Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот ivan56 » 07 юни 2025 17:42

Изображение

ТолкоС
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 07 юни 2025 17:45

Ми не знам, дали е възможно, да ти е минавало през акъла, ама това е момент, в който хората все още се събират. Или май не ти е минавало през акъла... Щото все пак си знаем долу-горе възможностите.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 07 юни 2025 18:01

Това са автобусните хора, а ако вярваш че още толкова са дошли от София се лъжеш. Те ако бяха огромна цифра нямаше да си играят да редактират снимки като да добавят хора на заден план. Видяхме ги колко са добри и в това отношение, а и като цяло нарочно ги накараха да се нагъчкат на едно място, за да изглеждат повече. Интересно, че после нямаше снимки от високо пуснати от ЦоМчо, що?

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 07 юни 2025 18:57

Едно време какви митинги имаше!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 07 юни 2025 19:31

delqnski47 написа:Който иска алтернатива, да (ни :mrgreen: ) проучи партията на Кузман Илиев.. :geek:

Чатка икономиката и е много хлъзгав. Може да те накара да си мислиш, че е русо и американофил.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

На линия
Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 07 юни 2025 19:32

delqnski47 написа:Който иска алтернатива, да (ни :mrgreen: ) проучи партията на Кузман Илиев.. :geek:

Бях се позаслушал в него, докато не прочетох, че иска прогресивен данък. Има някакви идеи, но по-скоро гледа наивно относно определени въпроси.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 07 юни 2025 19:35

bubka написа:

Бях се позаслушал в него, докато не прочетох, че иска прогресивен данък. Има някакви идеи, но по-скоро гледа наивно относно определени въпроси.

Прави се на интересен, смесвайки идеи от различни места, за да го канят по студиата за хонорар. Всеки се бори за хляба си.

На линия
Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 07 юни 2025 19:47

NOMER14 написа:
bubka написа:

Прави се на интересен, смесвайки идеи от различни места, за да го канят по студиата за хонорар. Всеки се бори за хляба си.

Да, и аз така мисля в конкретния случай.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 07 юни 2025 20:54

Онова сериозно ли е, че при 80% активност ДБ щели да вземат много гласове? При такава активност тия няма да влязат в Парламента.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 07 юни 2025 20:58

И при 40 и при 80 няма да има толкова голяма разлика. Гласуващите не са от някое друго общество. Да, намаляваш твърдата база, но ако не се е включил някой нов играч, конете са същите.
Абсурдно е да се очаква, че сдружение като ПП-ДБ в настоящия си вид е способно да увеличи резултата си в следствие на неутрален вот, който не е гласувал. Те подобно на Копейкин успяват да създадат едни по крайни чувства.
- Симпатизираш крайно и не приемаш чуждите аргументи и не виждаш грешките им, напълно отдаден си на каузата.
- Мразиш крайно и не виждаш нищо положително, което може да направи някой като кирчо и "кокорчо"
Изобщо го няма неутралното или средния поглед. Според мен ефекта по скоро би бил отрицателен.

NOMER14 написа:
Thsmith написа:Аз гласувам само за някой, който би защитавал интересите ми и това, което разбирам за правилно.

Ами, Смити, твоята "американска мечта" се е случила вече в Българтия, която е станала прилично европейска страна с всичките ѝ кусури. Стоиш стабилно и не може разместване в парламента да те удари. Но ако това стане, както е и ставало, ще доприпкаш пръв до урните. Имам колега с високо ниво в структурата на предприятието, който гласува много рядко, ако е свободен и по-често на местните избори, защото познава хората на терен и контактува с тях. Централните дела не могат да го бутнат. Такива хора не гласуват. Преди последните избори бяхме на маса с неговото семейство и негови приятели - бизнесмен, доктор доказан, и двама инженери (единият в частно предприятие, другият на свободна практика вече). Жените им не ги знам какво бачкат. Та се оказа, че им е писнало да гласуват за старите партии и щели да пробват за новите. и това са образовани мъже, а не хлапаци от улицата. На въпроса ми защо са избрали маргинални временни партийки. Отговорът им бе единодушен и смразяващ - за кеф и да им е бъдело трудно на големите стари партии да управляват и да съставят управление. Поне половината от тях едно време са гласували за червените. В ниските слоеве на обществото картината с негласуващите няма да е по-различна.

Не е точно така.
Действията на правителствата от 2019 г насам са се в мой ущърб и аз живея по зле. Бях против ковид самоубийството, бях против социалната част, бях против вдигането на МЗ, бях против инфлацията която създадоха, бях против зелените им измишльотини и тн и тн. Не съм съгласен с почти всичко, което правят, но няма някой защитаваш убежденията ми и можещ да спечели доверието ми. За мен изхода е да търся вратички за да се спасявам или в един момент да си взема шапката и да отида на друго място, ако живота стане твърде неудобен за мен.
2019 г можех спокойно да харча около 20к месечно. Сега си позволявам да стигам до 25. Само дето разходите сега са съвсем различни. Девойките, които бяха 500 сега са 1к, тези от 1к сега са 2, а аз за съжаление не успявам да си направя свободните пари за харчене 40к :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”