ReBorn1982 написа:Като споменаваш Ергенино, в тая тъпотия били вкарали негърка ..... явно и у нас политкоректността вече взима връх. В следващата версия сигурно и травестит ще има ....
Я сега кажи, какъв е проблема, че има негърка?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ReBorn1982 написа:Като споменаваш Ергенино, в тая тъпотия били вкарали негърка ..... явно и у нас политкоректността вече взима връх. В следващата версия сигурно и травестит ще има ....
ReBorn1982 написа:Ами у нас негри почти няма. Те не са характерни за тук. Но все по-често ни ги навират по реклами, клипове, предавания и т.н. Точно в унисон с политиките на запад ...
tiamat написа:ReBorn1982 написа:Ами у нас негри почти няма. Те не са характерни за тук. Но все по-често ни ги навират по реклами, клипове, предавания и т.н. Точно в унисон с политиките на запад ...
Това ще е под давление на Шороши, да знаеш. Сигурно те изненадва, но...
ReBorn1982 написа:nghcvth написа:Помияр, няма ли да си намериш някоя друга гнусна наркоманизирана отрепка да защитаваш? Не просто си достигнал дъното, дълбаеш в него.
Имам сериозни подозрения, че им е близък роднина. С такъв плам ги брани ....
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Eminem написа:Ами наистина може да се усети изкуственото пробутване на чернокожи, само защото са чернокожи.
tiamat написа:Eminem написа:Ами наистина може да се усети изкуственото пробутване на чернокожи, само защото са чернокожи.
Викаш няма начин да са я включили ей така просто, със сигурност е изкуствено пробутване... Мене пък би ми било много интересено, ако гледах такива предвания, да видя някой чужденец, черен, бял няма значение. Различността подобрява перспективите.
Ай за Реборна не ме е яд толкова, че се е промит, ама ти си брат левскар мама му... :) Спомни си само заветите на Левски по отношение на малцинствата в България.
Eminem написа:tiamat написа:Eminem написа:Ами наистина може да се усети изкуственото пробутване на чернокожи, само защото са чернокожи.
Викаш няма начин да са я включили ей така просто, със сигурност е изкуствено пробутване... Мене пък би ми било много интересено, ако гледах такива предвания, да видя някой чужденец, черен, бял няма значение. Различността подобрява перспективите.
Ай за Реборна не ме е яд толкова, че се е промит, ама ти си брат левскар мама му... :) Спомни си само заветите на Левски по отношение на малцинствата в България.
Ще отречеш ли, че има такава пропаганда?
Колкото до последния абзац - на мен проблемът ми е, че в бъдеще - ние ще сме малцинството в собствената си страна, от толкова глобализъм и от толерантност към циганите да се плодят като зайци, а да нямат два лева в джоба.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта