Борисов към археолозите: Събирайте керемидите и да ви няма

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Борисов към археолозите: Събирайте керемидите и да ви няма

Мнениеот W84me » 11 яну 2012 20:38

pehopeho написа:Един играе тенис, друг ходи по яхти да гледа формула, трети кара ски, четвърти гледа волейбол. Като цяло няма нищо лошо, стига да си вършат работата и да нямат задкулистни и престъпни намерения.

Абсолютно съм съгласен,че има право в ПОЧИВНИТЕ ДНИ да прави,каквото сметне за добре!Но това неговото е постоянно,няма значение,дали е почивен или работен ден !
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 11 яну 2012 20:41

W84me написа:
pehopeho написа:Един играе тенис, друг ходи по яхти да гледа формула, трети кара ски, четвърти гледа волейбол. Като цяло няма нищо лошо, стига да си вършат работата и да нямат задкулистни и престъпни намерения.

Абсолютно съм съгласен,че има право в ПОЧИВНИТЕ ДНИ да прави,каквото сметне за добре!Но това неговото е постоянно,няма значение,дали е почивен или работен ден !

Пак ти казвам изопачаваш истината!!! Изпадаш в крайност с думи като "постоянно"! Не е точно така. Мога да ти кажа почти в детайли кога е играл в близките две години и за това ти казвам, че не си прав!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 11 яну 2012 20:43

Avgusta 1916 написа:Асфалта не се яде , но покрай него доста семейства получават заплати и ядат бял хляб , с две думи създават се работни места , участват както малки така и средни предприятия като подизпълнители.Влизат пари отвън и остават тук.Това помисли ли го преди да цитираш червения си лидер?
Днес ,магистрали , утре железопътни линии ,това се казва инфраструктура и е основен показател за привличане на чуждестранни инвестиции.
Другият основен плюс на прословутите ни магистрали е ,че ще спаднат рязко смъртните случаи по натоварените маршрути Ст.Загора - Карнобат и Перник -Кулата.
Та отговорът на питането ти е простичък - асфалта не се яде , но създава ядене.

Какъв червен лидер те гони пък теб ? Не може през целия си мандат да се хвали с ниско качествените си магистрали! Къде отива борбата срещу корупцията и престъпността ? Колко чужди класиции трябва да оглавим за най-корумпирана държава, докато се сети да предприеме действия ? Не ми се изброява пак наново.

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 11 яну 2012 20:44

W84me написа:

Графикът му се изготвя от неговия екип.Целта е да участва в културни , обществени , политически , спортни и всякакви други събития с важни регионални и национални обещствени значения.
Хубаво е че успява да си обикаля държавата и да вижда какво точно се случва в нея , а не да се сеща за това само по време на избори.

Пп:
Момичето ,което визираш е СШ по шахмат за деца.Достатъчен стимул на човек да иска да се запознае с нея ;)
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 11 яну 2012 20:47

Eminem написа:
Avgusta 1916 написа:Асфалта не се яде , но покрай него доста семейства получават заплати и ядат бял хляб , с две думи създават се работни места , участват както малки така и средни предприятия като подизпълнители.Влизат пари отвън и остават тук.Това помисли ли го преди да цитираш червения си лидер?
Днес ,магистрали , утре железопътни линии ,това се казва инфраструктура и е основен показател за привличане на чуждестранни инвестиции.
Другият основен плюс на прословутите ни магистрали е ,че ще спаднат рязко смъртните случаи по натоварените маршрути Ст.Загора - Карнобат и Перник -Кулата.
Та отговорът на питането ти е простичък - асфалта не се яде , но създава ядене.

Какъв червен лидер те гони пък теб ? Не може през целия си мандат да се хвали с ниско качествените си магистрали! Къде отива борбата срещу корупцията и престъпността ? Колко чужди класиции трябва да оглавим за най-корумпирана държава, докато се сети да предприеме действия ? Не ми се изброява пак наново.

Нека първо да се построят и тогава да коментираме качеството им , защото освен "Люлин" ,не се сещам друга магистрала да е построена още от неговото правителство ;)
Ако си от тези ,които плюят ей така за спорта, не си прави труда да ми отговаряш.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 11 яну 2012 20:48

Когато държавата ти пречи по-малко да правиш бизнес, от колкото конкурентите ти. Когато започнат да излизат умни хора от училищата и ВУЗ-овете. Когато можеш и имаш право да се лекуваш, а да не бъдеш лишаван дори и от елементарни лекарства. Когато престъпниците се ловят И се осъждат ефективно, справедливо. Е тогава аз ще спра да мрънкам и ще съм доволен - дали ще е ББ, Костов, Станишев или Доган, не ми дреме. Когато разберем, че за да се прави политика ни трябват НОВИ политици, а не тези едни и същи, менящи само цвета си стари к*рви, е тогава ще сме наред. Когато печелиш това, което си си заработил, когато мислиш как да работиш ефективно, а не как да направиш следващата далавера. Когато не гледаш завиждайки в "купичата" на другия и когато спреш да злобееш - е тогава ще се "оправи" България. И най-вече, когато ПАРЛАМЕНТАРНАТА Република България се управлява от Председателя на Парламента, а не от Премиера или да вземем пример от нормалните страни и да станем Президентска Република с нова Конституция, АКТУАЛНИ за времето си закони. Когато депутатите започнат да ходят на работа и започнат да мислят за доброто на народа, а не за запълването на празните си джобове. Отплеснах се... Много "когато" и "ако"...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 11 яну 2012 20:54

Avgusta 1916 написа:Нека първо да се построят и тогава да коментираме качеството им , защото освен "Люлин" ,не се сещам друга магистрала да е построена още от неговото правителство ;)
Ако си от тези ,които плюят ей така за спорта, не си прави труда да ми отговаряш.

Не ми отговори за корупцията и престъпността. Харесва ли ти, че не предприема действия срещу тях ? А пътувал ли си по тази магистрала и пътувал ли си по чужди ?
А, да не говорим за обикновенните пътища колко са зле и какъв скапан ремонт им правят.

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 11 яну 2012 20:59

Eminem написа:
Avgusta 1916 написа:Нека първо да се построят и тогава да коментираме качеството им , защото освен "Люлин" ,не се сещам друга магистрала да е построена още от неговото правителство ;)

Не ми отговори за корупцията и престъпността. Харесва ли ти, че не предприема действия срещу тях ? А пътувал ли си по тази магистрала и пътувал ли си по чужди ?
А, да не говорим за обикновенните пътища колко са зле и какъв скапан ремонт им правят.

В България съм пътувал по всички , в чужбина по някои отлични и някои не толкова ;)
За корупция и престъпност не ми се отваря темата.Това според мен даже и да се захване сериозно няма да стигнат няколко мандата да се изкорени , защото и ние обикновенните граждани участваме в нея , при това без да се оплакваме.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 11 яну 2012 21:05

Ами то тогава никой да не се захваща с нея. Нали все някой трябва да се захване. И десет мандата да му трябва, те хората като видят, че прави реални действия срещу това и се справя, 20 мандата ще го изберат.

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 11 яну 2012 21:10

Eminem написа:Ами то тогава никой да не се захваща с нея. Нали все някой трябва да се захване. И десет мандата да му трябва, те хората като видят, че прави реални действия срещу това и се справя, 20 мандата ще го изберат.

Стъпка по стъпка се прави нещо .Днес кокошкари , утре знакови фигури и така.Друг е въпроса ,че в съда нещата не се случват както трябва и трудно се прокарват промени в законите.
Обаче от днес за утре не става.Няма как всичко това да спре отведнъж.
Не искам да оставаш с впечатление ,че поддържам на всяка цена правителството на ГЕРБ , но до момента според мен успяват да имат повече плюсове , отколкото минуси.Всеки си има трески за дялане и техните не са малко.

Върни се в “Свободна зона”