Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - България
А най- тъжното е, че Бойко и Пеевски, при цялата си корупция и кражби, пак са значително по- кадърни от жълтопаветниците.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
JimBeam написа:Искахте доказателства, ето ви ги стига да изгледате това 10 минутно видео. Няма нищо скрито и покрито, но както винаги българина или по скоро русофилите действат първосигнално без да са проверили нещата. Дори банковите извлечения си показва и колко са му платили и в крайна сметка излиза, че са му платени не по 10 000 лева на месец, а 10 хил. за 5 месеца т.е. горе долу по 2000 лева на месец.Както още оня ден писах, тая история с Chefo смърдеше яко.
Смърдеше още повече вашата реакция.
Сега Чефо е пуснал това видео, което предлагам да изгледате. Там той отговаря на всички обвинения, но аз имам моите 5 стотинки по темата и ще ви ги дам.
1. Първа стотинка - откъде дойде новината за несметните клети народни пари за Чефо - от ГЕРБ. Защо? Защо ГЕРБ да се занимава с един ютюбър? Много просто - ГЕРБ удрят по омразният им Тагарев, заедно с него удрят по довчерашните коалиционни партньори ППДБ. Чефо е косвена жертва - нарочен е че взема пари, но истината е, че ударът е по-скоро по соевите - “харчите народната пара за ютюбъри”
2. Втора стотинка - тъпотията на Лена Бориславова за четирихилядниците. Тя е юрист и би трябвало да знае, че когато си някакъв фактор в партия, която управлява страната и кажеш, че има журналисти и инфлуенсъри, които получават всеки месец 4 к от Митрофанова, трябва да имаш доказателтсва. Щото, ако нямаш, става това, което става - появява се контратеза. Тия хора са ченгета, те са закърмени не с мляко, а с ченгеджийски протеини. И като хвърлиш нещо такова, но нямаш доказателства, те с твоите оръжия ще те прострелят.
3. Трета стотинка - НАЙ-ВАЖНАТА - през цялото време пишехте, че Чефо е вземал ПО 10 БОНА НА МЕСЕЦ. А съвсем ясно се виждаше, че Чефо е взел 10 бона за някакъв пакет, реализиран за няколко месеца. И че не е взел повече. Това на вас обаче не ви попречи да повтаряте тъпотиите на едни просъветски “журналисти” и да ми обяснявате “АМА ТОЙ ЗА ГОДИНА 120 бинки, да не му е зле”. Не четете, не мислите, повтаряте тъпотии, измислени от не особено морално чисти боклуци. Научете се поне да проверявате, мамка му.
4. Четвърта стотинка - това, което вече ви писах преди няколко дни - проблем е някой да взема някакви къси пари, за да направи видеа, рекламиращи армията. А не е проблем, че харчим стотици хиляди за не особено успешни държавни кампании. Не е проблем, че в частните ни ефирни телевизии се изсипват чували с държавни пари. Не е проблем, че те, частните телевизии канят едни и същи 12 лели и чички, за да коментират едно и също, сертифицирано и верифицирано от тъпите ни парламентарни управляващи олигофрени. Това ако не ви е проблем, а ви е проблем Чефо, имам лоша новина за вас…Ама ще я премълча.
5. Пета стотинка - с Чефо нямаме съвсем еднакви политически убеждения. Споделяме обща като цяло позиция към Путя, по убеждение аз съм олд скул либерал, по друго убеждение дори съм русофил. И понеже съм русофил, ненавиждам руската политика. И особено много ненавиждам Путя. Но въпреки това бях в подкаста на Чефо и там казах всичко, което искам. И не ми бе махната нито една дума. Същото мога да кажа и за 2 и 200 с Атила. И за Асен Генов. И за Флора. И за Китодар. Всичките подкасти, в които съм бил са ми давали 200 процента свобода да говоря. За сметка на това не съм влизал в частните ефирни телевизии откакто ППДБ отимаха нещо общо с властта. Нали знаете, че огромна част от “независимите” ни журналисти се подмокрят, като видят Кирчо и Асен. Айде, нема нужда. Само от вас не искам да слушам за морал и за независимост, че ми идва в повече.
Това е всичко. Останалото Чефо си го е казал, няма повече да коментирам.
А вие се научете да мислите и да проверявате фактите. Останалото е ши**на пропаганда.
„Драмата с Чефо“ - моят отговор
https://www.youtube.com/watch?v=h30uo2g7hJQ
Абсолютно спрели са тука всички, с две-три изключения. Не знам що си губиш времето...
-
ReBorn1982
Няма такова двуличие и фалш. Пищиш години наред как Бойко "хвърлял държавни пари от джипката" за Сульо и Пульо, обаче си пръв на амбразурата когато същото се прави от "добрите" и "умнокрасиви" сили за разни чефовци и прочее безполезни кърлежи .....
Не че учудвате някого вече ......
Не че учудвате някого вече ......
- Drunken_Master
- Контакти:
Аз, между другото съм потресен от това нагло копеленце Чефо... Значи "громи" разни несъществуващи четирихилядници, ама щом той ги взима - няма проблеми. Боклук и половина.
Бил карал българите, да се записват в армията!? Направо виждам как МО му дава 10 000 лева за нещо подобно... Глупости на търкалета.
Бил карал българите, да се записват в армията!? Направо виждам как МО му дава 10 000 лева за нещо подобно... Глупости на търкалета.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Карбовски как се изхранва :lol:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Така като гледам евро-джендърчето добре се справя с финансите:
https://www.youtube.com/watch?v=JuRDBZh9n3c
Чефо: Похарчих 12 000 лева за нови камери! Вижте цялата техника, с която снимам
:) :) :)
https://www.youtube.com/watch?v=JuRDBZh9n3c
Чефо: Похарчих 12 000 лева за нови камери! Вижте цялата техника, с която снимам
:) :) :)
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
pomiqrat написа:Карбовски как се изхранва :lol:
Принципно в Ютюб, ако развиеш даден канал и направиш към 150-200 хил+ абонати(които Карбовски ги има) и видеата ти имат добри гледания( да кажем средно над 40-50 хил на видео), се взима доста стабилен кеш от самия Ютюб. Отделно Patreon-а доста хора плащат, за да гледат разширеното съдържание.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
bubka написа:pomiqrat написа:Карбовски как се изхранва :lol:
Принципно в Ютюб, ако развиеш даден канал и направиш към 150-200 хил+ абонати(които Карбовски ги има) и видеата ти имат добри гледания( да кажем средно над 40-50 хил на видео), се взима доста стабилен кеш от самия Ютюб. Отделно Patreon-а доста хора плащат, за да гледат разширеното съдържание.
Принципно си в България и монетизираш $50-300 на клип.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
https://boulevardbulgaria.bg/articles/i ... ot-i-smart
Хубава статия как корупцията убива и тук на Балканите сме шампиони в тази сфера, за съжаление. В Румъния е било още по-голям батак, но поне са осъдили виновните, докато при нас за смъртта на 7 деца се оценява на 800лв глоба и 3 месеца условен затвор. Цената на детския живот явно е около 115лв....
Хубава статия как корупцията убива и тук на Балканите сме шампиони в тази сфера, за съжаление. В Румъния е било още по-голям батак, но поне са осъдили виновните, докато при нас за смъртта на 7 деца се оценява на 800лв глоба и 3 месеца условен затвор. Цената на детския живот явно е около 115лв....
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
G_I_G написа:На Ганьо винаги лесно се отклонява вниманието от най-важните неща.
Бойко и Пеевски окрадоха и разсипаха държавата, но всички сега говорят за тези 5000 лв, които тоя взел.
Милиционерските номера на гербаджиите и онова прасе са ясни. 10К са много по-важни от явните машинации на въпросните по време на избори.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...