Добре как да ти обясня, че имам наблюдения и когато бях от Атака даже познавах цигани, които бяха от Атака ? Нали знаеш, че по махалите когато не си от дпс значи си против тях, а това води и до анти-дпс настроения по същите тези махали, всичко си е навързано.
А и защо си мислиш, че няма еничари които гласуват за дпс ? Даже в изватките циганите и българите гласували за дпс са по равно, а най-много за тях гласуват турците.Същите тези дето ни правят мили очички по улиците и ни се правят на приятели отиват и гласуват за анти-българската партия всеки път.
Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Балкански Орел
- Контакти:
Re: Тема за политика - България
[center]Levski & Lazio[/center]
- Балкански Орел
- Контакти:
И ето, че ПФ излязоха истински мъже ! Щом тиквата не им приема програмата, няма подкрепа това е.
Кой от къде е.А онова джудже което две седмици сереше против ПФ, че били подлоги на Герб сега как ще се извини ?
Сега идва ролята на дпс и познайте с кои гласове ще се замести ПФ.
За събирането на мнозинство, "Коалиция на малцинството" 

Кой от къде е.А онова джудже което две седмици сереше против ПФ, че били подлоги на Герб сега как ще се извини ?
Сега идва ролята на дпс и познайте с кои гласове ще се замести ПФ.

Орел, айде другото, както и да е, въпреки, че съм леко скептичен по въпроса за децата, но това за ракетите по границата с Турция
Тия прости ли са, бе
За какво да вдигаме напрежението с турците
Пълна глупост е тая "точка" ... За протокола, никак не съм фен на "еврогейатлантическите" изпълнения 

Леевски, оле

dunavfc написа:Това за мажоритарният вот е такава безсмислена и малоумна илюзия, че няма накъде...По коя логика, ако не си избираме депутатите по сегашният начин, а мажоритарно ще ни гарантира, че там ще влязат 240/120 авторитетни представители ? Какво ще попречи на Капута, Пеевски или Цветан Василев да влязат мажоритарно, още по -лесно, няма нужда да правят партии, да организират цели структури и коалиции, купуват си 30-40 хил. гласа и са в парламента.
Пропорционалната система е нещо много хубаво, просто има кусури в избирателният кодекс, ако те се усъвършенстват, много от проблемите ще отпаднат.
Да ти кажа брато - така или иначе нищо не може да му попречи - без значение дали е мажоритарен или партиен!
[offtopic]https://plus.google.com/104434860873145164030
https://njakoimisli.tumblr.com/[/offtopic]
https://njakoimisli.tumblr.com/[/offtopic]
- Балкански Орел
- Контакти:
boabbb написа:Орел, айде другото, както и да е, въпреки, че съм леко скептичен по въпроса за децата, но това за ракетите по границата с Турция![]()
Тия прости ли са, бе
За какво да вдигаме напрежението с турците
Пълна глупост е тая "точка" ... За протокола, никак не съм фен на "еврогейатлантическите" изпълнения
Ами това са им идеите си ги отстяват, това са ни обещали и това отстояват не виждам какъв е проблема.А и тук говорим само за защитен арсенал по границата, прсто за самозащита.Да не забравяме, че до вчера Ислямистите играха футбол с глави на кюрди !! А Ердоган е нещо много "мек" с Ислямска Държава.Помисли си за това.Клипът който гледах е изключително брутален и се е развивал изключително близко до нашата страна.
Колкото до децата съм напълно съгласен с идеите на ПФ.
И да кажа, че ПФ не са нито русофили, нито еврофили а отстояват интересите на България.Нищо не искам да казвам, ама според мен днес си спечелиха повече симпатизанти отколкото врагове в България.
Колкото до Герб, той Бойко си го каза- "е получил от евроатлантическите си колеги въпрос: „Това ли са новите Ви колеги”, и посочи, че изказването на Симеонов не отговаря на евроатлантическите ценности на ГЕРБ. ". Срам за всеки гласувал за тази партия, щом някой друг й казва какво да прави.
Последна промяна от Балкански Орел на 29 окт 2014 13:49, променено общо 1 път.
Леле, тука вече духаме и на Валери Симеонов, Каракачанов и компания. 

dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Не знам, ама и на мен взе да ми писва някакви дебели чичковци да ни дават наклон на хуя! 

Ами това са им идеите си ги отстяват, това са ни обещали и това отстояват не виждам какъв е проблема.А и тук говорим само за защитен арсенал по границата, прсто за самозащита.Да не забравяме, че до вчера Ислямистите играха футбол с глави на кюрди !! А Ердоган е нещо много "мек" с Ислямска Държава.Помисли си за това.Клипът който гледах е изключително брутален и се е развивал изключително близко до нашата страна.
Колкото до децата съм напълно съгласен с идеите на ПФ.
Колега, ще ме извиняваш, ама това са пълни глупости

Леевски, оле

Супер антипатичен ми е тоя дъртак, с удоволствие бих го наритал!

- Балкански Орел
- Контакти:
boabbb написа:Колега, ще ме извиняваш, ама това са пълни глупости
Е нема проблеми всеки си има мнение.