Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

nghcvth

Re: Тема за политика - България

Мнениеот nghcvth » 06 окт 2025 00:11

metodito написа:Най-забавната история, не знам вярна ли е, че 90-те, генерал Гном подслушвал американското посолство да знае какво ще ни искат, че да им го предложи преди те да са го поискали. :lol:

Чувал съм го това и преди, ама останах с впечатлението, че е по- скоро майтап. Но няма да се учудя да е направил подобно нещо, в лизането на американски обувки е ненадминат.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 окт 2025 03:42

nghcvth написа:
metodito написа:Най-забавната история, не знам вярна ли е, че 90-те, генерал Гном подслушвал американското посолство да знае какво ще ни искат, че да им го предложи преди те да са го поискали. :lol:

Чувал съм го това и преди, ама останах с впечатлението, че е по- скоро майтап. Но няма да се учудя да е направил подобно нещо, в лизането на американски обувки е ненадминат.

Това, което е сигурно, че този по един или друг начин дърпа конците на службите в последните 30-ина години. Той е от основните виновници за унищожаване на националната ни сигурност и суверенитет.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 06 окт 2025 10:55

nghcvth написа:

Човечеството все още не е успяло да направи достатъчно голям леген, който да не можете да изплискате :)))))
Мисля, че е крайно време Методито да започне да минава през дрегер преди да седне на компа :))))
Включвания по определени теми след 21:00 силно вонят на джибри ... :)))
Едно време Синчеца беше такъв, ама той си беше пич и на другия ден обикновено си признаваше и извиняваше :))))
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 окт 2025 13:47

Red_Neck написа:
nghcvth написа:

Човечеството все още не е успяло да направи достатъчно голям леген, който да не можете да изплискате :)))))
Мисля, че е крайно време Методито да започне да минава през дрегер преди да седне на компа :))))
Включвания по определени теми след 21:00 силно вонят на джибри ... :)))
Едно време Синчеца беше такъв, ама той си беше пич и на другия ден обикновено си признаваше и извиняваше :))))

Не пия алкохол от известно време, ама щом казваш...

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 окт 2025 14:31

Кога ще ги стигнем... чехите? Пропагандата ви разправя как такива, като Бабич и Орбан са анти-ЕС и са за напускане на ЕСССР. Нищо такова. Смешно е даже да го мисли човек. Не, страни, като Унгария, Словакия и Чехия искат сметка от Брюксел. Защо от влизането им в ЕС ги третират като втора ръка "европейци". Искат права, не само задължения. А българите, които не като втора, а като трета ръка, дето са третирани, смятат, че живеят в най-добрия от световете. Като някаква свиня в кочина - доволно си грухти в мръсотията. Тошко Колев се чудеше кога ще ги стигнем американците. Днес се чудя как ще стигнем чехите. Скоро няма да е.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 06 окт 2025 17:12

За пореден път фалшиви полеви тестове за наркотици
https://www.facebook.com/dianarussinova ... zSsofJM57l

Тая идиотия с тези тестове кога ще бъде спряна не зная.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 06 окт 2025 18:05

Кога, кога...Нерде 68, нерде 97.

Върни се в “Свободна зона”