Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ReBorn1982

Re: Тема за политика - България

Мнениеот ReBorn1982 » 15 мар 2025 20:54

THE G.A.M.E написа:Че защо да не се храчи Русия с "държавни кинти" ?
Те са доказан наш враг.

Мой враг не са. Както и на страшно много други българи. А като са ти на теб враг, отделяй от твоите пари и му плащай, нищо против.

Не може гражданите да събират капачки, за да се купуват кувиози за държавните и общински болници, а парите от данъците им същевременно да се пилеят за подобни простотии и да пълнят гушата на разни ютюбъри и прочее безполезни кърлежи .....

България влезе в дългова спирала, не знам дали осъзнавате накъде отиваме .... трябва всеки лев да се пести и да се режат разходи яко. Няма никакво място за пълнене на гушите на разни чефовци ....

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 16 мар 2025 00:56

THE G.A.M.E написа:Че защо да не се храчи Русия с "държавни кинти" ?
Те са доказан наш враг.
Нищо хубаво не сме видяли, особено от настоящата Олигархо-Мафиотска Русия.

Тези неща нямат нищо общо. Аз давам мило и драго да не видят нищо добро ватниците и си ги мразя откровено направо в червата.
Категорично обаче съм против всякакво разхищение на средства за подобни дейности. Държавните разходи трябва да се ограничават, а не да се разрастват още повече за да защитават вижданията на управляващите и да ги прокарват пред обществото.
Това са принципни въпроси.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 мар 2025 09:35

ReBorn1982 написа:Мой враг не са. Както и на страшно много други българи.
Ами това е жалко и тъжно.
Което показва, че много българи не умеят да разчитат... Да тълкуват, да осмислят правилно Историята ни.
Което е и една от причините, България да е на този хал ...

ReBorn1982 написа:България влезе в дългова спирала, не знам дали осъзнавате накъде отиваме .... трябва всеки лев да се пести и да се режат разходи яко. Няма никакво място за пълнене на гушите на разни чефовци ....
Няма никакво значение за какво отиват държавните кинти.
И без т'ва нещата са ясни и НЕобратими.
И нищо не зависи от нас.
Хората на Върха на Пирамидата вече са решили за ре-старта на Света.
Ние поне, преди да се случи, каквото има да се случва, е редно да показваме на подобни смешници, като настояща Русия, че нито са ни "братя", нито "приятели", нито пък имаме какъвто и да било дълг към тях.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 мар 2025 09:39

Thsmith написа:Категорично обаче съм против всякакво разхищение на средства за подобни дейности. Държавните разходи трябва да се ограничават, а не да се разрастват още повече за да защитават вижданията на управляващите и да ги прокарват пред обществото.
Зависи кой-какво разбира под "разхищение".
Естествено, че няколко видеа/материала или интервюта, няма как да засегнат Русия... Но за мен, т'ва, да мачкаме подобни мафиотски структури, с каквито и да е средства, трябва да е Държавна Политика.
Смятам, че за в бъдеще това ще се окаже правилна инвестиция.
Най-малкото новите български поколения, няма да израстнат като старите, с преклонение и едвали не - раболепие пред една сибирстанска клоака.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 16 мар 2025 10:30

THE G.A.M.E написа:...трябва да е Държавна Политика.

Ей така Украйна стигна до ситуацията, в която е в момента.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 16 мар 2025 19:08

THE G.A.M.E написа:
Thsmith написа:Категорично обаче съм против всякакво разхищение на средства за подобни дейности. Държавните разходи трябва да се ограничават, а не да се разрастват още повече за да защитават вижданията на управляващите и да ги прокарват пред обществото.
Зависи кой-какво разбира под "разхищение".
Естествено, че няколко видеа/материала или интервюта, няма как да засегнат Русия... Но за мен, т'ва, да мачкаме подобни мафиотски структури, с каквито и да е средства, трябва да е Държавна Политика.
Смятам, че за в бъдеще това ще се окаже правилна инвестиция.
Най-малкото новите български поколения, няма да израстнат като старите, с преклонение и едвали не - раболепие пред една сибирстанска клоака.

Абе честно казано, хора които се информират и си градят мнението от някакви олигофрени излъчващи от мазето :lol: Извинявай...
И не, това не е инвестиция. Да хвърляш държавни пари за да защитаваш кауза, която ти харесва е разхищение. Утре някой олигофрен по същата логика ще финансира волгин да говори глупости и тогава ще пееш друга песен. Общите пари, които се събират с грабене на хора, (един вид държавно мародерство) е трагично да бъдат харчени по такива начини.

bubka написа:
THE G.A.M.E написа:...трябва да е Държавна Политика.

Ей така Украйна стигна до ситуацията, в която е в момента.

Те стигнаха до там понеже се доверяваха и си върнаха ядрените оръжия, но това е друг въпрос : )
Пак да отбележа, че съм за тотално скъсване на отношенията с ватниците и закриване на посолството им, но не и за харчене на държавни пари за ПР акции или каквото и да е подобно. Това са различни неща. Няма как някой да ме убеди, че правенето на нова злина/дивотия за да се бориш с друга такава е нещо добро.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 16 мар 2025 19:12

Какво ще спечелим конкретно, ако закрием посолството на "ватниците"? Примерно, тя страната ни се управлява от "Галя от посолството" сиреч от Козяк, ама ние ще закриваме руското такова? Нещо, не намирам логика... Ще дръпнем с 300 сигурно?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 16 мар 2025 20:34

Точно посолството на Козяк е най-вредното за България, особено когато на власт са/бяха комунистите в САЩ.

При Тръмп сега поне няма да има "USAID" за "родните" НПО боклуци (остават само на издръжка от Дьорд Шороши), за ЛГБТИК+ паради, за ислямски нашественици и прочее анти български дейности на "нашите съюзници и партньори" .... финансирани директно от американския бюджет.

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 16 мар 2025 20:43

Искахте доказателства, ето ви ги стига да изгледате това 10 минутно видео. Няма нищо скрито и покрито, но както винаги българина или по скоро русофилите действат първосигнално без да са проверили нещата. Дори банковите извлечения си показва и колко са му платили и в крайна сметка излиза, че са му платени не по 10 000 лева на месец, а 10 хил. за 5 месеца т.е. горе долу по 2000 лева на месец.

Както още оня ден писах, тая история с Chefo смърдеше яко.
Смърдеше още повече вашата реакция.
Сега Чефо е пуснал това видео, което предлагам да изгледате. Там той отговаря на всички обвинения, но аз имам моите 5 стотинки по темата и ще ви ги дам.
1. Първа стотинка - откъде дойде новината за несметните клети народни пари за Чефо - от ГЕРБ. Защо? Защо ГЕРБ да се занимава с един ютюбър? Много просто - ГЕРБ удрят по омразният им Тагарев, заедно с него удрят по довчерашните коалиционни партньори ППДБ. Чефо е косвена жертва - нарочен е че взема пари, но истината е, че ударът е по-скоро по соевите - “харчите народната пара за ютюбъри”
2. Втора стотинка - тъпотията на Лена Бориславова за четирихилядниците. Тя е юрист и би трябвало да знае, че когато си някакъв фактор в партия, която управлява страната и кажеш, че има журналисти и инфлуенсъри, които получават всеки месец 4 к от Митрофанова, трябва да имаш доказателтсва. Щото, ако нямаш, става това, което става - появява се контратеза. Тия хора са ченгета, те са закърмени не с мляко, а с ченгеджийски протеини. И като хвърлиш нещо такова, но нямаш доказателства, те с твоите оръжия ще те прострелят.
3. Трета стотинка - НАЙ-ВАЖНАТА - през цялото време пишехте, че Чефо е вземал ПО 10 БОНА НА МЕСЕЦ. А съвсем ясно се виждаше, че Чефо е взел 10 бона за някакъв пакет, реализиран за няколко месеца. И че не е взел повече. Това на вас обаче не ви попречи да повтаряте тъпотиите на едни просъветски “журналисти” и да ми обяснявате “АМА ТОЙ ЗА ГОДИНА 120 бинки, да не му е зле”. Не четете, не мислите, повтаряте тъпотии, измислени от не особено морално чисти боклуци. Научете се поне да проверявате, мамка му.
4. Четвърта стотинка - това, което вече ви писах преди няколко дни - проблем е някой да взема някакви къси пари, за да направи видеа, рекламиращи армията. А не е проблем, че харчим стотици хиляди за не особено успешни държавни кампании. Не е проблем, че в частните ни ефирни телевизии се изсипват чували с държавни пари. Не е проблем, че те, частните телевизии канят едни и същи 12 лели и чички, за да коментират едно и също, сертифицирано и верифицирано от тъпите ни парламентарни управляващи олигофрени. Това ако не ви е проблем, а ви е проблем Чефо, имам лоша новина за вас…Ама ще я премълча.
5. Пета стотинка - с Чефо нямаме съвсем еднакви политически убеждения. Споделяме обща като цяло позиция към Путя, по убеждение аз съм олд скул либерал, по друго убеждение дори съм русофил. И понеже съм русофил, ненавиждам руската политика. И особено много ненавиждам Путя. Но въпреки това бях в подкаста на Чефо и там казах всичко, което искам. И не ми бе махната нито една дума. Същото мога да кажа и за 2 и 200 с Атила. И за Асен Генов. И за Флора. И за Китодар. Всичките подкасти, в които съм бил са ми давали 200 процента свобода да говоря. За сметка на това не съм влизал в частните ефирни телевизии откакто ППДБ отимаха нещо общо с властта. Нали знаете, че огромна част от “независимите” ни журналисти се подмокрят, като видят Кирчо и Асен. Айде, нема нужда. Само от вас не искам да слушам за морал и за независимост, че ми идва в повече.
Това е всичко. Останалото Чефо си го е казал, няма повече да коментирам.
А вие се научете да мислите и да проверявате фактите. Останалото е ши**на пропаганда.

„Драмата с Чефо“ - моят отговор
https://www.youtube.com/watch?v=h30uo2g7hJQ

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 16 мар 2025 20:51

Някакви си въшливи 2000 лв на месец....ей сега си върнахме думите назад и ще си бием 39 камшика за назидание.
Всъщност, проблемът е, че се харчат държавни пари,(без значение колко са) за да може някакви кретени да проповядват някаква пропаганда. Държавни пари са давани и за шоута на травестити. Това е проблемът!

Върни се в “Свободна зона”