Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот ogrizko » 18 сеп 2025 22:23

https://www.youtube.com/watch?v=2t_nUf69fKE (Борисов срещу Пеевски - битката започна!)

Очевидно ще предстоят катаклизми във властта в България! Дано успеем да се възползваме и се обърнат нещата по такъв начин, че да имаме шанс завинаги да разкараме мутрите от властта!
ИзображениеИзображениеИзображение

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 18 сеп 2025 22:27

tiamat написа:
Eminem написа:
tiamat написа:

Netflix за пореден път влезе в центъра на дебата за „културната подмяна“ и историческа достоверност, след като повери главната роля в новия си исторически сериал за християнина Гюстав III - The Von Fersens, на актьор с арабски корени.

https://www.flagman.bg/article/360856

И това ли е заради пазара?

Нямам представа защо е, но ако целта им е да направят исторически сериал, то това е простотия. Ако е някаква арт интерпретация, не ме интересува.
В разни фентъзи сюжети, ок, черно барби, ок, ама за историчски личности, не съм ок.
Кой ги гледа тия глупости, не знам. То и арабите сигурно се смеят на това :))
Преди време излезе един сериал, май Троя беше. Тъй като съм голям фен на старогръцките митове, се изкефих, че са направили такова нещо. В момент обаче като се появи един черен Ахил ли беше, Аякс ли беше, веднага "смених канала". Супер тъпо.

Просто повече се е залежал на плажа.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 18 сеп 2025 22:33

tiamat написа:Преди време излезе един сериал, май Троя беше. Тъй като съм голям фен на старогръцките митове, се изкефих, че са направили такова нещо. В момент обаче като се появи един черен Ахил ли беше, Аякс ли беше, веднага "смених канала". Супер тъпо.

Орфей беше черен в един минисериал за Язон и Агронавтите. Мисля че на Hallmark беше.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 18 сеп 2025 22:55

Баш Ахил са го направили цър ....

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 18 сеп 2025 23:07

Това изобщо не съм го чувал даже.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 18 сеп 2025 23:17

У нас имаше една инициатива месец на културно включване на ромите или нещо подобно. Та и там така.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 18 сеп 2025 23:31

rhaegar написа:Това изобщо не съм го чувал даже.

Доколкото мернах, това за Ахил пак е на Нетфликс, както с "арабския" шведски крал, явно при тях това си е политика ..... с "мулти културната" подмяна на исторически бели фигури.

Аз тия въобще не ги и гледам, като ви чета тук научавам какви ги вършат.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 18 сеп 2025 23:56

ReBorn1982 написа:Баш Ахил са го направили цър ....

Изображение

Да, точно тоя беше :))
Как са я гледаш такава идиотщина...
А нямам нищо против черните, както добре знаете.
Последна промяна от tiamat на 19 сеп 2025 12:42, променено общо 1 път.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 19 сеп 2025 09:31

tiamat написа:
ReBorn1982 написа:Баш Ахил са го направили цър ....

Изображение

Да, точно тоя беше :))
Как са я гледаш такава идиотщина...
А няма нищо против черните, както добре знаете.

Ми може и да бил цър - тогавашните елини са си бая цръни (то и сегашните маляки не са много по-различни, особено малайзийските). Ма за Густав Трети - ай сиктир
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 19 сеп 2025 13:57

"Най-важното е днес г-н Борисов да си нареди на премиера, който е от ГЕРБ, да се приключи темата с водата, очаквам да се отчетат каква работа вършат, ясен график, защото хората нямат вода. И да си изпълняват задачите. Аз имам дълг към хората да свърша работа за тях и ще я свърша. Постоянно съм близо до народа. ДПС-Ново начало е единствената партия, близо до хората. Това правителство оцелява, благодарение на мен. Всеки ден поставям темите, които вълнуват гражданите. Иначе вижте резултатите на моята партия - никой не е по-готов от мен за избори. Но избори няма да има".
Това заяви в кулоарите на парламента лидерът на ДПС-Ново начало Делян Пеевски в отговор на критиките, които по-рано тази сутрин, 19 септември, лидерът на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов отправи по негов адрес.

Пеевски продължава да гаври наред цялата политическа класа, а вече изобщо и не крие, че той управлява държавата. Делянски, как е да сте в правителство, което се държи само заради подкрепата пеевска?
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Върни се в “Свободна зона”