Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот fcb_bg » 15 фев 2015 11:12

Кептън, ела ми вкъщи, убий ми жената или детето, разруши ми дома, пък аз и теб ще изнасиля като дойда в твоята къща за да диря справедливост.
Пробвай, па да видим на кой ще пищиш за справедливост.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 15 фев 2015 11:16

Сега седни и кажи колко е било несправедливо да заколиш турчин или изнасилиш туркиня преди 2 века при настъпление в Одрин.
Наистина е доста трудно да се намери по-голяма гад от теб в този форум.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Захарченко

Мнениеот Захарченко » 15 фев 2015 11:18

vaskonti написа:
Захарченко написа:
vaskonti написа:Чакай сега, нали са окрили тия документи през 1991 и на следващата година парламента на Русия, демек не този на СССР бил обявил даването на Крим за незаконно? Питам те защо 2 години след това подписват документ, признаващ територията на Украйна, включително Крим?

Няма какво да чакам. Казах, че 1991 година почват да разсекретяват архивите. А не, че са открили едикво си. ! 1992 го обявяват за незаконно, поради съмнения. Подписването на документа НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ НЕЩО НЕЗАКОННО ЩЕ БЪДЕ ПРИЕТО! Имайки вече всички подробности, провеждат НЕПРОВЕДЕНИЯТ ТОГАВА РЕФЕРЕНДУМ! Защото с референдум ЗА нещата стават законни. И понеже резултатът е НЕ, то нещата остават незаконни и Крим си остава част от Русия. Просто и ясно.
Казах, че имаше презастраховане. Който разбрал-разбрал!

Аха, руснаците само подозирали, че има нещо нередно, поради което парламента го обявява за незаконно(повтарям - само на база подозрение), след което обаче без проблем и очевидно без съмнения признават цялата територия на Украйна! :lol: Ти наистина ли си вярваш????

Аз какво вярвам няма никакво значение. Важни са фактите-КРИМ е руски и всичко останало са празни приказки!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 фев 2015 11:50

Захарченко написа:
vaskonti написа:
Захарченко написа:
vaskonti написа:Чакай сега, нали са окрили тия документи през 1991 и на следващата година парламента на Русия, демек не този на СССР бил обявил даването на Крим за незаконно? Питам те защо 2 години след това подписват документ, признаващ територията на Украйна, включително Крим?

Няма какво да чакам. Казах, че 1991 година почват да разсекретяват архивите. А не, че са открили едикво си. ! 1992 го обявяват за незаконно, поради съмнения. Подписването на документа НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ НЕЩО НЕЗАКОННО ЩЕ БЪДЕ ПРИЕТО! Имайки вече всички подробности, провеждат НЕПРОВЕДЕНИЯТ ТОГАВА РЕФЕРЕНДУМ! Защото с референдум ЗА нещата стават законни. И понеже резултатът е НЕ, то нещата остават незаконни и Крим си остава част от Русия. Просто и ясно.
Казах, че имаше презастраховане. Който разбрал-разбрал!

Аха, руснаците само подозирали, че има нещо нередно, поради което парламента го обявява за незаконно(повтарям - само на база подозрение), след което обаче без проблем и очевидно без съмнения признават цялата територия на Украйна! :lol: Ти наистина ли си вярваш????

Аз какво вярвам няма никакво значение. Важни са фактите-КРИМ е руски и всичко останало са празни приказки!

Така е, празни приказки са и признанието на Русия, че Крим е неделима част от Украйна. Не, че има нещо необичайно Русия да говори едно, а да върши друго.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 15 фев 2015 12:02

Защо не ви пука какво искат хората от Крим,а все гледате какво са се разбрали политиците на разни маси?При положение,че украинците в Крим са 8 процента от населението (според DW),трябва ли да се налага ембарго и други наказания на Русия,за да може Крим да стане украински?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 15 фев 2015 12:08

fcb_bg написа:Кептън, ела ми вкъщи, убий ми жената или детето, разруши ми дома, пък аз и теб ще изнасиля като дойда в твоята къща за да диря справедливост.
Пробвай, па да видим на кой ще пищиш за справедливост.

Явно и ти си типичния руснак изверг. Дори да са избили брутално семейството ми и децата ми, никога повтарям НИКОГА няма да изнасиля жена и да убивам деца. Със сигурност ще искам да избия всички военни и прочие хора участвали в тези събития, но няма да отида да коля безразборно цивилни турци, жени и деца, само защото и те са го правили и жалко за другите, които мислят другояче :|
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 фев 2015 12:09

Много интересни събития са се разиграли, при посещението на Ер Доган в Куба и Мексико.
В Куба, тоя отказал да почете паметник на Ататюрк ( "Бащата" на светска Турция ) ... А в Мексико прекъснал посещението си ден по-рано, след като домакините отказали да се съгласят с критиките му към САЩ.

По-моему, тая работа с "Турция - най верният съюзник на САЩ", окончателно е в историята.
Което е добре за нас.
"Янките" са много, много отмъстителни, и от тук натам, почти сигурно ще съботират всяко полезно нещо за Турция.
Като че ли турците окончателно си отрязоха клона за това, да ги приемат в Западните структури.

Както посочих, изключително добра новина за нас.
Последна промяна от THE G.A.M.E на 15 фев 2015 12:11, променено общо 1 път.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 15 фев 2015 12:10

THE G.A.M.E написа:
vaskonti написа:Може би трябва да ги харесвам безусловно ако съм българин?

Е, за русофилите, българският националист/патриот, трябва да обича Русия. :lol:

Достатъчно е да ги попиташ, дали са съгласни Русия да рухне, ако това ще означава просперитет за България.
Аз съм питал ( не само тук ) ... Отговорите, очаквано бяха, или уклончиви ( тип - "Ама защо трябва да рухва Русия" ) ... Или абсурдни, от рода на: "България трябва да просперира само с Русия".

Аз съм съгласен Запада да рухне за наш просперитет, както и Русия разбира се. Русофилите ще се радват България да рухне за сметка на Русия. Така се познават антибългарите 8-)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 15 фев 2015 12:12

THE G.A.M.E написа:Много интересни събития са се разиграли, при посещението на Ер Доган в Куба и Мексико.
В Куба, тоя отказал да почете паметник на Ататюрк ( "Бащата" на светска Турция ) ... А в Мексико прекъснал посещението си ден по-рано, след като домакините отказали да се съгласят с критиките му към САЩ.

По-моему, тая работа с "Турция - най верният съюзник на САЩ", окончателно е в историята.
Което е добре за нас.
"Янките" са много, много отмъстителни, и от тук натам, почти сигурно ще съботират всичко полезно нещо за Турция.
Като че ли турците окончателно си отрязоха клона за това, да ги приемат в Западните структури.

Както посочих, изключително добра новина за нас.

Ако това е вярно, тия ги чака нова Югославия след свършването на конфликта в Украйна. Всеки опитал се да играе на 2 стола, пада рано или късно. Ще финансират яко протести, санкции и прочие и ще го свалят, даже може и с наша помощ след време :)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 фев 2015 12:17

Soulen написа:Ако това е вярно, тия ги чака нова Югославия след свършването на конфликта в Украйна. Всеки опитал се да играе на 2 стола, пада рано или късно. Ще финансират яко протести, санкции и прочие и ще го свалят, даже може и с наша помощ след време :)

Най-малкото може да ударят рамо на кюрдите, които от край време искат да си направят Държава в Източна Турция. :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”