Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Корнет Оболенский

Re: Кой се изгаври така с господин президента?

Мнениеот Корнет Оболенский » 11 фев 2015 10:05

Blue1914 написа:
rebel написа:
Blue1914 написа:Страшната драма за едни бадж. :mrgreen: Чудите се за какво да се хванете, за да клюкарите и обсъждате, мили женички. :mrgreen: Плевнелиев наистина няма особена визия на президент. Към действията на него и на кабинета му обаче нямам особени забележки. Това е по-важното. Пък вие, дами, си ги избирайте по хубост и отраканост. :mrgreen:

Този сегашния срещу Петър Стоянов да тича не може да го стигне. Бат Петьо беше най-добрия президент. Ама като си избрахте тая карикатура - търпете си я.

Много политици, чудесни на фона на цялата паплач, която ни управлява 25 години, бяха сдъвкани и изплюти от червената пропаганда в тези години. И и бях шокиран, когато Стоянов не взе втори мандат. :roll:

Не, не съм гласувал за Плевнелиев. Да, карикатурен е леко. Обаче действията му не са карикатурни. СМЕШНО е да се наблага повече на външния вид отколкото на действията, когато говорим за политици.

Че те именно действията му са най-карикатурни от всичко! Но пък такъв е най-удобен на Бойко - нали все някой трябва да е клакьор на задокеанския ни биг брат, докато премиера подарява гордостта на българската киноложка селекция на руския президент. За баланс, така да се каже! Съвсем неслучайно Б.Б. каза на една сбирка, че ако не бил назначил Роско първо за министър, а после и за президент, никой е нямало да го познава. Иначе към външността му нямам забележки, а с това картонче на ревера е даже леко симпатичен (или поне буди съчувствие).

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот boabbb » 11 фев 2015 10:19

THE G.A.M.E написа:
boabbb написа:Ти какво, като си про-американски настроен, да разбирам ли, че не караш Мустанг Бос 429 :lol: :lol: :lol:

Oтносно автомобило-строенето, съм про-немско настроен.
За мириканска кола, ще ми требе и от техният - евтин бензин, иначе ще има 2 дена иху, и после 1 месец тихо. :lol:

То фенството е хубаво нещо, ама сиренИто е с пари. :mrgreen:

От щатските марки не съм почитател на Форд, по ми допадат по-новите Корвети и Додж. ;)

Изображение

Ето това, колега, е класика 8-) Средна цена - 225 хил. долара :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 фев 2015 10:25

Роско е кофти късметлия, без табелката можеха да го припознаят за Мистър Бийн, току виж и автографи му поискали, ама нейсе, тежка е съдбата ПлевналиевА. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 11 фев 2015 18:03

aleksandrov77 написа:В момента моята кола е Лада 2107!Стара е , ама все още издържа и никога за 18 години каране не ме е предала на пътя!
Сега събирам пари за Лада-Гранта и в скоро време мисля да си я купя!

Благородно Ви завиждам, другарю! За мое най-голямо съжаление, аз не мога да си го позволя и за това ще си остана с осем годишният немски таралясник от марката "Ауди" 8-) Ще стискам зъби и ще карам някак си 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 11 фев 2015 18:10

CTAHKO написа:
aleksandrov77 написа:В момента моята кола е Лада 2107!Стара е , ама все още издържа и никога за 18 години каране не ме е предала на пътя!

Благородно Ви завиждам, другарю! За мое най-голямо съжаление, аз не мога да си го позволя и за това ще си остана с осем годишният немски таралясник от марката "Ауди" 8-) Ще стискам зъби и ще карам някак си 8-)

Това да имаш "куатро" нищо не е пред силата, която ти дава ракията, когато трябва да избуташ Ладичката от преспата снежец. 8-)

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 11 фев 2015 18:30

diplomat написа:
CTAHKO написа:

Това да имаш "куатро" нищо не е пред силата, която ти дава ракията, когато трябва да избуташ Ладичката от преспата снежец. 8-)

https://www.youtube.com/watch?v=PuQ4Y_MnaFc[youtube][/youtube]
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 11 фев 2015 18:31

Идва Световна война,детЕ!Дипломатее!!!!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 11 фев 2015 18:34

Абе , не разбрахте ли ,че на Русите не им пука ?
Изображение

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 11 фев 2015 18:49

FLANKER написа:Идва Световна война,детЕ!Дипломатее!!!!

Дано да се разминем, но хората са го казали - "Всяко зло за добро"! Може би най-после ще претърпим нужния национален катарзис и се вземем в ръце! ;)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 11 фев 2015 18:54

diplomat написа:
FLANKER написа:Идва Световна война,детЕ!Дипломатее!!!!

Дано да се разминем, но хората са го казали - "Всяко зло за добро"! Може би най-после ще претърпим нужния национален катарзис и се вземем в ръце! ;)

Не думай 8-) При една мобилизиация, ти ще се наредиш ли на първа линия срещу руснаците 8-) Виждам че и нещата от казармата са ти пределно "ясни" :lol: Наясно ли си, че ще си пушечно месо в ръцете на негъра и еврейската му клика 8-) И едно ще ти кажа, на никой от политиците дето ни вкарват във война, детето му няма да отиде да воюва! Ще жертват чуждите деца и чуждите родители за "благородните" си каузи 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”