Експлоатацията на МИГовете няма нищо общо с дефектния резервоар на първия Ф. Военните се славят с голямо его и нашите неотстъпват по този параграф.
След като дадена техника е гаранционна не си навирай гегата, още повече, че вероятно и нямат познания
Тази статия е от вчера https://www.mediapool.bg/parviyat-balga ... 75977.html Шест месец не са могли да установят един спукан резервоар, че чак горивната система са разглобявали, дори на тези им думи слагам голяма фира.
Аз на нашите пишман военни вяра нямам.
Другото в мнението ти е дъвкано десетки пъти и стара манджа не ще тръгна да претоплям
Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - България
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
-
Dust написа:Експлоатацията на МИГовете няма нищо общо с дефектния резервоар на първия Ф.
Ти трудно вдяваш май ...... всяко бавене с пускането в експлоатация на тия самолети означава удължаване на използването на МиГ-овете. Което автоматично значи нови разходи за поддръжка и експлоатация на старите самолети. Т.е. проблемите с F16 автоматично ни бъркат в джоба.
Dust написа:Аз на нашите пишман военни вяра нямам.
Ама разбира се, че нашите военни ще са виновни, а не любимите ти САЩ .... те са ни доставили перфектни самолети, но ние сме ги повредили още преди да са полетели .....
Въпросът не е защо те месеци наред не са могли да установят проблема, а защо въобще има проблем с една чисто нова машина ..... то беше дефектна платка, сега дефектен резервоар ..... един Господ знае какво още дефектно има в тия скъпо струващи ни щайги .....
ReBorn1982 написа:Dust написа:Как нещо излиза скъпо когато е в гаранционен период?
Е така излиза. Дъртите МиГ-ове отдавна трябваше да са бракувани, но заради всички малоумия със скандалните F16, още ги поддържаме, което ни струва милиони всяка година. Това го плащаме ние, не САЩ, които са виновни за цялата свинщина с тия скапани боклуци, които ни продадоха и забавиха с 2 години .... а накрая се оказаха и дефектни.
Как така САЩ са виновни? Продали са ни самолети и са опрели пистолети в главите на купувачите и те са се подписали без да четат договора?
ogrizko написа:https://www.youtube.com/watch?v=6qBmutq7C6k (Ето как Борисов и Пеевски продадоха България!) - едно видео малко над час, което всеки българин трябва да изгледа! И само като го изгледа отначало до край - тогава да каже дали има друг човек в политиката, който говори по този начин! И който да има искрено желание да промени нещо! Времето назря да свалим правителството! В момента САЩ със статията в Уолстрийт Джърнал срещу Борисов и Пеевски ни дава зелена светлина да свалим мафията! Моля ви изгледайте видеото отначало докрай, сигурно е едно от най-силните видеа дето някога съм гледал.....
Ето някои от коментарите под видеото да не кажете, че е само мое мнение:
@plamen1040 - "Брутално видео!!!!!Гледайте!!!!"
@СоняПеева - "Това обсъждах в къщи. Статията не случайно излиза ТОЧНО сега, в политиката случайности НУЛА. Сигнал като камбанен звън..."
@snas7265 - "За такава реч се искат здрави чорапи ! Този човек е от години насам единствения, който се осмели да говори, да действа и да не се предава. Това е смел и достоен човек. Нужна е подкрепата от нормалните хора, от народа."
@FredericaJadalova - "Всяка дума ти е на място, истина и болка, българите трябва да се събудят! По- голям студен душ за изтрезняване след потопите и сигналът от Америка няма. И нека стане отпор наяве от мъжете- българи и жените ще помагат. Нека като видим всеки виновен да му търсим отговорност!!! Заради нашето бездействие става всичко. Стига вече."
Няма да гледаме клекбейт на фараона. Знаем всичко за Бойкоэи Пеевски от 20 години и не ни вълнуват претоплени манджиэв микровълновата. Видеото с реклами ли е?
ReBorn1982 написа:Dust написа:Да си дойдем на основния въпрос, това че резвоара протекъл с какво ще.ослъпи въпросния самолет?
С това, че забавяш с още въвеждането му в експлоатация и вместо това поддържаш дъртите МиГ-ове, което не е без пари. Как по-просто да ти го обясня ??! ..... неуредиците на "новите" ни F16 косвено ни струват още разходи .... МиГ 29 отдавна трябваше да са бракувани, а не да харчим пари И за тях ..... ние в момента наливаме милиони за старите самолети, защото новите ни се бавят с години по различни причини, повредите са само последната от тях.
Да ги изхвърлят тези мигове. От какво точно пазим небето с летящи гробници? И как се пази небе с пет самолета или 15?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Опитвам се да си отговоря, как така САЩ ми били любими и аз да не зная същото.
САЩ, както и Русия са ми през кура, но това много трудно ще го разбереш.
Претоплена манджа не мисля да ям, толкова с желанието да водиш полемика не в конкретика, а като цялост. Дори и нова техника за милиони може да даде дефект, за това има гаранционни срокове.
За това, че нашите военни не са готови да пазят небето ни с Ф-ките не са ни виновни САЩ, а сме си виновни само и единствено ние самите.
Защо са избрали точно този модел аероплан е дискутирано, дискутирано та чак втръснало.
Претоплена манджа не мисля да ям, толкова с желанието да водиш полемика не в конкретика, а като цялост. Дори и нова техника за милиони може да даде дефект, за това има гаранционни срокове.
За това, че нашите военни не са готови да пазят небето ни с Ф-ките не са ни виновни САЩ, а сме си виновни само и единствено ние самите.
Защо са избрали точно този модел аероплан е дискутирано, дискутирано та чак втръснало.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
PR-ката на Пеевски

Dust написа:Дъртия МИГ едва ли ще се влагат в него милиони да бъде поддържан още 2-3 месеца поради проблем с резервоара на първия доставен F16.
Дискутирай конкретната ситуация, а не обобщена и дъвкана десетки път.
Бойко много се ядосал и бил категорично против тая идея. Колкото и да е прост, е селски тарикат и знае кои граници да не престъпва.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
- Drunken_Master
- Контакти:
Как съм пропуснал това умопомрачително изказване на Кокорчо. Полша не изпълнявала критериите, а България ги изпълнявала... 

Асен Василев допълни, че държави като Полша, Унгария и Румъния са извън еврозоната, защото не изпълняват критериите, за да бъдат приети. Румъния например, която в момента има 7% бюджетен дефицит, е в процедура от Европейската комисия за свръхдефицит вече четвърта година.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

-
Dust написа:Опитвам се да си отговоря, как така САЩ ми били любими и аз да не зная същото.
Знам, знам .... ти си "безпристрастен", просто случайно постовете ти винаги са все в едната посока ....
Dust написа:За това, че нашите военни не са готови да пазят небето ни с Ф-ките не са ни виновни САЩ, а сме си виновни само и единствено ние самите.
Ето, САЩ нямат никаква вина за нищо, ние сме виновни .... дефектният резервоар ние сме го монтирали, не САЩ .... а бе "безпристрастен" си та дрънка ....
Ясно, разбрах, техниката няма право да дефектира без значение дали пише Made in USA или Сделоно в России.
Dust написа:За това, че нашите военни не са готови да пазят небето ни с Ф-ките не са ни виновни САЩ, а сме си виновни само и единствено ние самите.
Бобониколов, ти ли си?
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]