Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Eminem » 29 сеп 2025 19:32

Drunken_Master написа:
На двуместен самолет F-16D Block 70 е констатиран теч на гориво от един от вътрешните отсеци за разполагане на горивните резервоари, а представител на "Локхийд Мартин" (Lockheed Martin) ще пристигне до края на септември за отстраняване на неизправността.
Изображение

Така става, когато "специалистите", произвели самолетите са на квотен принцип.

Гавра. Милиарди за пълни боклуци!

icko65 написа:Да източиш язовирите..да фалираш Държавата..да изгониш българите..и т.н..и да твърдиш че управляваш успешно..Не знам..аз ли съм лудия?

Ами това си е успешно управление. От антибългарска гледна точка. Каквито са политиците ни.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 сеп 2025 20:26

rhaegar написа:
metodito написа:
pomiqrat написа:
Колко деца имаш?

Защо питаш?

Мога да предположа че е защото не правиш българи, а същевременно се оплакваш от циганизация и дебългаризация и каквото още там. И не само ти попадаш в двете графи.

Не виждам връзката. Инак, ако имах деца, отдавна нямаше да съм тук. Щях да съм ги спасил от кочината, в която превърнаха страната ми. Такива, като Радан Кънев (от 30 години във властта), Иван Костов, ивоинджевци, асенаговци и сие. И нямаше да обсъждам циганизацията, понеже нямаше да имам поглед над случващото се. И да, бил съм жертва на циганска агресия.
Последна промяна от metodito на 29 сеп 2025 20:34, променено общо 1 път.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 29 сеп 2025 20:28

icko65 написа:Такъв воден режим кога е имало в ,,скапаната социалистическа система,, на НРБ..

Когато учех в Ловеч, а това беше преди 1989г. всяко лято вода имаше по 3 часа на ден. Града се славеше, като града на безводието. Това продължава и до днес... Ще продължи и занапред. Щом Бай Тошо с цялата си власт не е успял да се пребори за изграждане на язовир над Черно Осъм... днес е абсурд това вече да се случи.

Така, че такъв воден режим режим имаше и в социалистическата система.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 сеп 2025 20:31

Eminem написа:
Drunken_Master написа:
На двуместен самолет F-16D Block 70 е констатиран теч на гориво от един от вътрешните отсеци за разполагане на горивните резервоари, а представител на "Локхийд Мартин" (Lockheed Martin) ще пристигне до края на септември за отстраняване на неизправността.
Изображение

Така става, когато "специалистите", произвели самолетите са на квотен принцип.

Гавра. Милиарди за пълни боклуци!

icko65 написа:Да източиш язовирите..да фалираш Държавата..да изгониш българите..и т.н..и да твърдиш че управляваш успешно..Не знам..аз ли съм лудия?

Ами това си е успешно управление. От антибългарска гледна точка. Каквито са политиците ни.

А помниш ли един професионален трол, дето има тук, какви опорки пускаше за тях? Едни чаршафи публикуваше. Докато беше ясно като бял ден, че от другите опции ("Грипен" и "Рафал"), тази е най-тъпата.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 29 сеп 2025 20:42

Drunken_Master написа:
Изображение

То вече даже не е скандално, не е престъпно, направо нямам думи ..... гавра с труп.

https://news.bg/politics/ministar-zapryanov-prizna-za-nov-tehnicheski-problem-s-nash-f-16.html

САЩ се гаврят с нас направо. Имам вече чувството, че нарочно го правят американските боклуци.

Това е втори технически проблем с новите машини. Още при приемането на първия самолет през април бе съобщено за неизправност в електронна платка, която наложи намеса на производителите.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 29 сеп 2025 21:01

Няма ли вече статия, че Путин е виновен? Излагат се, досега вече трябваше да има поне десет такива.

metodito написа:А помниш ли един професионален трол, дето има тук, какви опорки пускаше за тях? Едни чаршафи публикуваше. Докато беше ясно като бял ден, че от другите опции ("Грипен" и "Рафал"), тази е най-тъпата.

Чаршафите ги помня, но кой беше.....Тук има няколко човека, които винаги ще скочат да защитават всичко американско/евроатлантическо, без значение дали е полезно за нас или не.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 29 сеп 2025 21:14

Министерството на отбраната уточнява, че пристигналите два самолета не участват в бойно дежурство и засега са извън системата за охрана на въздушното пространство. До края на 2025 г. България трябва да получи още шест F-16 Block 70 по договора от 2019 г., а до края на 2027 г. - още осем машини по втория договор, което ще позволи формирането на пълна ескадрила от 16 изтребителя.

Министерството на отбраната не може да предостави конкретен график, в който останалите шест самолета F-16 Block 70 ще кацнат в България, защото планирането на полетите от САЩ е сложен и продължителен процес, заяви Атанас Запрянов в началото на август.

Брей, брей .... ""планирането на полетите от САЩ"" било ""сложен и продължителен процес"", та скоро май няма да видим другите самолети .... то и като дойдат някога си, не ми се мисли в какво състояние ще са, като гледам първите два ....

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 29 сеп 2025 21:21

Dust написа:
icko65 написа:Такъв воден режим кога е имало в ,,скапаната социалистическа система,, на НРБ..

Когато учех в Ловеч, а това беше преди 1989г. всяко лято вода имаше по 3 часа на ден. Града се славеше, като града на безводието. Това продължава и до днес... Ще продължи и занапред. Щом Бай Тошо с цялата си власт не е успял да се пребори за изграждане на язовир над Черно Осъм... днес е абсурд това вече да се случи.

Така, че такъв воден режим режим имаше и в социалистическата система.

Нямало е такъв воден режим..празни язовири..и безхаберие на собствениците на язовири..Щото сега не е държавата собственик
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 29 сеп 2025 21:27

pomiqrat написа:За задържаната българка в Русия? Чехльо и той да е казвал нещо?

Ватенки, защо сте тихи с чехльо? Защото сте ватенки.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 29 сеп 2025 21:44

И нея никой не е я карал да ходи в блатото. Да се оправя сега, точно както трябваше да се се оправя украинеца
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”