Информацията в интернет е свободнодостъпна за всеки един, на готово и баба знае.
Така да се пропусне най-важното не го очаквах.
Разочаровате ме
Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - България
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Като спориш за нещо даваш опровегаващи факти, иначе с тези инфантилни лафчета си абсолютен въздух.
- Drunken_Master
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

goshev написа:Като спориш за нещо даваш опровегаващи факти, иначе с тези инфантилни лафчета си абсолютен въздух.
Дори самият ти не знаеш какво искаш да кажеш.
Аз неопровергавам нищо, просто споделих, че в изнесените акценти около самолетите най-важния беше пропуснат и той е в полза на антиФките и т.н.
В някакъв си форум, в който присъствието ми е само да се забавлявам целта ми е именно да съм въздух под налягане
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
-
Dust написа:Информацията в интернет е свободнодостъпна за всеки един, на готово и баба знае.
Така да се пропусне най-важното не го очаквах.
Разочаровате ме
Жалък си. Ако имаш някакво възражение по темата, изрази го ясно и конкретно - като мъж, не с някакви недомлъвки и безсмислено разтягане на локуми.
Кифленска работа.
Епитети и подобни към опонента знаеш кога се използват, нали.
В бързината на първосигналност как така си пропуснал, че и втория изтрвбител е дал дефект не зная и това го каза самия Русев.
В бързината на първосигналност как така си пропуснал, че и втория изтрвбител е дал дефект не зная и това го каза самия Русев.
-
Ами, "пропуснал" съм, голям праз, нямам за цел да дебна всяка новина или запетайка по темата, противно на мнението на буквояди, като теб, животът ми ни се върти около това и е нормално да не видя всичко. Радвам се все пак, че ти осторожно дебнеш да не изпусна нещо .... поласкан съм.

ReBorn1982 написа:Ами, "пропуснал" съм, голям праз,
Не, не е голям праз. Идеално се "познаваме" във форума. До сега щеше да ни избодеш очите от статии свързани и с втория изтребител които също е дал някакъв дефект, който Русев неназова какъв е.
Тук няма буквоядство, самият ти вадиш акценти с които целиш да натриеш едва ли не носа на някой. Правиш го ежедневно, явно ти е някаква мисия в живота, не мога да зная и така да пропуснеш толкова съществено нещо.
-
Боя се, че прекалено си се вживял в този форум, както и в матросовщината. Въобще не ми дреме, че съм изпуснал някакъв детайл, но ти го приемаш явно по навътре .....
ReBorn1982 написа:Боя се, че прекалено си се вживял в този форум
Когато си прав и боговете мълчат

За 16 години имам по-малко мнения, отколкото някои други хора за три години.
Някой наистина се вживял и живее във форума на Гонг.