Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
ReBorn1982
Re: Тема за политика - България
Само че има един косвен момент, който тези таблици не обхващат - отворените пазари и потоци на хора. И точно там всичко се обръща .... и губещите са всъщност тия в червено, а печелившите тези в синьо. Пример - големите немски вериги смазаха и унищожиха търговията на дребно у нас, и правят пачки. А много от смазаните заминаха на ... Запад. Включително и Германия.
ReBorn1982 написа:Само че има един косвен момент, който тези таблици не обхващат - отворените пазари и потоци на хора. И точно там всичко се обръща .... и губещите са всъщност тия в червено, а печелившите тези в синьо. Пример - големите немски вериги смазаха и унищожиха търговията на дребно у нас, и правят пачки. А много от смазаните заминаха на ... Запад. Включително и Германия.
е, иначе връщаш стрелбата на границата и си готов :mrgreen: Това е неизбежно - огромният прблем е, че ние сме олигофрени и си смачкахме земеделието (нямам предвид тъпите зърнари с кайените), където можехме да бъдем много напред и да имаме конкурентни предимства. А големите вериги са и с български капитал - например Фантастико се справят повече от добре, а цените им почти винаги са по-високи. От друга страна Карфур фалира 2 или 3 пъти, че не помня вече - та не чуждестранните вериги са виновни на бай денчо с магазинчето, както и не комбайните са виновни на бай спас с магаренцето.
Много трябва да благодарим, че сме в ЕС и цоцането продължава вече 18 години - без тях загивахме тотално - фактите са такива, каквито са
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
- Drunken_Master
- Контакти:
Калин Врачански се оплаква от едновремешната казарма. Били го изкарали на дъжда за да тича, как можело подобно нещо, нали щял да измръзне... Тоя направо го виждам, как ще брани България с пушка в ръка, ако "руските окупатори" идват да ни "освобождават"... Между другото, прави впечатление и че тоя Чефо кани всякакви идиоти, които само да поддържат евроатлантическата пропаганда...
https://www.youtube.com/watch?v=UROSK0UA9yI
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:То кво стана с доклада на БНБ относно "готовността" ни за влизането в Еврозоната? Накрая май даже не го и публикуваха...
С доклада не знам какво става но в момента из цяла България върви подписка срещу еврото.Продиктувана от заведеното дело в ЕК за референдум и спиране на процедурата по приемането му на 01.01,2026..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Drunken_Master написа:Калин Врачански се оплаква от едновремешната казарма. Били го изкарали на дъжда за да тича, как можело подобно нещо, нали щял да измръзне... Тоя направо го виждам, как ще брани България с пушка в ръка, ако "руските окупатори" идват да ни "освобождават"... Между другото, прави впечатление и че тоя Чефо кани всякакви идиоти, които само да поддържат евроатлантическата пропаганда...
Представяш ли си го как го отвличат па улицата, за да го водят да защитава родината? Не ни трябват такива българи.Ужааааааст.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Не е тъмен и не е важно за нашитя хора
Серийният насилник Йохан Стелингверф е осъден на 9 години затвор за изнасилване в София
Серийният насилник Йохан Стелингверф е осъден на 9 години затвор за изнасилване в София
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Трябва да си напълно ненормален, ако си мислиш, че някой тук ще е по-снизходителен, защото е бял. Присъдата е жалка, трябва да се обжалва!
Дано да не излезе жив от затвора!
НЕ искам чуждестранни престъпници тук, ако ще и бели да са.
Присъдата за изнасилване трябва да е минимум доживотен затвор, без право на замяна!
Дано да не излезе жив от затвора!
НЕ искам чуждестранни престъпници тук, ако ще и бели да са.
Присъдата за изнасилване трябва да е минимум доживотен затвор, без право на замяна!
Добре ве..По повод новата такса водомер и достъп до ВиК услуги..Аз ли съм тъп или целия народ изтъпя и го карат да плаща отгоре за една и съща услуга..При условие че си абонат на ВиК..с абонатен номер ..имаш пломбиран сертифициран дигитален дистанционен и анасънъ водомер..Какви такси за достъп и водомер ще плащаш..Станал си абонат!!Значи имаш достъп..Ама не си живеел на вилата си..Боли ма хуя..Където си искам там ще живея..Като няма разход няма да плащам..Като не ползвам дадена услуга защо трябва да плащам?Да им плащам заплатите и ремонтите на ВК мрежата ли?Ми да ми я подарят и ОК..Бахти педалите смотани и неумни
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
icko65 написа:Добре ве..По повод новата такса водомер и достъп до ВиК услуги..Аз ли съм тъп или целия народ изтъпя и го карат да плаща отгоре за една и съща услуга..При условие че си абонат на ВиК..с абонатен номер ..имаш пломбиран сертифициран дигитален дистанционен и анасънъ водомер..Какви такси за достъп и водомер ще плащаш..Станал си абонат!!Значи имаш достъп..Ама не си живеел на вилата си..Боли ма хуя..Където си искам там ще живея..Като няма разход няма да плащам..Като не ползвам дадена услуга защо трябва да плащам?Да им плащам заплатите и ремонтите на ВК мрежата ли?Ми да ми я подарят и ОК..Бахти педалите смотани и неумни
Що да са неумни. Има прости, които ще плащат
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
Свиквайте, ще има и още. Това е пряко следствие от влизането ни в "Клуба на Богатите" и непряко от започналото масово харчене от Кокорчо и продължено от настоящите. Това е за да не вдигнат директно данъците, което ще е рейтингово неприятно меко казано и затова оттук оттам таксички и подобни.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]