Мнениеот Bourgas » 11 яну 2012 20:48
Когато държавата ти пречи по-малко да правиш бизнес, от колкото конкурентите ти. Когато започнат да излизат умни хора от училищата и ВУЗ-овете. Когато можеш и имаш право да се лекуваш, а да не бъдеш лишаван дори и от елементарни лекарства. Когато престъпниците се ловят И се осъждат ефективно, справедливо. Е тогава аз ще спра да мрънкам и ще съм доволен - дали ще е ББ, Костов, Станишев или Доган, не ми дреме. Когато разберем, че за да се прави политика ни трябват НОВИ политици, а не тези едни и същи, менящи само цвета си стари к*рви, е тогава ще сме наред. Когато печелиш това, което си си заработил, когато мислиш как да работиш ефективно, а не как да направиш следващата далавера. Когато не гледаш завиждайки в "купичата" на другия и когато спреш да злобееш - е тогава ще се "оправи" България. И най-вече, когато ПАРЛАМЕНТАРНАТА Република България се управлява от Председателя на Парламента, а не от Премиера или да вземем пример от нормалните страни и да станем Президентска Република с нова Конституция, АКТУАЛНИ за времето си закони. Когато депутатите започнат да ходят на работа и започнат да мислят за доброто на народа, а не за запълването на празните си джобове. Отплеснах се... Много "когато" и "ако"...
[center]
ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]

[/center]
[center]

[/center]