"Под Прикритие" - криминален сериал (фен тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: "Под Прикритие" - криминален сериал (фен тема)

Мнениеот dreben23 » 25 мар 2014 11:50

Доколкото ми е известно всички престъпници излизат на магия. Нали ако го осъдят, ще свърши филма и трябва да правят кастинг за нов престъпник! :)

Тоя ги изби така все едно отива на сладкарница! :cry: Не мога да им схвана идеята Джаро къв го дири на местопрестъпленията винаги като шефовете обикновено си пекат кожите на Карибите или Кайманите по принцип! :lol: :lol:

Слабо я гледах тази серия, че си зяпах мача, ама атентаторът го пратиха турците или греша, щото мараба Туджаров не знаеше кво има в мечето. А и той не е способен да убие дете! :(

Слаб или не, сериалът за мен успява да покаже най-важните неща- престъпник никога не бива осъден за извършенето престъпление поради корупция в системата, полицаи и престъпници водят дълга игра на кого му е по-голямо егото и нито единия обаче не се отървава от другия, а си заминават околните и невинните, престъпник и полицай си играят на "Не се сърди човече", тамън го стигне да го "яхне" и другия хвърля доста "шестици" и му избягва и го подгонва с друга пионка изотзад. :mrgreen: Нещо такова се случва и в сериала!
В живота не е чак точно така обаче- там играта е много по-сложна от четири пионки, а престъпникът играе друга игра- "Шахмат". Опитва се да матира полицая в два хода! :) Като двойно подаване във футбола! :mrgreen:

Am I right or not?
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 26 мар 2014 20:26

dreben23 написа:Доколкото ми е известно всички престъпници излизат на магия. Нали ако го осъдят, ще свърши филма и трябва да правят кастинг за нов престъпник! :)

Тоя ги изби така все едно отива на сладкарница! :cry: Не мога да им схвана идеята Джаро къв го дири на местопрестъпленията винаги като шефовете обикновено си пекат кожите на Карибите или Кайманите по принцип! :lol: :lol:

Слабо я гледах тази серия, че си зяпах мача, ама атентаторът го пратиха турците или греша, щото мараба Туджаров не знаеше кво има в мечето. А и той не е способен да убие дете! :(

Е винаги в такива поръчки на големи личности има и план Б и за мен лично беше ясно, че Джаро няма да посмее да убие Попов. Съответно Фарук е забелязал същото в него и е казал да действат сами ако Джаро се откаже. Това си е напълно нормално е да има друг план, но само не знам как не се усети Джаро в това след като знае как стоят нещата в този бизнес. А как ги е избил то е ясно, че е елемент на изненадата и с това оръжие обикновено се действа така и има такива последствия. Леко, малко, но ефективно.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 27 мар 2014 08:52

Малееее, тая пошла имитация на "Октопод" и фен-тема ли си имала? Разликата е, че тогава бяхме на страната на Корадо, сега много искат да са Куката, Джаро и др. Моралната деградация в действие, скоро да не очакваме римейк на "Време разделно".
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 27 мар 2014 14:01

fcb_bg написа:Малееее, тая пошла имитация на "Октопод" и фен-тема ли си имала? Разликата е, че тогава бяхме на страната на Корадо, сега много искат да са Куката, Джаро и др. Моралната деградация в действие, скоро да не очакваме римейк на "Време разделно".

За жалост си прав. За Корадо Катани толкова сълзи съм пролял, а бях доста малък и по-умен. :cry: :cry:

Като се сетя как го надупчиха, пак ми се доревава... то затова този филм ще си остане най-добрият, който някога съм гледал. Сюжет като сюжет, убийства като убийства. Още мразя Тано Кариди и като виждах в други филми Ремо Джироне съм му теглил доста майни. То това е хубавото и въздействащо кино- кара те да мразиш или обичаш дадения артист цял живот! ;) Както беше примерно Майкъл Скофийлд в "Бягство от затвора", ся където и да го видя тоя артист, се чудя как по дяволите е оцелял след токовия удар?! :mrgreen:

Има примерно такива злодеи като Сайлър от "Герои" и дон Нуцо Марчано пак в "Октопод" (нашият Стефан Данаилов) например дето те кефят адски много! :)
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 30 мар 2014 21:50

Петър Туджаров е аут! Свърши ролята на Джаро.... за добро или за лошо. Не очаквах, че Попов ще го ликвидира, при положение че цял сезон го иска жив. Следващата неделя е финалът на сезона.

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 30 мар 2014 21:56

Най-добрият епизод за сезона, а може би и за сериала като цяло. Финалната сцена на гробищата може съвсем спокойно да се мери с тези, заснети в Холивуд. Очаквах Джаро да се предаде по подобен начин, но не и Попов да го убие. Разкриха и мистериозния завършек на трети сезон. Очаквам с нетърпение финала на сезона (сериала), в който явно централна роля ще заеме на българо-турската вражда...
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 30 мар 2014 23:59

Силна, силна колко да е силна. При положение, че Попов е изгубил дъщеря си поне отпуск по болест да си беше взел, а той ходи на работа и изпълнява служебните си задължения.

Ако не се лъжа, Мартин беше свидетел на ликвидирането на Джаро, а от откъса се видя, че Попов ще пледира самозащита. :) Интересно дали Джаро е носел поне оръжие със себе си, щом е тръгнал да се предаде на полицията или двамата с Мартин ще скалъпят историята?

Месут познавате ли го, играеше в Реал, а сега е в Арсенал? :lol: :lol: :mrgreen: Абе не ме занимавай с футболисти! :mrgreen:

Най-тъпо беше да пречукат Джаро и сериала да продължи, но явно Ния ще поиска възмездие в следващия сезон. ;)

П.П. Хаджи, вземи си сбери пъшките мой човек в празната глава, щото с тея подигравки спрямо хората до никъде няма да я докараш. С Димов сте на един акъл. :lol:
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 31 мар 2014 03:57

TodorT написа:Петър Туджаров е аут! Свърши ролята на Джаро.... за добро или за лошо. Не очаквах, че Попов ще го ликвидира, при положение че цял сезон го иска жив. Следващата неделя е финалът на сезона.

Като загубиш детето си по подобен начин и като знаеш, че и ти носиш до известна степен вината ти причернява пред очите и не мислиш трезво.
То това се очакваше да стане рано или късно, а дали Попов или Фарук все тази нямаше да го оставят жив в затвора.
И аз не очаквах точно Попов, но като започна сцената с гробищата си знаех, че Джаро ще се появи и някой ще го гръмне.

Имах опасения, че това може да е Мартин, защото го каза на Попов по-рано, че го иска мъртъв или някой снайперист на Фарук.
Джаро съсипа живота на Попов като първо благодарение на него той се разведе с жена си, защото мислеше само как да го хване и това с дъщеря му преля вече чашата. Всеки на негово място би постъпил по-този начин без значение, че му каза че не е виновен той, но благодарение на Джаро се стигна до цялата тази ситуация.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 31 мар 2014 21:21

Сценаристите са трагични направо....точно 10 минут преди Попето да гръмне Джаро, сами я той каза, че го иска жив...там като го гонеха и избяга при рамзяната на Ния...вижте, че вика, че го иска жив....къв е смисъла от тая работа тогава :o

http://www.vbox7.com/play:9980f7cfe3
ебаси яката музика....и като се сетя ква лудница беше втория сезон и сеа ква помия е направо... :|
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 31 мар 2014 21:57

Абсолютно, тоя сезон операторската и режисьорска работа са под всякаква критика. Имам чувството, че по цял ден се гледат някакви американски филми на подобна тематика и се копира с пълни шепи. На всичко от горе, поне според мен, кастингът на филма се е провалил още в началото с избора на Ивайло Захариев за главната роля - на практика единствения човек, който просто не се държи естествено и адекватно. Само го сравнете с играта на Мариан Вълев и особено Захари Бахаров. А, сетих се - другия пълен провал е Явор Бахаров, като при него провал е освен играта му, така и стилистите му с тая абсурдна перука.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Свободна зона”