lisynger написа:В тая тема освен симпатизанти на Бойко и БСП не видях![]()
аз съм на Атака

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
urkoto написа:lisynger написа:В тая тема освен симпатизанти на Бойко и БСП не видях![]()
Ааа, моля ти се, аз съм един горд костовист и привърженик на синята идея... кой не скача е червен
Blagoy написа:Роската ще се усмихва невинно и ще кляка пред мутрата ББ. Не че Първанов нещо съществено е направил, де... Нито помогна за медиците, добре, че беше Саркози да притисне Кадафи. Нито вето върху някакъв значим закон е направил. Една кръгла нула- появи на паради, празници и новогодишни речи.
Бижутера написа:Със сигурност от днес имаме по-добър президент
Pichichi написа:Предишния президент Първанов и настоящият Плевнелиев - > хвани единия удари другия !!!
Гоце бил комунист - ОК , напълно съм съгласен !!!
Тато Боко и Плевнелиев какви са ???
Всичко е медии и манипуиране на хората но някои вярват безрезервно .
Помня че когато трябваше да избират Гоце за 2-ри мандат беше издигнат от някакъв обществен комитет
и всички големи спортисти тогава бяха в негова подкрепа и го издигаха (Йовчев,волейболисти без Пл.Константинов,жената на мин. Нейков !!!,Ивет,фигуристите и т.н.т., цялото войнство , даже не съм сигурен дали и Стоичков също не удари рамо) и сега какво ????
В БГ политици които да взимат "трудни" решения няма , всичко се решава от Меркел,Барозо и т.н.т.
Ако СДС бяха хора на място сега те щяха да управляват по волята на ЕС и ЕНП .
Европейски комисии,еврофондове за финансиране, доклади на еврокомисари това е просто инструмент
за управкяване на масите и основното оръжие са медиите !!!
За всеки от нас остава да мисли !!!
urkoto написа:lisynger написа:В тая тема освен симпатизанти на Бойко и БСП не видях![]()
Ааа, моля ти се, аз съм един горд костовист и привърженик на синята идея... кой не скача е червен
миле гърбавия написа:Е, затова пуснах темата, защото знам, че има умни и интелигентни хора във тоя форум, въпреки всичко! Знам, че мислят с главата си и имат собствено виждане! Благодаря на всички, които изказаха мнението си!
Yellow major написа:Първанов беше най-добрия ни президент досега. Ерудиран и ще го запомня, че не си четеше речите.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Бижутера написа:Със сигурност от днес имаме по-добър президент
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта