Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

rebel
Контакти:

Re: Кой се изгаври така с господин президента?

Мнениеот rebel » 11 фев 2015 09:31

Blue1914 написа:Страшната драма за едни бадж. :mrgreen: Чудите се за какво да се хванете, за да клюкарите и обсъждате, мили женички. :mrgreen: Плевнелиев наистина няма особена визия на президент. Към действията на него и на кабинета му обаче нямам особени забележки. Това е по-важното. Пък вие, дами, си ги избирайте по хубост и отраканост. :mrgreen:

Този сегашния срещу Петър Стоянов да тича не може да го стигне. Бат Петьо беше най-добрия президент. Ама като си избрахте тая карикатура - търпете си я.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 11 фев 2015 09:32

Много пъти съм писал че България няма нужда от провеждане на избори за президент, това е само още едно харчене на
грешни пари. С правомощията които има президента в България нужда от избори няма, след свикването на
нов парламент след парламентарни избори парламента трябва с гласуване да избира новия президент и толкова.
Бюджета на президентството да бъде свит до минимум! Още една паразитираща държавна институция с раздута администрация
ама нали трябва храниме връзкарите!
Относно сегашния президент не виждам разлика с предишния -> посткомунистически олигарх!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот boabbb » 11 фев 2015 09:32

THE G.A.M.E написа:Е, не, тоя пич "Александров" продължава да цепи мрака. :lol:

В началото помислих, че се бъзика за някои неща, ама явно човека си държи на "вижданията". :mrgreen:

Ти какво, като си про-американски настроен, да разбирам ли, че не караш Мустанг Бос 429 :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 11 фев 2015 09:41

Нищо чудно, че наремето са го изхвърлили като мръсно коте от нашата църква.
Толстолоб, на теб съм роб.

Потребителски аватар
Бат Зико

Мнениеот Бат Зико » 11 фев 2015 09:41

rebel написа:Този сегашния срещу Петър Стоянов да тича не може да го стигне. Бат Петьо беше най-добрия президент. Ама като си избрахте тая карикатура - търпете си я.

От Петър Стоянов поне никога не ме е било срам да кажа че това е президента на България.
Дори Първанов беше милион пъти по-добре от тоталното,нечовешко недоразумение-сопола Плевнелиев.
Не знам дали в цялата история на България е имало по-нефелен държавен глава.

Ахахахахахха, БАДЖ майна, не мога,ахахахахахахахахахаха.......
Професор по география

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 11 фев 2015 09:44

Pichichi написа:Много пъти съм писал че България няма нужда от провеждане на избори за президент, това е само още едно харчене на
грешни пари. С правомощията които има президента в България нужда от избори няма, след свикването на
нов парламент след парламентарни избори парламента трябва с гласуване да избира новия президент и толкова.
Бюджета на президентството да бъде свит до минимум! Още една паразитираща държавна институция с раздута администрация
ама нали трябва храниме връзкарите!
Относно сегашния президент не виждам разлика с предишния -> посткомунистически олигарх!

То въобще имаме ли нужда от президент(че и вице на всичкото отгоре)?, след като всичко се решава от парламента и мин. пр.?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
zaraber
Контакти:

Мнениеот zaraber » 11 фев 2015 09:51

Отдавна съм на мнение, че не ни трябва президентска институция. Така или иначе нищо не зависи от президента, всичко се решава в Народното събрание и от Правителството. Не сме достатъчно богати за да издържаме и една чисто показна институция.
Няма мое, няма твое - светът е БЕРОЕ!

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 11 фев 2015 09:55

rebel написа:
Blue1914 написа:Страшната драма за едни бадж. :mrgreen: Чудите се за какво да се хванете, за да клюкарите и обсъждате, мили женички. :mrgreen: Плевнелиев наистина няма особена визия на президент. Към действията на него и на кабинета му обаче нямам особени забележки. Това е по-важното. Пък вие, дами, си ги избирайте по хубост и отраканост. :mrgreen:

Този сегашния срещу Петър Стоянов да тича не може да го стигне. Бат Петьо беше най-добрия президент. Ама като си избрахте тая карикатура - търпете си я.

Много политици, чудесни на фона на цялата паплач, която ни управлява 25 години, бяха сдъвкани и изплюти от червената пропаганда в тези години. И и бях шокиран, когато Стоянов не взе втори мандат. :roll:

Не, не съм гласувал за Плевнелиев. Да, карикатурен е леко. Обаче действията му не са карикатурни. СМЕШНО е да се наблага повече на външния вид отколкото на действията, когато говорим за политици.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 11 фев 2015 10:03

Soulen написа:Правилно сте отбелязали за Роско, че иначе ще го сбъркат с обслужващия персонал там :lol:

Толкова жалък президент никъде и никога не е имало :mrgreen:

:o Ама това Роско ли бил?! Аз го помислих за Поцко.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

THE G.A.M.E

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 фев 2015 10:04

boabbb написа:Ти какво, като си про-американски настроен, да разбирам ли, че не караш Мустанг Бос 429 :lol: :lol: :lol:

Oтносно автомобило-строенето, съм про-немско настроен.
За мириканска кола, ще ми требе и от техният - евтин бензин, иначе ще има 2 дена иху, и после 1 месец тихо. :lol:

То фенството е хубаво нещо, ама сиренИто е с пари. :mrgreen:

От щатските марки не съм почитател на Форд, по ми допадат по-новите Корвети и Додж. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Свободна зона”