Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Войната в Украйна

Мнениеот pomiqrat » 23 дек 2022 16:59

Drunken_Master написа:
pomiqrat написа:
Martinez1948 написа:
Drunken_Master написа:Интересно ми е исторически инвалид като теб, как с такова самочувствие говори за исторически факти.

Инвалид е онзи, който учи история от “На всеки километър” “Черните ангели” и “Цар и генерал “ тн.

Извинявам се, че се меся, но е пропуснат Крал Петър Първи. Любимият му източник : D

Крал Петър Първи е източник, бате... Помияра - титан на мисълта...
Тоя за да си върже обувките сигурно вика цяла бригада помагачи. Не му е лесно и на него...

Не се прави на застрелян, кашкавалета главо! Преразказваше ни тъпия филм.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 23 дек 2022 17:03

pomiqrat написа:Не се прави на застрелян, кашкавалета главо! Преразказваше ни тъпия филм.

Не знам кой е с кашвалеТа глава, при положение, че когато напишеш Крал Петър Първи по тоя начин означава, че говориш за Петър Караджорджевич. Слагайки в кавички Крал Петър Първи... по-лесно е да се подразбере, че става дума за филм. Ама понеже както винаги съм твърдял, че главата ти е пълна с луга, как да очакваме логическа мисъл от теб. Трудно ми е наистина да повярвам, че успяваш самичък да си пуснеш компютъра.

А човек, дето харесва "гениален" филм като "Чужденецът" на мега "таланта" Ники Илиев, да нарича "Крал Петър Първи" "тъп" филм...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 23 дек 2022 17:06

Drunken_Master написа:
pomiqrat написа:Не се прави на застрелян, кашкавалета главо! Преразказваше ни тъпия филм.

Не знам кой е с кашвалеТа глава, при положение, че когато напишеш Крал Петър Първи по тоя начин означава, че говориш за Петър Караджорджевич. Слагайки в кавички Крал Петър Първи... по-лесно е да се подразбере, че става дума за филм. Ама понеже както винаги съм твърдял, че главата ти е пълна с луга, как да очакваме логическа мисъл от теб. Трудно ми е наистина да повярвам, че успяваш самичък да си пуснеш компютъра.

А човек, дето харесва "гениален" филм като "Чужденецът" на мега "таланта" Ники Илиев, да нарича "Крал Петър Първи" "тъп" филм...

Кашкавалената глава цял ден рефрешва форума, за да се докосне до мен... Като си представя, че рефрешва по цял ден и други форуми, за да прочете нещо положително за комунизма и да го изпляска и тук... Тъжнууууууууууууу ;(

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 23 дек 2022 17:07

pomiqrat написа:Кашкавалената глава цял ден рефрешва форума, за да се докосне до мен... Като си представя, че рефрешва по цял ден и други форуми, за да прочете нещо положително за комунизма и да го изпляска и тук... Тъжнууууууууууууу ;(

Мда... Аз бях тоя, дето се регистрира във форум "Наука" за да ме хейтва. Нали ? :)
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 23 дек 2022 17:10

Drunken_Master написа:
pomiqrat написа:Кашкавалената глава цял ден рефрешва форума, за да се докосне до мен... Като си представя, че рефрешва по цял ден и други форуми, за да прочете нещо положително за комунизма и да го изпляска и тук... Тъжнууууууууууууу ;(

Мда... Аз бях тоя, дето се регистрира във форум "Наука" за да ме хейтва. Нали ? :)

Да ти се подигравам, кашкавалена главо. Влизаш в някакъв форум и след пет минути разбираш кой е кашкавалената глава :D

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 23 дек 2022 17:12

pomiqrat написа:
Drunken_Master написа:

Да ти се подигравам, кашкавалена главо. Влизаш в някакъв форум и след пет минути разбираш кой е кашкавалената глава :D

Мда... И като разпитваше за мен из цяло РусИ пак заради подигравка беше. Не е понеже очеизбождащо не си добре... Сигурен съм. И Сиса така мислеше.
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 23 дек 2022 17:14

Drunken_Master написа:
pomiqrat написа:
Drunken_Master написа:

Мда... И като разпитваше за мен из цяло РусИ пак заради подигравка беше. Не е понеже очеизбождащо не си добре... Сигурен съм. И Сиса така мислеше.

Проблеми с възприятие за пространството. Знаем, че си от село, но дворът на Механото не е цяло Русе, кашкавалена главо.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 23 дек 2022 17:16

pomiqrat написа:Проблеми с възприятие за пространството. Знаем, че си от село, но дворът на Механото не е цяло Русе, кашкавалена главо.

Хубаво е, че открито си признаваш... В смисъл не се срамуваш от този факт. Е, някои хора биха се срамували от подобно нещо, ама говорим за хора, които са прекалено висока топка за теб. :)
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 23 дек 2022 17:17

Drunken_Master написа:
pomiqrat написа:Проблеми с възприятие за пространството. Знаем, че си от село, но дворът на Механото не е цяло Русе, кашкавалена главо.

Хубаво е, че открито си признаваш... В смисъл не се срамуваш от този факт. Е, някои хора биха се срамували от подобно нещо, ама говорим за хора, които са прекалено висока топка за теб. :)

Ти дори не си топка.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 23 дек 2022 17:24

"The drop in real production in Ukraine in the fourth quarter is on average 70%"
"Decline in the economy will exceed 50%, announced recently by Prime Minister Shmygai."-Presidential Office of Ukraine

Киев преди и след ударите по енергийната инфраструктура.
Изображение
Изображение

Върни се в “Свободна зона”