Георги Първанов- социалният президент!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
South_Park

Re: Георги Първанов- социалният президент!

Мнениеот South_Park » 22 яну 2012 21:16

lisynger написа:В тая тема освен симпатизанти на Бойко и БСП не видях :x :(

аз съм на Атака ;) или по точно на Волен Сидеров
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

urkoto

Мнениеот urkoto » 22 яну 2012 22:06

Ааа, моля ти се, аз съм един горд костовист и привърженик на синята идея... кой не скача е червен :mrgreen:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 22 яну 2012 22:13

urkoto написа:

Ааа, моля ти се, аз съм един горд костовист и привърженик на синята идея... кой не скача е червен :mrgreen:

Мавъра ми беше симпатичен, за дето се опита да навре "в кучи гъз" Глави-Прима патриота.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 22 яну 2012 22:27

Blagoy написа:Роската ще се усмихва невинно и ще кляка пред мутрата ББ. Не че Първанов нещо съществено е направил, де... Нито помогна за медиците, добре, че беше Саркози да притисне Кадафи. Нито вето върху някакъв значим закон е направил. Една кръгла нула- появи на паради, празници и новогодишни речи.

Моля?
Не е направил нито едно вето?Ти изобщо живееш ли в България и ако да следиш ли добре новините в последните години или просто повтаряш неща чути от някъде?
Точно преди няколко дни правителството отхвърли последното му вето за кодекса на труда и неговата промяна, а това не му е единственият.
Налагаше даже вето и при тройната коалиция вярно по малко от колкото при Царя и Герб, но го правеше и сега искам да видя Росен колко такива ще смее да направи на Бойко като за такъв добряга го имате.
И президента може само да налага Вето колкото си иска но това че го прави не означава, че може да спре прилагането му или промяната му, но чрез него той изказва глас че не е доволен от решенията на управляващите - ха сега да видим Роската дали ще смее да направи и едно дори докато Герб са власт съмнявам се.

И какво трябваше да направи Първанов с Кадафи как да го притисне и с какво - с армията ни ли?
Първанов също изигра не малка част в това отношение или си мислиш, че Саркози ей така от собствено желание го е притиснал?Нали е помолен да го стори може да не е директно от Първанов, но Първанов е искал помощ където трябва и на когото трябва.Важна роля изиграха и управляващите по това време, така че не говори глупости моля те.

Бижутера написа:Със сигурност от днес имаме по-добър президент :!:

Така викахте и за Герб като дойде на власт, а сега повече от половин България плаче против Бойко и има защо.

И да питам нещо привържениците на Роската - абе Бойко и неговите хора включително Росен нали бяха против агентите от ДС да са във властта?Е тогава как е назначен бившият шеф на ДАНС за шеф на кабинета на Роската в президенството?
ДАНС не е ли ДС с агенти и прочие или за другите партии е престъпление това, но за Герб не е ?

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 22 яну 2012 23:21

Pichichi написа:Предишния президент Първанов и настоящият Плевнелиев - > хвани единия удари другия !!!
Гоце бил комунист - ОК , напълно съм съгласен !!!
Тато Боко и Плевнелиев какви са ???
Всичко е медии и манипуиране на хората но някои вярват безрезервно .
Помня че когато трябваше да избират Гоце за 2-ри мандат беше издигнат от някакъв обществен комитет
и всички големи спортисти тогава бяха в негова подкрепа и го издигаха (Йовчев,волейболисти без Пл.Константинов,жената на мин. Нейков !!!,Ивет,фигуристите и т.н.т., цялото войнство , даже не съм сигурен дали и Стоичков също не удари рамо) и сега какво ????
В БГ политици които да взимат "трудни" решения няма , всичко се решава от Меркел,Барозо и т.н.т.
Ако СДС бяха хора на място сега те щяха да управляват по волята на ЕС и ЕНП .
Европейски комисии,еврофондове за финансиране, доклади на еврокомисари това е просто инструмент
за управкяване на масите и основното оръжие са медиите !!!
За всеки от нас остава да мисли !!!

Радвам се, че някой се е сетил да напише имената на издигналите Гоце втория път, Тити Папазов също беше вътре, имаше и други спортни фигури. Обичам спорта ужасно много, особено българския, но не мога да си кривя душата и да не забележа, че първите, които тичат да правят наколенки на всяка власт са точно спортистите. Както са се навеждали на Тодор Живков едно време, така после всички се пребоядисаха, после бяха с Гоце, така сега го правят на Боко, така ще бъде и занапред. Вижте само господин старши - треньора на Литекс как казва, че за него най - големите държавници били Тодор Живков, Жельо Желев и сега Боко. Той е типичен пример. За съжаление, хората, които са ни носили и ни носят толкова радост, са най - големите мишки пред властта, която и да е тя. Колкото до Гоце - неговият мандат олицетворява прекрасно всичко пошло и гадно в българската действителност - комунист, агент, ловджия, човек, който скандираше с червените бабички "НАТО фашисти - световни терористи", а 5 години по - късно подписа договора за присъединяване,пръв приятел на типове като Милошевич, Путин, всички назначени червени бизнесмени, проводник на руските интереси в България, олицетворявани от големия шлем(член), назначи на всички позиции, които може, само агенти и болни комуноиди - генерали. По негово време НСО се превърна в охранителна фирма за всякакъв вид мутри и мошеници, създаде Тройната коалиция, използвайки правото си на избор при връчване на третия проучвателен мандат за съставяне на правителство през 2005 г., достатъчно е да видите само в кои райони имаше секции с по 100 % гласове за него. Гледах един подп. от НСО миналата седмица при Люба Кулезич (също навела се докрай на новата партия - държава),който навремето зададе над 30 въпроса на Гоце и, разбира се, не получи отговор. Та според негови думи един лов на президента ангажира пряко и косвено над 200 души охрана от всякакъв вид служби. Не съм от привържениците на използването на култовия аргумент с данъкоплатците и техните пари, но всеки сам може да си направи сметка колко пари е харчил неуважаемият другар, за да удовлетвори комплексарската си страст да убива архари. Що се отнася до Роската - пълна карикатура на политик, в изказванията си показва, че изобщо не познава Конституцията. На всекиго е ясно, че ще е наместник на футболиста, художника, премиера и какво ли още не, неуважаемият другар Борисов.
Последна промяна от acmilan на 22 яну 2012 23:51, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 22 яну 2012 23:46

urkoto написа:

Не знам дали се бъзикаш, но аз наистина съм костовист и никога не съм го крил. Понеже някой спомена за Учиндолската подлога, замислете се кой е човекът, който води кампания срещу Костов вече 15 - та година и кои са хората, които никога не е плюл, а именно Гоце и Доган. Със Станишев се ебава, защото е лесно и модерно, с царя също, при Боко проблемът го знаят всички - Дългия имаше болни амбиции да влиза във властта чрез Боко, колкото и да е тъп последният, никога не би си вкарал такъв таралеж в гащите. Макар че именно той го наложи медийно, чрез супер геройския му образ. Просто не му мина номера и се върна при вечните си господари.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 23 яну 2012 00:15

миле гърбавия написа:Е, затова пуснах темата, защото знам, че има умни и интелигентни хора във тоя форум, въпреки всичко! Знам, че мислят с главата си и имат собствено виждане! Благодаря на всички, които изказаха мнението си!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 23 яну 2012 03:06

Yellow major написа:Първанов беше най-добрия ни президент досега. Ерудиран и ще го запомня, че не си четеше речите.

По какво разбра :roll: Да си чувал за АУТОКЮ :roll: :?: :?: :?:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Labros
Контакти:

Мнениеот Labros » 23 яну 2012 09:37

Месец-месец и половина преди изборите през 2006-та г. в предизборен диспут по "Канал 1", Гоце твърде убедително обясняваше как ако спечели втори мандат, след неговия край ще слезе от политическата сцена и ще се занимава с писане на исторически трудове.
Този факт беше удобно премълчаван от услужливите журналисти още от времето на идеята за създаване на проекта "АБВ". Неведнъж съм отправял писма да подсетят Гоце за думите му от есента на 2006 г., ама нейсе- никой не се "престраши" да му ги припомни.
Сега ще гледаме комунистически сеири м/у Гоце и Сергей Дмитриевич. Поне живеем в модерни времена, та няма да се изтрепят по улиците от "бойни групи". Виж, с компромати, обвинения в шашми, измами, точене на пари, пренасочване на средства и прочие, ще бъдем заляти от медиите по адрес на привърженици от властта в БС(К)П на двете карикатури.

Новия президент не е мой, защото не съм гласувал за него и на двата тура. Гласувах само на първия, защото тогава играеше моя кандидат.
Очаквам от келнера Плевнелиев (що за фамилия- вероятно някой от неговите пра-пра-дядовци се е занимавал нещо с плевни- иначе от къде ще довтаса тая фамилия?) само да се усмихва и да говори патетично. Властта ще бъде оставена в ръцете на Шефа му, който пък твърде посредствено ще играе ролята пред обществото, че няма пряка намеса в работата на президента и той е независим управленски орган. Е, разбира се, възможно е и да бъда опроверган в следващите месеци, които обаче в никакъв случай няма да се скучни- Гоце и Серго ще се плюят, ще се плюят и техни верни хора, Боко ще играе на театрална сцена (май само актьор не е бил още, та нищо чудно да го направят патрон на НАТФИЗ и още дузина театри), Салонния управител ще се хили като напушен... атакистите (това, което е останало от тях) ще скачат и крякат да ни обясняват как тоя бил незаконно избран и как Шефът му се опитва да ги съсипе... Само Доган ще мирува, ще събира плодовете на разочарованието и ще нанесе удар по България когато най-малко се очаква.

Егати филмовия сценарий.
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!

1912

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 23 яну 2012 10:42

Бижутера написа:Със сигурност от днес имаме по-добър президент :!:

:roll: :roll: :roll: :o :o :o :lol: :lol: :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Свободна зона”