1982 написа:HoUs4oOL написа:Етапа, в който се опитвах да водя нещо като спор с теб отмина отдавна, на теб каквото и да ти се пише ти си знаеш заучените дивотии и да ти напиша нещо, ти ще избягаш 200 години назад от това, за което съм писал аз.
Спор няма как да се води с един закоравял русофил, който по цял ден се занимава с това да величае всичко руско и про-руско, както и да плюе по САЩ и Европа.
Падна дотам, дори да защитаваш гнусните режими в Сирия и Иран, само защото са приятелски на Русия. Седнало русофилчето да ми обяснява колко готино било над 40 години да те управлява едно семейство и хората си живеели добре и щастливо. Ама, като отворя тема за цензурата, репресиите и бунтовете в Сирия, мазничко се измъкваме.
Ако утре Башар Асад плюе на Русия и се нагъзи на САЩ, ти ще си първият, който ще обърне плочата, сигурен съм. А за мен ще си остане същият боклук.
Понеже всяко нещо го принизяваш до спор русофили-русофоби, ще се опитам да ти обясня възможно най-просто, какво точно имат предвид хората.
Първо...
В циганска държава, с население изповядващо циганска религия и с разбирания, характерни за Средновековието, НЯМА КАК да съществува терминът "светски режим"! Тук става въпрос за ЗЛО и ПО-МАЛКО ЗЛО! Тоест, сравнително по-светски режим, СРАВНЕН с другия(ЗЛОТО). И в тая връзка, определено е по-малкото зло(тоест, относително по-светски), да те управлява една фамилия 40 години(пък била тя и "цензурираща"), отколкото да те управлява някой, който на теб ще ти отреже главата, жена ти ще я изнасилят, а на детето ти ще продадат органите за пари!!!
Второ...
Отделно от това на мен, като на човек, който не е нито русофил, нито русофоб, а просто християнин, НЕ МИ ПУКА дали някой в Иран, Сирия, Египет или Либия бил репресиран! Единственото, което ме интересува е в Европа да ги НЯМА МИГРАНТИТЕ, които анихилират европейската цивилизация! А това се случваше ЕДИНСТВЕНО по времето на "диктаторите" Саддам, Кадафи, Асад, Мубарак...
Дано сега си разбрал.