Ние отдавна не сме държава, а колония. Няма нищо учудващо в поредното национално предателство.
Между другото гледам доста търговци вече превантивно вдигат доста от цените (и то с не малко) заради решението на малоумната ни държава скоро да наложи контрол на цените заради шибаното евро. Не е истина просто как ни го набиха с тъпото ойро, голям зор да го приемем баш сега ..... очертава се голяма преебня. И за всичко са виновни евроатлантическите боклуци.
Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - България
Eminem написа:България тегли заем от ЕС за превъоръжаване на Украйна
https://inews.bg/%D0%A1%D0%B2%D1%8F%D1% ... 52362.html
Няма такава държава! Пари за гасене на пожари няма. Пари за ремонт на язовири и вик - няма. Пари за опазване на културно-историческо наследство - няма. И т.н.
Но ще се тегли заем за чужда държава...
Не е истина какви продажници и безродници ни управляват...
Между другото, правителството Денков отпуска 170 млн за противопожарна техника, които и досега не са усвоени. Щот следващите не могат да се разберат кой да ги крадне предполагам.
При тях това е вечен проблем. Кой колко да открадне и как да си преразпределят ресурсите на страната.
И на тях не им е лесно...
И на тях не им е лесно...
Ами то и затова е борбата за независими регулатори, в частност да вървят нормално такива държавни поръчки, ама бай си байнольо...
„НАТО и Европейския съюз са начин на живот, реалност, в която ние сме развивали себе си като хора, работещи, представители на публичната власт, като граждани. Моето поколение приема за даденост евроатлантическите структури.“ Това заяви министърът на външните работи Георг Георгиев в Централния военен клуб в София, на форума „НАТО след Хага’25: българското измерение 2025 – 2035“, организиран от Атлантическия клуб в България
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
Георг е може би вторият най-прост министър в модерната ни история, след Барни Ръбъл. Въпреки че с оглед на текучеството напоследък е сложно да се направи такава класация.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

https://x.com/VOost2222/status/19506282 ... rKp4w&s=19
Малии, Сърбия предава белотата на Балканите... /с
Малии, Сърбия предава белотата на Балканите... /с
-
ReBorn1982
tiamat написа:Ами то и затова е борбата за независими регулатори, в частност да вървят нормално такива държавни поръчки, ама бай си байнольо...
Тези "независими" "регулатори" кой ще ги назначава ???!
-
ReBorn1982
rhaegar написа:Георг е може би вторият най-прост министър в модерната ни история, след Барни Ръбъл. Въпреки че с оглед на текучеството напоследък е сложно да се направи такава класация.
Не знам дали е прост. Мазен и много хлъзгав определено е, но това е днешното политкоректно говорене - все едно се върнахме преди 1989-а, когато пак се лееха такива политкоректни и кухи идеологически простотии и брътвежи ....
НАТО е просто един американски кучкарник и псетата там имат само ролята да слугуват на господаря си.
ЕС пък тотално се изроди от една прекрасна идея в един съвременен СССР, вече сме в ерата на геронтокрацията, която е първи етап от разложението, справка - гореспоменатия СССР .....
ReBorn1982 написа:rhaegar написа:Георг е може би вторият най-прост министър в модерната ни история, след Барни Ръбъл. Въпреки че с оглед на текучеството напоследък е сложно да се направи такава класация.
Не знам дали е прост. Мазен и много хлъзгав определено е, но това е днешното политкоректно говорене - все едно се върнахме преди 1989-а, когато пак се лееха такива политкоректни и кухи идеологически простотии и брътвежи ....
Ми не знам, аз с такова впечатление съм останал от 99% от изказванията му. Ама пък ей на, целува ръце на Бойко навремето и виж до къде я докара.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага