Б. Борисов: Родителите на убитата Мирослава да се извинят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

NAKEV
Контакти:

Re: Б. Борисов: Родителите на убитата Мирослава да се извинят

Мнениеот NAKEV » 13 яну 2012 15:44

И ти бате Бойко трябва на мен да се ИЗВИНИШ че те подкрепих на изборите..........за да дам гласа си за Теб съм карал като луд............с 180 км/час. :roll:

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 13 яну 2012 21:29

Че, ББ се изказа много не на място е така, но има въпроси по този случай, които са много по важни и трябва да се отговори на тях.
Защо полицията отричаше, че има обаждане от похитителите на сестрата на Мирослава и за двете писма, написани от нея, дори обвиниха сестра и в лъжа? Как допуснаха да се самоубие основният заподозрян пред полицаите, което води до съмнение, че наистина има замесени полицаи, както е казала Мирослава на сестра си при обаждането?
Всичко в този случай е много объркано и нелогично, няколко пъти от МВР казваха, че имат следа и очакват до дни Мирослава да бъде намерена и да се завърне вкъщи. Наистина ли са имали някаква следа или са говорили така поради безсилието си, да хванат някаква следа за момичето. Също така казаха, че тя е била убита още веднага след отвличането, а преди това казваха, че писмото, което са проучили е било написано от човек, който е бил спокоен, а не от притеснен и уплашен, че най-вероятно е избягала от вкъщи и напуснала България доброволно и т.н. и т.н.
Това са се въпроси на които някой трябва да даде отговор, защото те засилват съмненията, че наистина има замесени полицаи и се укрива нещо от обществото.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 14 яну 2012 01:23

На сто процента има замесени и други хора в това отвличане и момчето не се е самоубило, а са го самоубили.
И ако сега бяхме една нормална държава, шефовете на полицията в Перник щяха вече да са без работа, а не някакъв дебил да обеснява, че семейството на момичето трябвало да им е благодарно.

Потребителски аватар
federer90
Контакти:

Мнениеот federer90 » 14 яну 2012 10:40

Каква е тази реакция на родителите.Изглеждаха ми на най-спокойните хора на света.

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Мнениеот WARrior » 14 яну 2012 13:28

federer90 написа:Каква е тази реакция на родителите.Изглеждаха ми на най-спокойните хора на света.

дай линк ако може
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

Върни се в “Свободна зона”