Всичко за Diema Sport и Trace sport stars
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Logical person
- Контакти:
Re: Всичко за Diema Sport и Trace sport stars
Аз не знам за какво развитие на "А" група се говори, при положение че парите вече са фиксирани ? Има подписан договор, по силата на който Футбол про медия ще плати 30 млн за следващите 5 години. Пада се средно по 6 млн лева на година. Това не е обвързано с успеха на платения канал или с приходите на Нова груп. Ако от Нова направят 20,30,40 млн приходи за една година, клубовете ще получават пак по 6 млн, ако от Нова не продадат нито един пакет, клубовете пак ще получават по 6 млн на сезон. За какво развитие на "А" група говорим ? Беше безумие да се подпише толкова продължителен договор. Клубовете се продадоха за малко, но сигурни пари, вместо да си поемат търговския риск и да гонят повече приходи.
Logical person написа:Аз не знам за какво развитие на "А" група се говори, при положение че парите вече са фиксирани ? Има подписан договор, по силата на който Футбол про медия ще плати 30 млн за следващите 5 години. Пада се средно по 6 млн лева на година. Това не е обвързано с успеха на платения канал или с приходите на Нова груп. Ако от Нова направят 20,30,40 млн приходи за една година, клубовете ще получават пак по 6 млн, ако от Нова не продадат нито един пакет, клубовете пак ще получават по 6 млн на сезон. За какво развитие на "А" група говорим ? Беше безумие да се подпише толкова продължителен договор. Клубовете се продадоха за малко, но сигурни пари, вместо да си поемат търговския риск и да гонят повече приходи.
Сещаш ли се защо Домусчиев, Батков и Титан направиха тая фирма преди 3 години? Защото БФС и телевизиите не стигнаха до консенсус и се очертаваше изобщо да няма български футбол в родния ефир и кабел. Тогава обаче никой от вас не пискаше против Домусчиев. Сега вече той е гадният, щото.. и вие не знаете що, ама да плюнем, че да не останем назад.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- Logical person
- Контакти:
Кашчей написа:Logical person написа:Аз не знам за какво развитие на "А" група се говори, при положение че парите вече са фиксирани ? Има подписан договор, по силата на който Футбол про медия ще плати 30 млн за следващите 5 години. Пада се средно по 6 млн лева на година. Това не е обвързано с успеха на платения канал или с приходите на Нова груп. Ако от Нова направят 20,30,40 млн приходи за една година, клубовете ще получават пак по 6 млн, ако от Нова не продадат нито един пакет, клубовете пак ще получават по 6 млн на сезон. За какво развитие на "А" група говорим ? Беше безумие да се подпише толкова продължителен договор. Клубовете се продадоха за малко, но сигурни пари, вместо да си поемат търговския риск и да гонят повече приходи.
Сещаш ли се защо Домусчиев, Батков и Титан направиха тая фирма преди 3 години? Защото БФС и телевизиите не стигнаха до консенсус и се очертаваше изобщо да няма български футбол в родния ефир и кабел. Тогава обаче никой от вас не пискаше против Домусчиев. Сега вече той е гадният, щото.. и вие не знаете що, ама да плюнем, че да не останем назад.
Е и ? Каква е разликата ? БФС не е постигнала консенсус с телевизиите, а после фирмата на Домуса била постигнала консенсус. Ами като е назрял момента и се е появила телевизия готова да плати исканото, то консенсус щеше да има със или без фирмата на Домусчиев. БФС държи правата и ги продава на който плати най-много.
А при този случай има ясно обусловен конфликт на интереси. БФС държи правата и ги продава на Футбол про медия. Кирил Домусчиев е член на изпълкома на БФС ( продавача ) и в същото време е собственик на фирмата, която купува. Това е все едно министерски съвет да възложи обществена поръчка на фирма, която е собственост на един от министрите. По въпиющ конфликт на интереси, можеше да има само ако перуката беше купил правата.
К'во става с тия дъртофелници от СЕМ и ония таралянковци от Комисията за защита на потребителите?
И още - новините на оня мръснишки език кога ще бъдат махнати от Канал1, Патриотичният фронт защо мълчи?
И още - новините на оня мръснишки език кога ще бъдат махнати от Канал1, Патриотичният фронт защо мълчи?
-
- Контакти:
Не знам как сте слушали Гонг днес,но Томислав Русев изказа една много достойна позиция,въпреки че думите му едва ли са се харесали на собствениците на Дарик и Нова,а Ники Александров и Вальо Грънчаров мънкаха и защитаваха собствениците си.Трябва и да кажем ясно че този хаос с излъчването на мачовете излизат доста скъпо на болшинството фенове,не всеки има кредитна карта,да не говорим че много хора,особено възрастните нямат компютри,а това с смс е изнудване и извиване на ръце/въпреки че и аз пуснах два и гледах двата "скрити" мача от събота и неделя/.Защо от Гонг плей не позволяват като пуснем един смс на стойност примерно 5лв. и да имаме право да гледаме цял месец,ами ни дерат кожата мач за мач.Сега излиза че докато атовете се ритат, ние магаретата си патим.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Logical person написа:Кашчей написа:Logical person написа:Аз не знам за какво развитие на "А" група се говори, при положение че парите вече са фиксирани ? Има подписан договор, по силата на който Футбол про медия ще плати 30 млн за следващите 5 години. Пада се средно по 6 млн лева на година. Това не е обвързано с успеха на платения канал или с приходите на Нова груп. Ако от Нова направят 20,30,40 млн приходи за една година, клубовете ще получават пак по 6 млн, ако от Нова не продадат нито един пакет, клубовете пак ще получават по 6 млн на сезон. За какво развитие на "А" група говорим ? Беше безумие да се подпише толкова продължителен договор. Клубовете се продадоха за малко, но сигурни пари, вместо да си поемат търговския риск и да гонят повече приходи.
Е и ? Каква е разликата ? БФС не е постигнала консенсус с телевизиите, а после фирмата на Домуса била постигнала консенсус. Ами като е назрял момента и се е появила телевизия готова да плати исканото, то консенсус щеше да има със или без фирмата на Домусчиев. БФС държи правата и ги продава на който плати най-много.
А при този случай има ясно обусловен конфликт на интереси. БФС държи правата и ги продава на Футбол про медия. Кирил Домусчиев е член на изпълкома на БФС ( продавача ) и в същото време е собственик на фирмата, която купува. Това е все едно министерски съвет да възложи обществена поръчка на фирма, която е собственост на един от министрите. По въпиющ конфликт на интереси, можеше да има само ако перуката беше купил правата.
И защо се сети да протестираш едва сега, а не го направи преди 2 години? Аз знам причината, но ми е любопитно ти как ще се оправдаеш.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
peliforewer написа:Не знам как сте слушали Гонг днес,но Томислав Русев изказа една много достойна позиция,въпреки че думите му едва ли са се харесали на собствениците на Дарик и Нова,а Ники Александров и Вальо Грънчаров мънкаха и защитаваха собствениците си.Трябва и да кажем ясно че този хаос с излъчването на мачовете излизат доста скъпо на болшинството фенове,не всеки има кредитна карта,да не говорим че много хора,особено възрастните нямат компютри,а това с смс е изнудване и извиване на ръце/въпреки че и аз пуснах два и гледах двата "скрити" мача от събота и неделя/.Защо от Гонг плей не позволяват като пуснем един смс на стойност примерно 5лв. и да имаме право да гледаме цял месец,ами ни дерат кожата мач за мач.Сега излиза че докато атовете се ритат, ние магаретата си патим.
Знаеш ли, аз влязох два пъти във вашата клубна телевизия и двата пъти ми искаше пари, за да гледам контролите ви. Това как ще го коментираш?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- Logical person
- Контакти:
Кашчей написа:Знаеш ли, аз влязох два пъти във вашата клубна телевизия и двата пъти ми искаше пари, за да гледам контролите ви. Това как ще го коментираш?!

На мен не ми иска пари

peliforewer написа:Не знам как сте слушали Гонг днес,но Томислав Русев изказа една много достойна позиция,въпреки че думите му едва ли са се харесали на собствениците на Дарик и Нова,а Ники Александров и Вальо Грънчаров мънкаха и защитаваха собствениците си.
Николайчо беше особено жалък в наколенките ...... 15 пъти повтори лъжата за безплатното гледане досега, обвини операторите за целия батак, налапа го на "г-н Щепсел", баш боса му ..... само Нова останаха чисти в цялата помия, според г-н Хипопотам.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- Logical person
- Контакти:
Кашчей написа:
И защо се сети да протестираш едва сега, а не го направи преди 2 години? Аз знам причината, но ми е любопитно ти как ще се оправдаеш.
За какво да се оправдавам бе !! Да не съм дал аз правата на Домуса ? БФС продадоха правата на Домуса, те да се оправдават. Да не говорим, че преди две години той не беше член на изпълкома. И защо цяла година и половина преди да изтече договора, изведнъж юрнаха клубовете, спешно да подписват 5 годишен договор ? Направо погребаха "А" група, гарантираха че през следващите 5 години няма да има смислени приходи за отборите.