Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Балкански Орел » 29 окт 2014 13:15

Добре как да ти обясня, че имам наблюдения и когато бях от Атака даже познавах цигани, които бяха от Атака ? Нали знаеш, че по махалите когато не си от дпс значи си против тях, а това води и до анти-дпс настроения по същите тези махали, всичко си е навързано.

А и защо си мислиш, че няма еничари които гласуват за дпс ? Даже в изватките циганите и българите гласували за дпс са по равно, а най-много за тях гласуват турците.Същите тези дето ни правят мили очички по улиците и ни се правят на приятели отиват и гласуват за анти-българската партия всеки път.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 29 окт 2014 13:19

И ето, че ПФ излязоха истински мъже ! Щом тиквата не им приема програмата, няма подкрепа това е. 8-)
Кой от къде е.А онова джудже което две седмици сереше против ПФ, че били подлоги на Герб сега как ще се извини ?
Сега идва ролята на дпс и познайте с кои гласове ще се замести ПФ. :lol: За събирането на мнозинство, "Коалиция на малцинството" :lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 окт 2014 13:27

Орел, айде другото, както и да е, въпреки, че съм леко скептичен по въпроса за децата, но това за ракетите по границата с Турция :shock: :shock: Тия прости ли са, бе :lol: За какво да вдигаме напрежението с турците :?: Пълна глупост е тая "точка" ... За протокола, никак не съм фен на "еврогейатлантическите" изпълнения :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
valheru
Контакти:

Мнениеот valheru » 29 окт 2014 13:44

dunavfc написа:Това за мажоритарният вот е такава безсмислена и малоумна илюзия, че няма накъде...По коя логика, ако не си избираме депутатите по сегашният начин, а мажоритарно ще ни гарантира, че там ще влязат 240/120 авторитетни представители ? Какво ще попречи на Капута, Пеевски или Цветан Василев да влязат мажоритарно, още по -лесно, няма нужда да правят партии, да организират цели структури и коалиции, купуват си 30-40 хил. гласа и са в парламента.
Пропорционалната система е нещо много хубаво, просто има кусури в избирателният кодекс, ако те се усъвършенстват, много от проблемите ще отпаднат.

Да ти кажа брато - така или иначе нищо не може да му попречи - без значение дали е мажоритарен или партиен!
[offtopic]https://plus.google.com/104434860873145164030
https://njakoimisli.tumblr.com/[/offtopic]

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 29 окт 2014 13:47

boabbb написа:Орел, айде другото, както и да е, въпреки, че съм леко скептичен по въпроса за децата, но това за ракетите по границата с Турция :shock: :shock: Тия прости ли са, бе :lol: За какво да вдигаме напрежението с турците :?: Пълна глупост е тая "точка" ... За протокола, никак не съм фен на "еврогейатлантическите" изпълнения :lol:

Ами това са им идеите си ги отстяват, това са ни обещали и това отстояват не виждам какъв е проблема.А и тук говорим само за защитен арсенал по границата, прсто за самозащита.Да не забравяме, че до вчера Ислямистите играха футбол с глави на кюрди !! А Ердоган е нещо много "мек" с Ислямска Държава.Помисли си за това.Клипът който гледах е изключително брутален и се е развивал изключително близко до нашата страна.
Колкото до децата съм напълно съгласен с идеите на ПФ.

И да кажа, че ПФ не са нито русофили, нито еврофили а отстояват интересите на България.Нищо не искам да казвам, ама според мен днес си спечелиха повече симпатизанти отколкото врагове в България.
Колкото до Герб, той Бойко си го каза- "е получил от евроатлантическите си колеги въпрос: „Това ли са новите Ви колеги”, и посочи, че изказването на Симеонов не отговаря на евроатлантическите ценности на ГЕРБ. ". Срам за всеки гласувал за тази партия, щом някой друг й казва какво да прави.
Последна промяна от Балкански Орел на 29 окт 2014 13:49, променено общо 1 път.

haha

Мнениеот haha » 29 окт 2014 13:49

Леле, тука вече духаме и на Валери Симеонов, Каракачанов и компания. :lol:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 окт 2014 13:52

Не знам, ама и на мен взе да ми писва някакви дебели чичковци да ни дават наклон на хуя! :evil:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 окт 2014 14:02

Ами това са им идеите си ги отстяват, това са ни обещали и това отстояват не виждам какъв е проблема.А и тук говорим само за защитен арсенал по границата, прсто за самозащита.Да не забравяме, че до вчера Ислямистите играха футбол с глави на кюрди !! А Ердоган е нещо много "мек" с Ислямска Държава.Помисли си за това.Клипът който гледах е изключително брутален и се е развивал изключително близко до нашата страна.
Колкото до децата съм напълно съгласен с идеите на ПФ.

Колега, ще ме извиняваш, ама това са пълни глупости :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 окт 2014 14:05

Изображение
Супер антипатичен ми е тоя дъртак, с удоволствие бих го наритал! :evil:

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти: