Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот tiamat » 12 сеп 2025 23:56

ReBorn1982 написа:Като споменаваш Ергенино, в тая тъпотия били вкарали негърка ..... явно и у нас политкоректността вече взима връх. В следващата версия сигурно и травестит ще има ....

Я сега кажи, какъв е проблема, че има негърка?

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 13 сеп 2025 00:06

Ами у нас негри почти няма. Те не са характерни за тук. Но все по-често ни ги навират по реклами, клипове, предавания и т.н. Точно в унисон с политиките на запад ...

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 13 сеп 2025 00:08

ReBorn1982 написа:Ами у нас негри почти няма. Те не са характерни за тук. Но все по-често ни ги навират по реклами, клипове, предавания и т.н. Точно в унисон с политиките на запад ...

Това ще е под давление на Шороши, да знаеш. Сигурно те изненадва, но...

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 13 сеп 2025 00:21

Ами наистина може да се усети изкуственото пробутване на чернокожи, само защото са чернокожи.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 сеп 2025 00:22

Неговата най-голяма "заслуга" (на Сорос) след милионите, изсипани за ромското включване е един проект от началото на века. Който такова мамата на цялото общество ("Глобална България" - не го търси, няма да намериш информация). Всъщност, България е опитна площадка за глобални експерименти доста преди Щатите.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 13 сеп 2025 00:30

tiamat написа:
ReBorn1982 написа:Ами у нас негри почти няма. Те не са характерни за тук. Но все по-често ни ги навират по реклами, клипове, предавания и т.н. Точно в унисон с политиките на запад ...

Това ще е под давление на Шороши, да знаеш. Сигурно те изненадва, но...

Е па БТВ не беше ли сред получателите на средства от някоя от фондациите му (Америка за България, Отворено общество и т.н.) ??! ....

Сигурен съм, че е случайно съвпадение .....

Като цяло, у нас негри няма и няма причина да ни ги текат постоянно.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 13 сеп 2025 00:50

ReBorn1982 написа:
nghcvth написа:Помияр, няма ли да си намериш някоя друга гнусна наркоманизирана отрепка да защитаваш? Не просто си достигнал дъното, дълбаеш в него.

Имам сериозни подозрения, че им е близък роднина. С такъв плам ги брани ....

Кви роднини? Не виждаш ли, че открито симпатизира на подобни изроди, това не е от вчера. Ти забележи само в спам темата, на какви тъпотии се хили...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 13 сеп 2025 01:12

Eminem написа:Ами наистина може да се усети изкуственото пробутване на чернокожи, само защото са чернокожи.

Викаш няма начин да са я включили ей така просто, със сигурност е изкуствено пробутване... Мене пък би ми било много интересено, ако гледах такива предвания, да видя някой чужденец, черен, бял няма значение. Различността подобрява перспективите.
Ай за Реборна не ме е яд толкова, че се е промит, ама ти си брат левскар мама му... :) Спомни си само заветите на Левски по отношение на малцинствата в България.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 13 сеп 2025 01:37

tiamat написа:
Eminem написа:Ами наистина може да се усети изкуственото пробутване на чернокожи, само защото са чернокожи.

Викаш няма начин да са я включили ей така просто, със сигурност е изкуствено пробутване... Мене пък би ми било много интересено, ако гледах такива предвания, да видя някой чужденец, черен, бял няма значение. Различността подобрява перспективите.
Ай за Реборна не ме е яд толкова, че се е промит, ама ти си брат левскар мама му... :) Спомни си само заветите на Левски по отношение на малцинствата в България.

Ще отречеш ли, че има такава пропаганда?

Колкото до последния абзац - на мен проблемът ми е, че в бъдеще - ние ще сме малцинството в собствената си страна, от толкова глобализъм и от толерантност към циганите да се плодят като зайци, а да нямат два лева в джоба.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 13 сеп 2025 01:45

Eminem написа:
tiamat написа:

Ще отречеш ли, че има такава пропаганда?

Колкото до последния абзац - на мен проблемът ми е, че в бъдеще - ние ще сме малцинството в собствената си страна, от толкова глобализъм и от толерантност към циганите да се плодят като зайци, а да нямат два лева в джоба.

В какъв смисъл пропаганда? На пазара се предлага това, което пазара търси. Примерно Холивуд. Не може да имаш огромна черна потребителска маса и да не предлагаш черни актьори. Ето, хора като Реборна постоянно се интересуват от трансове, пазара предлага трансове :))

За другото какво да ти кажа... Ами плодят се хората, а ние не. Но помисли си, като станем малцинство, какво отношение бихме искали мнозинството да има към нас? Със сигурност не като това, което като мнозинство имаме към малцинствата...

Върни се в “Свободна зона”