Нужда от модераторска помощ, тук!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Даниел Младенов
- Контакти:
Re: Нужда от модераторска помощ, тук!
имам въпрос кво е DST и как мога да направя тека че другите потребители да не ми виждат стата във форума
- Даниел Младенов
- Контакти:
Даниел Младенов написа:имам въпрос кво е DST и как мога да направя тека че другите потребители да не ми виждат стата във форума
да все едно някой ще ми отговори

- Даниел Младенов
- Контакти:
кво става в тая част на фирума никой ли не влиза
Даниел Младенов написа:кво става в тая част на фирума никой ли не влиза
Добре де, това е толкова просто, дори и за левскар

Влизаш си в контролния панел, в настройките на форума.Чекваш да в опцията да те прави невидим.После даваш приложи, или обнови (не си спомням точно как се казва).Като каже форумът, че настройките са променени си излизаш от акаунта и влизаш отново.Трябва да си вече невидим за другите!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- DrAvalanche
- Контакти:
http://forum.gong.bg/levski/viewtopic.php?f=1&t=58085&st=0&sk=t&sd=a&start=40
***cska*** написа:Светът посочи Левски:The EUROIDIOTS - FC Levski Sofia
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

- DrAvalanche
- Контакти:
http://forum.gong.bg/levski/viewtopic.php?f=1&t=58085&st=0&sk=t&sd=a&start=40
Обърнете внимание и на подписа на този сладур
powerkroky написа:България отдавна е посочила Лефски за клубен позор .Да не преговаряме историята пак .
Света е на същото мнение .
За справка
http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080824002546AAhMzQ8
Обърнете внимание и на подписа на този сладур
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

- Braveheart73
- Контакти:
User: boston celtics има изключително дълъг и дразнещ подпис... излишно изброяване на години (17 реда) една под друга.
От малък съм си Левскарче, и още викам за Сините, Любовта ми към тях не угасва със годините! С тях пияни от радост ликуваха стадионите, ех такава игра правят само шампионитееее!!!
Support: Levski Sofia, Everton, Betis, Elfsborg, Genoa, San Lorenzo, La Coruña
Support: Levski Sofia, Everton, Betis, Elfsborg, Genoa, San Lorenzo, La Coruña
- DrAvalanche
- Контакти:
benquick написа:valantain написа:И сега като се зачетох Данчо тъча си е платил от джоба за да не играе при вас
+1, ма някои лефскарчета са със мн.тъмно сини очила и не виждат по далеч от носа си
http://forum.gong.bg/gong/viewtopic.php?f=&t=58091
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

Явно модераторите са заспали.С ясното съзнание,че ще бъда наказан от един модератор,фен на Славия, за това,че не пращам линк,искам да помоля някой друг да прочете всички мнения на Даниел Младенов.Присъствието на тая особа във форума е обида за всички потребители.Ако има поне едно негово мнение без обиди или заяждания,съм съгласен да бъда наказан!Горепосочения потребител даже се хвали,че ако получи БАН,ще се регистрира с друг адрес.Искам да попитам и белия модератор неслагането на линк към някой пост коя точка от правилника за ползване на форума нарушава,та се заканва да санкционира потребители за това?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Old_death написа:Явно модераторите са заспали.С ясното съзнание,че ще бъда наказан от един модератор,фен на Славия, за това,че не пращам линк,искам да помоля някой друг да прочете всички мнения на Даниел Младенов.Присъствието на тая особа във форума е обида за всички потребители.Ако има поне едно негово мнение без обиди или заяждания,съм съгласен да бъда наказан!Горепосочения потребител даже се хвали,че ако получи БАН,ще се регистрира с друг адрес.Искам да попитам и белия модератор неслагането на линк към някой пост коя точка от правилника за ползване на форума нарушава,та се заканва да санкционира потребители за това?
На теб лично ти обясних как се праща линк!Дано си го прочел в тази тема!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":