Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Войната в Украйна

Мнениеот Drunken_Master » 23 дек 2022 20:21

paceto написа:Двете страни = страна не като държава т.е. от едната страна/посока и от другата страна/посока.

Не, бе... Разбрах. Дай да видя какво е било от другата страна. Дай ми примери...

pomiqrat написа:Тази поема на Пушкин чел ли си, невежа? Какви украинзи го гонят, кашкавалена главо?

Помияр, сигурен съм, че Пушкин е възприемал Украйна като отделна държава... АХАХААХАХАХАХААХАХАХАХ!
Царя на бисерите...

tiamat написа:Пък ти се смей.

Мойто момче, украински език няма. Това е диалект на руският. Колкото има македонски, толкова има и украински. Естествено, че е смешно. Все едно да ми говорят за косоварски език.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 23 дек 2022 20:29

Drunken_Master написа:
paceto написа:Двете страни = страна не като държава т.е. от едната страна/посока и от другата страна/посока.

Не, бе... Разбрах. Дай да видя какво е било от другата страна. Дай ми примери...

pomiqrat написа:Тази поема на Пушкин чел ли си, невежа? Какви украинзи го гонят, кашкавалена главо?

Помияр, сигурен съм, че Пушкин е възприемал Украйна като отделна държава... АХАХААХАХАХАХААХАХАХАХ!
Царя на бисерите...

tiamat написа:Пък ти се смей.

Мойто момче, украински език няма. Това е диалект на руският. Колкото има македонски, толкова има и украински. Естествено, че е смешно. Все едно да ми говорят за косоварски език.

И македонски има. Мойто момче.
Ти да не си учил лингвистика в почивките между разчистването на масите, че така ги разбираш нещата?

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 23 дек 2022 20:30

tiamat написа:Ти да не си учил лингвистика в почивките между разчистването на масите, че така ги разбираш нещата?

Що ? Трябват ти някакви специални познания за да си наясно, че Македония е изкуствена държава създадена от Комунистическият интернационал ли ? Трябват ли ти специални познания за да си наясно, че САЩ вършеха същата свинщина като Русия. Само, че тогава нашите политици не виеха на умряло...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Capitano_Puyol

Мнениеот Capitano_Puyol » 23 дек 2022 20:31

Паце, вади пръчката и го почвай това същество, че пак разводни темата. С добро няма да стане...
Барса и Лудогорец, але, алеее...

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 23 дек 2022 20:32

Drunken_Master написа:
tiamat написа:Ти да не си учил лингвистика в почивките между разчистването на масите, че така ги разбираш нещата?

Що ? Трябват ти някакви специални познания за да си наясно, че Македония е изкуствена държава създадена от Комунистическият интернационал ли ? Трябват ли ти специални познания за да си наясно, че САЩ вършеха същата свинщина като Русия. Само, че тогава нашите политици не виеха на умряло...

Абе я се научи къде се поставят препинателни знаци първо, и тогава ми говори за лингвистика, история и т.н.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 23 дек 2022 20:33

tiamat написа:
Drunken_Master написа:

Абе я се научи къде се поставят препинателни знаци първо, и тогава ми говори за лингвистика, история и т.н.

Смяташ ли, да ми отговориш на въпросите или... ?
Изображение

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 23 дек 2022 20:35

Capitano_Puyol написа:Паце, вади пръчката и го почвай това същество, че пак разводни темата. С добро няма да стане...

Единствения начин, по който ще се получи, е ако всички спрат да му отговарят. Това е или супер неинтелигентен тесногръд човек, или по-малко неинтелигентен трол, дето просто се забавлява да дразни хората. Според мен второто. Ама на, и аз се вързах да отговоря.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 23 дек 2022 20:38

Много интересно. Болшинството от хората поддържат тезата за украински етнос, а аз съм бил "супер нискоинтелигентен"... Оня ден се наложи на JACKO да му обяснявам разликата между етнос и гражданство. Преди няколко дни обяснявах и какво е значението на думата "геноцид". Високо е нивото в тоя форум, няма шест-пет ! От професори нагоре...
Изображение

Capitano_Puyol

Мнениеот Capitano_Puyol » 23 дек 2022 20:39

tiamat написа:
Capitano_Puyol написа:Паце, вади пръчката и го почвай това същество, че пак разводни темата. С добро няма да стане...

Единствения начин, по който ще се получи, е ако всички спрат да му отговарят. Това е или супер неинтелигентен тесногръд човек, или по-малко неинтелигентен трол, дето просто се забавлява да дразни хората. Според мен второто. Ама на, и аз се вързах да отговоря.

Явно го оставя мършичката да се доразложи, но това не значи да осира всички теми и да осмърдява въздуха като всеки комуноид. Време е да изтече в канализацията като поредния червен екскремент овоняващ средата.
Барса и Лудогорец, але, алеее...

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 23 дек 2022 20:40

Drunken_Master написа:
tiamat написа:
Drunken_Master написа:

Смяташ ли, да ми отговориш на въпросите или... ?

Каква връзка има каква държава е Македония с това какъв език се говори там? И каква връзка имат САЩ с украинския или македонския езици?
След като се научиш да си подреждаш препинателните знаци, поработи малко и върху подреждането на мислите в главата си. Приятелски съвет, нищо повече.
Айде със здраве.

Върни се в “Свободна зона”