Всичко за бежанците от Сирия и "Ислямска държава"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Всичко за бежанците от Сирия и "Ислямска държава"

Мнениеот FLANKER » 26 сеп 2015 01:06

1982 написа:
Soulen написа:
1982 написа:Нали, Сирия на диктаторите от фамилията Асад няма нищо общо с терористични и радикални групи като Хамас и Хизбула ??!

Не съм казал, че нямат, а че с тях зле, ама без тях още по-зле. Поне си държаха хората в концлагера, пардон страната си и не наводняваха Европа с тях :)

Е, сега я наводниха.

Над 40 години семейство Асад тъпче и мачка сирийския народ, отказваха да извършат сериозни реформи, само чат-пат разни козметични, целият този гнет накрая изби в тая уродлива война - насилието ражда само още повече насилие, нищо друго. И тук, вината на Асадови за днешното положение в Сирия, е огромна.

Сирийците са не повече от 10% Останалото,което залива Европа е черна сволоч от цялото полукълбо.
пп.Видяхме резултатът от "реформите" в останалите арабски държави. :)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 сеп 2015 01:12

Soulen написа:Така е, ама алтернативата им са джихадистите. Няма как да се оправят нещата ,само може да се ограничат щетите и да не им се дава власт на онея уроди.

Все си мисля, че в арабските страни има и нормални и разумни хора, не са само диктатори и джихадисти. ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 сеп 2015 01:14

FLANKER написа:пп.Видяхме резултатът от "реформите" в останалите арабски държави. :)

Аз реформи не съм видял почти никъде. Ако под "реформи" визираш смяната на правителства, то това не са реформи. Реформа е, когато се променят и либерализират важни обществени сфери.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 26 сеп 2015 01:18

1982 написа:
FLANKER написа:пп.Видяхме резултатът от "реформите" в останалите арабски държави. :)

Аз реформи не съм видял почти никъде. Ако под "реформи" визираш смяната на правителства, то това не са реформи. Реформа е, когато се променят и либерализират важни обществени сфери.

Късно е вече и трябва да се ляга.Но предполагам знаеш за какво намеквам(износът на демокрация).
Последна промяна от FLANKER на 26 сеп 2015 01:19, променено общо 1 път.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 26 сеп 2015 01:19

1982 написа:Не знам колко хубаво са си живеели хорицата при любимия ти диктатор Асад, ама бая недоволство имаше срещу него в последните години. Както и сума репресии, откакто е начело на Сирия.

И аз не знам, но щом християните от Ирак бягаха при него, значи не е било толкова зле, но ти си твърде босичък.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 26 сеп 2015 01:23

1982 написа:Все си мисля, че в арабските страни има и нормални и разумни хора, не са само диктатори и джихадисти. ;)

Нещо като президента на Иран ли, бе, сладур мамин?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 сеп 2015 01:25

FLANKER написа:
1982 написа:

Късно е вече и трябва да се ляга.Но предполагам знаеш за какво намеквам(износът на демокрация).

Знам отлично накъде биеш, но това са официални глупости, от типа на Медведовите за износа на мир в Грузия. :mrgreen: :mrgreen: Разбира се, че САЩ си гонят своя интерес, а не изнасят нищо.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 26 сеп 2015 01:26

1982 написа:
FLANKER написа:
1982 написа:

Знам отлично накъде биеш, но това са официални глупости, от типа на Медведовите за износа на мир в Грузия. :mrgreen: :mrgreen: Разбира се, че САЩ си гонят своя интерес, а не изнасят нищо.

В Грузия сега има ли война? :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 сеп 2015 01:28

HoUs4oOL написа:
1982 написа:Не знам колко хубаво са си живеели хорицата при любимия ти диктатор Асад, ама бая недоволство имаше срещу него в последните години. Както и сума репресии, откакто е начело на Сирия.

И аз не знам, но щом християните от Ирак бягаха при него, значи не е било толкова зле, но ти си твърде босичък.

Да, босичък съм. Сега обясни за цензурата и репресиите, как може един щастлив народ да живее в цензура и под заплаха ??!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 сеп 2015 01:29

HoUs4oOL написа:
1982 написа:Все си мисля, че в арабските страни има и нормални и разумни хора, не са само диктатори и джихадисти. ;)

Нещо като президента на Иран ли, бе, сладур мамин?

Там ти си спецът, сладурано.

Върни се в “Свободна зона”