Дърво за къща! Така трябва да се действа! Колкото дървета са отсекли от Аязмото , колкова къщи да сринат.
Така се прави по тези земи. Дори и Тройчо да дойде да се моли за играчи , ние не ги даваме на турска вяра за без пари.
Циганите и софиянците да се научат , че не могат да взимат каквото си решат. Има си правила. Плащаш или ядеш шпека!
Циганска престъпност, новини и случки свързани с цигани
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Събарят незаконните ромски къщи в Стара Загора
James Beattie написа:Дърво за къща! Така трябва да се действа! Колкото дървета са отсекли от Аязмото , колкова къщи да сринат.
Така се прави по тези земи. Дори и Тройчо да дойде да се моли за играчи , ние не ги даваме на турска вяра за без пари.
Циганите и софиянците да се научат , че не могат да взимат каквото си решат. Има си правила. Плащаш или ядеш шпека!
Ти нали щеше да умираш, какво стана?

dafquezz написа:James Beattie написа:Дърво за къща! Така трябва да се действа! Колкото дървета са отсекли от Аязмото , колкова къщи да сринат.
[offtopic]Един такъв, в друг форум, го баннаха завинаги така, че повече не може да влиза.[/offtopic]
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- Черният козел
- Контакти:
dafquezz написа:James Beattie написа:Дърво за къща! Така трябва да се действа! Колкото дървета са отсекли от Аязмото , колкова къщи да сринат.
[offtopic]Възкръсна на Великден ![/offtopic]
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
Кашчей написа:dafquezz написа:James Beattie написа:Дърво за къща! Така трябва да се действа! Колкото дървета са отсекли от Аязмото , колкова къщи да сринат.
[offtopic]Един такъв, в друг форум, го баннаха завинаги така, че повече не може да влиза.[/offtopic]
Чакай сега, не разбирам, мен ли имаш предвид? Просто питам, понеже пича беше пуснал една сълзлива темичка и се прощаваше с тоя свят, та затова... според мен е проява на лошо възпитание да обещаеш, че ще умреш, и да не го направиш...
Той обеща, че ще пусне видео с неговата как е чисто гола, ама нейсе... Още тогава лъсна колко сериозен форумен играч е.

-
Вие тука ще ми държите сметка колко да живея ли ? От къде знаете , че съм жив ? Нали вашите религии вярват в такива "свети духове". Не знам как , ама духът ми не премина отвъд , а остана заключен в сървъра на ГОНГ. Може би , защото бях баннат по това време, докато геберясвах. Сега не мога да се освободя и съм обречен да спамя във форума вовеки. Извикайте оная с големите бомби - Дженифър Лав Хюит. Тя може и да ме оправи
Нея няма да я върна.
Спокойно , и вашите колиби ще съборят скоро! Бареков като дойде на власт

Спокойно , и вашите колиби ще съборят скоро! Бареков като дойде на власт

Днес имаше по Канал 1 за циганския проблем в Словакия.Дават помощи-17 евро/месец,само и изключително ако ходят на училище.Вкарали са ги в класните стаи.Не говорят грам езика и не разбират кво говори учителката.Броя на учениците в училищата се е качил с 30%.Като излязат от там,са същите лентяи и безработни като преди това.Резултата е никакъв.
Re: Циганска престъпност, новини и случки свързани с цигани
Незаконен ромски квартал възникнал в широкия център на Пловдив преди 7 години. Днес вече е гъсто населено гето със стотици жители. „Проблемът всъщност е в старите пловдивски гробища. В тях има арменски и български гробове. И в този гробищен парк се случва ужасяващо незаконно строителство, съобщи бТВ. Роми строят буквално върху гробовете на хората“, обясни Александър Сиди. Според него новите заселници на гробището ползват надгробните камъни за строителен материал.
Началото е преди 7 години. Появяват се цигански семейства и започват ударно да строят. Разкопават гробовете, разместват камъните, простират прането си между тях.
От община Пловдив потвърдиха, че незаконните постройки се намират в рамките на гробищния парк, но продължават да бездействат. „Това, за което питахте, казахме, че е незаконно. Част от „строителството“ е санкционирано, има влезли в сила заповеди за премахване. Самото премахване обаче е свързано със средства, организация и приоритети. Това, което е възможно, правим. Или иначе казано – административно процедурата е извървяна, физическото премахване изисква наистина немалко средства“, обяснил главният инспектор по строителния контрол в район „Източен“ на община Пловдив Николай Василев.
Конкретен отговор на въпроса кога ще бъдат премахнати незаконните къщи няма. „Това е нещо, което лично според мен не е нито възможно да се реши на районно ниво, нито от общината. Даже на ниво държава е малко трудно поради простата причина, че това е европейски проблем“, коментира инспекторът от Пловдив.
От район „Източен“ се оправдават с факта, че когато преди време се опитали да премахнат незаконни жилища в „Столипиново“, от правозащитни организации се намесили и защитили ромите с аргумента, че щом нямат други домове – ще им се нарушат човешките права.
Началото е преди 7 години. Появяват се цигански семейства и започват ударно да строят. Разкопават гробовете, разместват камъните, простират прането си между тях.
От община Пловдив потвърдиха, че незаконните постройки се намират в рамките на гробищния парк, но продължават да бездействат. „Това, за което питахте, казахме, че е незаконно. Част от „строителството“ е санкционирано, има влезли в сила заповеди за премахване. Самото премахване обаче е свързано със средства, организация и приоритети. Това, което е възможно, правим. Или иначе казано – административно процедурата е извървяна, физическото премахване изисква наистина немалко средства“, обяснил главният инспектор по строителния контрол в район „Източен“ на община Пловдив Николай Василев.
Конкретен отговор на въпроса кога ще бъдат премахнати незаконните къщи няма. „Това е нещо, което лично според мен не е нито възможно да се реши на районно ниво, нито от общината. Даже на ниво държава е малко трудно поради простата причина, че това е европейски проблем“, коментира инспекторът от Пловдив.
От район „Източен“ се оправдават с факта, че когато преди време се опитали да премахнат незаконни жилища в „Столипиново“, от правозащитни организации се намесили и защитили ромите с аргумента, че щом нямат други домове – ще им се нарушат човешките права.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

dafquezz написа:Кашчей написа:dafquezz написа:James Beattie написа:Дърво за къща! Така трябва да се действа! Колкото дървета са отсекли от Аязмото , колкова къщи да сринат.
Чакай сега, не разбирам, мен ли имаш предвид? Просто питам, понеже пича беше пуснал една сълзлива темичка и се прощаваше с тоя свят, та затова... според мен е проява на лошо възпитание да обещаеш, че ще умреш, и да не го направиш...
Не теб, а "умиращият"! Точно такъв един се избъзика с форума, че е умрял, а след седмица възкръсна и го изритаха завинаги.
Не тук.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":