Карбовски си е журналист от край време. Обективен, необективен кой как иска да го приема, но той си е на мястото в такъв канал.
Ама примерно оня Любо Жечев...ми погледнете му канала бе пичове
https://www.youtube.com/@lyubo_zhechev/videos
Сортираш най-стари видеа и гледаш какво е качвал. Мии..."Лайв среща с Джулиана Гани", "Лечебно джакузи в гората", "Пранк война със Сандев и Стела" (ху дъ фак са тея?????), "Азис ми дължи 1500лв"....това са му само част от заглавията на първите клипове.
И в един хубав ден тоя решава да почне да громи "мафията", почва да разбира от всичките схеми в държавата и да се изказва като последна инстанция кой какъв е и що е.....иииии съвсем "изненадващо" следва почти едностранчива линия в наратива си, много близка до неолибералната такава и нейната проформа у БГ........аааа, добре, сигурен съм, че е напълно "обективен" и изобщо не го захранват от определени НПО-та.
Сори, ама бих намерил много повече смисъл в мненията на повечето съфорумци тука, дори да споделят точно обратното на моите виждания, отколкото да гледам и слушам какво ще каже тоя боклук.
Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - България
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
- Drunken_Master
- Контакти:
Жечев ми е противен още от "Къртицата", където спечели с измама. Но там той не беше толкова виновен, колкото Иван и Андрей, които позволиха всичко това, понеже са тотални некадърници и така и не уточниха, дали всичко е по правилата или не.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
bubka написа:Това в Македония си е дива корупция, даже много по-зле от българската, че като гледам този клуб е бил брутална съборетина. Тук чак такива мизерни клубове много рядко се срещат, освен ако не е в някое село.
Че то е в някакво село, ти да не мислиш, че дискотеките в градчета сходни с Кочани тук са много по-различни?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
ReBorn1982
Dust написа:И как реши, че "Мостът Моранди" не е проверяван за неговата техническа годност или така ти е удобно да пишеш?.
Потресен съм какви абсурдни въпроси задаваш ....
Според теб, ако е проверяван качествено, дали щеше да падне или щеше да се вземат мерки да се укрепи ??! ...... да ти обяснявам ли, че това (корозията) е процес, който не се случва от днес за утре, ами е дългогодишен ..... и някой очевидно го е проспал.
ReBorn1982 написа:Soulen написа: https://boulevardbulgaria.bg/articles/i ... ot-i-smart
Хубава статия как корупцията убива и тук на Балканите сме шампиони в тази сфера, за съжаление. В Румъния е било още по-голям батак, но поне са осъдили виновните, докато при нас за смъртта на 7 деца се оценява на 800лв глоба и 3 месеца условен затвор. Цената на детския живот явно е около 115лв....
Хайде стига нихилизъм, в Италия (Генуа) цял мост падна от мърлящината им и изби колко хора ..... в САЩ наскоро пътнически самолет и хеликоптер се блъснаха пред очите на диспечерите във Вашингтон и измряха сигурно над 100 души ... пълно е навсякъде с такива неща, но ние много обичаме да се самобичуваме как едва ли не само при нас става .....
Все по-често се споменава, че пилота на самолета е бил на "скъпото". Което само по себе си е повече от скандално
Но не е изненадващо. В на предвид бумът на наркозависимости в щатите.
rhaegar написа:bubka написа:Това в Македония си е дива корупция, даже много по-зле от българската, че като гледам този клуб е бил брутална съборетина. Тук чак такива мизерни клубове много рядко се срещат, освен ако не е в някое село.
Че то е в някакво село, ти да не мислиш, че дискотеките в градчета сходни с Кочани тук са много по-различни?
Кочани е улицата под нас у София и е страхотна мизерия - в градът Кочани предполагам е нещо подобно, не съм ходил. Бил съм обаче в дискотека на село, особено в една такава в бпмбоубежище - ако беше станал инцидент, жертвите щяха да са стотици, но тогава на никого не му пукаше
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
ReBorn1982 написа:Dust написа:И как реши, че "Мостът Моранди" не е проверяван за неговата техническа годност или така ти е удобно да пишеш?.
Потресен съм какви абсурдни въпроси задаваш ....
Според теб, ако е проверяван качествено, дали щеше да падне или щеше да се вземат мерки да се укрепи ??! ...... да ти обяснявам ли, че това (корозията) е процес, който не се случва от днес за утре, ами е дългогодишен ..... и някой очевидно го е проспал.
Сигурен съм, че си прочел тук там за конструкцията на "Мостът Моранди" и какво представляват неговите носещи въжета. Също така няма как да не си прочел, че същият е търпял доста ремонти, както и предстоящ такъв, но за съжаление белята се случи и тук не става дума, че някой е разписал документ в който пише, че това е мост, а то в същност е "селски път".
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Не знам за какво точно спорите за този мост.
Факт е че се срути нали? Факт е че се е използвал по време на срутването, т.е. не бил затворен?
Факт е че има институции (повече от една) които с бездействието си (на документи може и да са действали)
са причинили смърт на граждани. Какво има да се спори повече?
Факт е че се срути нали? Факт е че се е използвал по време на срутването, т.е. не бил затворен?
Факт е че има институции (повече от една) които с бездействието си (на документи може и да са действали)
са причинили смърт на граждани. Какво има да се спори повече?
Pichichi написа:Не знам за какво точно спорите за този мост.
Спор няма, а този пример не съм го дал аз. Да не говорим за самолетната катастрофа в САЩ.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Расте поколение от идиоти, които освен да снимат с телефони и да пускат лайфове за друго не става.
И не е само тук, както се вижда. До последно стоят в тази барака и снимат, вместо да си хванат шапката и да излязат.
Едва ли в България има такава барака за нощен клуб.
Ако някой обаче горе във власта с това сервилничене си мисли, че тези ще ни заобичат след това което правим(чисто човешки и правилно) е объркал много.
И не е само тук, както се вижда. До последно стоят в тази барака и снимат, вместо да си хванат шапката и да излязат.
Едва ли в България има такава барака за нощен клуб.
Ако някой обаче горе във власта с това сервилничене си мисли, че тези ще ни заобичат след това което правим(чисто човешки и правилно) е объркал много.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...