doktora25 написа:dunavfc написа:Тия 65 %, които не са гласували си ги сортирай, както ти е угодно, само ,че в демократичните страни се изследват резултатите на тези ,които са гласували. 
Премиер ще бъде този, който народа ИЗБЕРЕ, Президент ще бъде този, който народа ИЗБЕРЕ , Кметове ще бъдат тези, които народа ИЗВЕРЕ, а не тези, които не гласуват и мрънкат по форумите, без да кажат нищо същество.
Добре де, по тази твоята логика като народът избра на референдума да се строи Белене, ти защо не бе на същото мнение?

Стига си говорил наизуст, бе човек. За 2-3 път те хващам. Да търся ли мнението си в което съм казал,че всеки вот независимо, какъв е и , колко са гласували, трябва да се приема за легитимен. Ако ще и 1 % да са гласували.
haha написа:dunavfc написа: 
Премиер ще бъде този, който народа ИЗБЕРЕ, Президент ще бъде този, който народа ИЗБЕРЕ , Кметове ще бъдат тези, които народа ИЗВЕРЕ, а не тези, които не гласуват и мрънкат по форумите, без да кажат нищо същество.
Не знаех, че премиерът се избира от народа, явно са променили законите. Дай ми разумно обяснение, защо след като твоят кумир се тупа в гърдите колко пъти бил спечелил в момента не е на власт? Дадоха ли му мандат- да. Успя ли да направи правителство- не. Аз ли съм му виновен за това?

При положение,че двете основни партии са казали,че ако спечелят ще поставят за министър- председател Борисов или Орешарски, дали не го избираме ?
Борисов не играе игрички и лицемерни коалиции, затова е в опозиция... Пречеше ли му нещо да направи коалиция с ДПС ? Направили ?
Ако за съм симпатизант на БСП и моята партия направи коалиция с ДПС ще го приема за предателство, не за повод, който да ме радва. 
Всеки сам да си отговори, какво е по-добре - Да направиш коалиция с ДПС, само и само да си на власт или да си опозиция, но да си останал с честта си.