Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На линия
Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот icko65 » 28 окт 2025 19:40

С риск Смити да ме ,,линчува"(и ще го направи)..Най добрия и истински президент на България за времената след 1990..Румен Радев..е на официално посещение в Рияд.Каквото и колкото трябва за нашата отбрана ще бъде направено и договорено..Не разни мишоци..министри и екс политици да ми свалят руски самолети и да ограждат Русия с телена ограда..Последното ме задави от смях..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 28 окт 2025 20:07

nghcvth написа:Е ти хубаво не вярваш, ама Ал Йо си го е написал в страницата във Фейсбук.Изображение
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 2064935050

Така като ги пише тия неща, дали осъзнава че Русия точно за няколко минути може да изличи България от лицето на Земята ??! ..... щото би трябвало да се досеща, че подобен акт значи директно обявяване на война на руснаците ?! ..... да не говорим, че аз не знам случай досега в историята някоя държава да е сваляла президентския самолет на друга държава ??! .....

Това е едно от най-малоумните изказвания на "български" политик въобще в историята. Абсолютен дебил и олигофрен.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 окт 2025 20:47

icko65 написа:С риск Смити да ме ,,линчува"(и ще го направи)..Най добрия и истински президент на България за времената след 1990..Румен Радев..е на официално посещение в Рияд.Каквото и колкото трябва за нашата отбрана ще бъде направено и договорено..Не разни мишоци..министри и екс политици да ми свалят руски самолети и да ограждат Русия с телена ограда..Последното ме задави от смях..

Ице, толкова ли не можа да разбереш, че пилотчето е г-н Никой. Всички решения от подобно естество се взимат от МС и парламент, включително дали ще го изпратят някъде да подскача като мажоретка. :lol: Лицето няма как да договаря каквото и да било към момента. :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 28 окт 2025 21:25

ReBorn1982 написа:
nghcvth написа:Е ти хубаво не вярваш, ама Ал Йо си го е написал в страницата във Фейсбук.Изображение
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 2064935050

Така като ги пише тия неща, дали осъзнава че Русия точно за няколко минути може да изличи България от лицето на Земята ??! ..... щото би трябвало да се досеща, че подобен акт значи директно обявяване на война на руснаците ?! ..... да не говорим, че аз не знам случай досега в историята някоя държава да е сваляла президентския самолет на друга държава ??! .....

Това е едно от най-малоумните изказвания на "български" политик въобще в историята. Абсолютен дебил и олигофрен.

Колкото заличиха Украйна за 4 години, толкова ще заличат и България простите, изостанали ватници.
Камо ли за няколко минути.
Плашат гаргите.
Държава на ръба на фалит, водена 30 години от един масов убиец и диктатор, тръгнали да се заканват.
Че България във всеки аспект е въшка, спор НЯМА.
НО е страна членка на НАТО, а нападение над Бг от страна на Русия, означава война с НАТО.
Тогава идва въпросът при потенциална такава война какво ще остане от Путинова Русия?
Прах и пепел :))
Хайде Путляка първо да превземе Украйна, пък тогава да се цели в нас и други държави, че може да му заседне на гърлото такава хапка.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 окт 2025 22:16

Принципно самолета на Качински падна при подозрителни обстоятелства точно там : )
Иначе това са глупости. Ясно е, че това е тръгнало от глупостите на копейките от рода "кой ще ни пита", директно щял да си мине.
Никой няма да си "мине" без да пита и никой няма да го спре ако има среща с Тръмп. Ясно е, че ще получи разрешение за преминаване и няма да има причина за напрежение, всичко друго са глупости от страна на копейки и либерали.
---

п.с. В България няма кой да се бие при война, изцяло зависими сме от НАТО. Точно заради това трябва да работим за голяма постоянна американска база тип Рамщайн. Иначе се получава нещо като с Полша през WWII. Уж Британците се включват да ги защитават, но тях вече ги няма.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 окт 2025 22:38

Thsmith написа:
Пак ли се напи рано сутрин? За твое съжаление, изобщо не съм се объркал.

Пак циклиш. Пиене? Май ти ме врънкаше да ти пращам пиене. Спечели ли някой бас пак, че да ти пращат пиене? В твоето състояние, не ти препоръчвам да пиеш.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 окт 2025 23:04

Общински съветници от БСП в Карлово опитват да спрат завода за барут на "Райнметал"

"Величие" събра 11 подписа на общински съветници в Карлово, които ще опитат да отложат решението на местния парламент за приемане на устройствения план на завода на ВМЗ и "Райнметал" за барут и снаряди. Заседанието е насрочено за четвъртък (30 октомври) от 10 часа. Тогава се организира и протест.
За инициативата съобщи в парламента Мария Илиева от "Величие". Според нея събраните 11 подписа са достатъчни за отлагането на точката. След въпрос на "Дневник" тя уточни, че инициативата е подкрепена от общински съветници от БСП, ВМРО и други местни формации. Лидерът на БСП Атанас Зафиров, който е вицепремиер в кабинета, не е изразявал публично възражения срещу проекта. "Дневник" изпрати запитване за позицията на БСП до партийния пресцентър.
Илиева каза, че хората в Карлово не са питани дали са съгласни с изграждането на завода. По думите ѝ за строежа ще се изсече гора, която е част от защитените територии по "Натура 2000".
*Dnevnik

Другари, съединявайте се! :lol:

metodito написа:
Thsmith написа:
Пак ли се напи рано сутрин? За твое съжаление, изобщо не съм се объркал.

Пак циклиш. Пиене? Май ти ме врънкаше да ти пращам пиене. Спечели ли някой бас пак, че да ти пращат пиене? В твоето състояние, не ти препоръчвам да пиеш.

Ами някой биха го нарекли циклене, други постоянна величина. Ти не си се променил, а си си все същия мизерник, който не си изпълнява басовете и почти всяко включване е толкова неадекватно, че е трудно да се повярва как може да сътвори. :lol:
тЪъ.. вземи да си изпълняваш басовете и може да не си толкова мизерен, почни да правиш нещо различно от неадекватни включвания и веееероятно коментарите за теб ще са различни и няма да има това "циклене" :lol: :lol: :lol:

A.Pinochet[/center]

На линия
Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 28 окт 2025 23:05

Thsmith написа:
icko65 написа:С риск Смити да ме ,,линчува"(и ще го направи)..Най добрия и истински президент на България за времената след 1990..Румен Радев..е на официално посещение в Рияд.Каквото и колкото трябва за нашата отбрана ще бъде направено и договорено..Не разни мишоци..министри и екс политици да ми свалят руски самолети и да ограждат Русия с телена ограда..Последното ме задави от смях..

Ице, толкова ли не можа да разбереш, че пилотчето е г-н Никой. Всички решения от подобно естество се взимат от МС и парламент, включително дали ще го изпратят някъде да подскача като мажоретка. :lol: Лицето няма как да договаря каквото и да било към момента. :lol:

Ми не съм разбрал...И е...г-н Президента на България..Мунчо!Не е Никой..Никой си ти!Научи се да уважаваш..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 окт 2025 23:14

Мда, не е никой, а мажоретка, която правителството може да прати където иска и когато иска и с каквото иска. Може да подскача, хвърля помпони и до там. :lol:

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 окт 2025 00:03

Thsmith написа:Принципно самолета на Качински падна при подозрителни обстоятелства точно там : )
Иначе това са глупости. Ясно е, че това е тръгнало от глупостите на копейките от рода "кой ще ни пита", директно щял да си мине.
Никой няма да си "мине" без да пита и никой няма да го спре ако има среща с Тръмп. Ясно е, че ще получи разрешение за преминаване и няма да има причина за напрежение, всичко друго са глупости от страна на копейки и либерали.
---

п.с. В България няма кой да се бие при война, изцяло зависими сме от НАТО. Точно заради това трябва да работим за голяма постоянна американска база тип Рамщайн. Иначе се получава нещо като с Полша през WWII. Уж Британците се включват да ги защитават, но тях вече ги няма.

Единствения смисъл да става война тук на нашата територия е ако има ''голяма постоянна американска база тип Рамщайн'' :lol: Тоест да има някакъв смисъл някой да пуска нещо да пада тук.
Полша е съвсем друга история и ,да, ако бяхме русофобска държава като Полша не една, ами за три големи такива бази аз лично бих се надявал. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Свободна зона”