал.
Цвете – Напръстник.
Дърво – Тис.
Билка – Чубрица.
Храна – Ябълка.

Според зодиака съм Амон

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 20 яну 2012 15:25

pomiqrat написа:
megan fox написа:

Всъщност имам един много як ръчен Ориент, за който ми искат 70 лв за поправка и е спрял. Докато не тръгне не се притеснявайте за края на света :mrgreen:

ПС: Не вярвам да дам някога 70 лв., за да го оправя, тъй че не се притеснявайте :!:

Аз мразя да нося часовници, имам няколко много хубави - подарък от баща ми, включително златно Сейко 5, ама не ги нося. Един път са ми слагали белезници и от там насетне не могат да понасям да имам каквото и да е било по ръцете ми, винаги искам да са свободни!

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 20 яну 2012 15:38

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=H2Cfg3swvbc&feature=relmfu[/youtube]
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 20 яну 2012 15:48

Добър ден. :?
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”