Росен Плевнелиев - кандидат от ГЕРБ за президент

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: Росен Плевнелиев - кандидат от ГЕРБ за президент

Мнениеот marmi52 » 05 сеп 2011 14:15

:lol:

Е, издаде се откъде си ... :lol: Затова отричаш, че в Гоце Делчев са помаци, защото си от там. Както казах, в Гоце Делчев има помаци и такива, които не си признават, че са помаци ...
Епархиите са от времето, когато в България не е имало нито помаци, нито турци. Това, което ми даваш като доказателство, всъщност не е такова ! ;)
В случая обаче не говорим за целия Гоце Делчев, а за конкретна личност - Росен Плевнелиев, който е родом от Гоце Делчев. А на него му е изписано на личицето, че е помаче ! ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 05 сеп 2011 14:17

Марми е доста жалък комуняга,защо изобщо спорите с него ? Едно време въпреки че бил верен на партията майка,са го отхвърли от редиците им,защото е просто некъдърник и дори да му дадат куфарче с пари,пак си остава некъдърник.Той ем мрази гадните капиталисти,които са му съсипали смученето през комунистическо време,хем пък иска и да саботира своите приятели от бкп,защо са го изгонили,така че за него няма угодия,няма смисъл да се спори с него 8-)

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 05 сеп 2011 14:23

dunavfc написа:Марми е доста жалък комуняга,защо изобщо спорите с него ? Едно време въпреки че бил верен на партията майка,са го отхвърли от редиците им,защото е просто некъдърник и дори да му дадат куфарче с пари,пак си остава некъдърник.Той ем мрази гадните капиталисти,които са му съсипали смученето през комунистическо време,хем пък иска и да саботира своите приятели от бкп,защо са го изгонили,така че за него няма угодия,няма смисъл да се спори с него 8-)

А ти си жалко седесарче, тоест фашист.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 05 сеп 2011 14:38

daniel875 написа:
dunavfc написа:Марми е доста жалък комуняга,защо изобщо спорите с него ? Едно време въпреки че бил верен на партията майка,са го отхвърли от редиците им,защото е просто некъдърник и дори да му дадат куфарче с пари,пак си остава некъдърник.Той ем мрази гадните капиталисти,които са му съсипали смученето през комунистическо време,хем пък иска и да саботира своите приятели от бкп,защо са го изгонили,така че за него няма угодия,няма смисъл да се спори с него 8-)

А ти си жалко седесарче, тоест фашист.

Мне не съм седесарче,нито пък фашисче :) Но ти си толкова прост,явно акъла ти не може да проумее,че човек може да не е нито фашист,нито комунист :mrgreen:

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 05 сеп 2011 14:57

Между фашизъм и комунизъм няма разлика.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 05 сеп 2011 14:58

marmi52 написа:8-)

vaskonti, без знанието, покровителството и одобрението на ДС никой в България не можеше да прави голям бизнес ! Вашият Плевнелиев не прави изключение !
Дали съм се провалил ... Ами щом успях в Лондон да го направя, значи не съм ! В България просто ми пречеха, защото не бях от "избраните" ... ;)

Спрете да лъжите хората, че сте някаква алтернатива и нещо различно ! Милиционери, партийни секретарки и бизнесмени покровителствани от ДС не са и не могат да бъдат нещо различно от съществуващото вече статукво !!!

[offtopic]Що не кажете и нещо за вилата на Плевнелиев на самия бряг на морето ?!? :lol: Нея данъчните с хеликоптера видяха ли я ? А, разрушиха ли я, както разрушиха рибарските бараки в Ченгене скеле на бедните рибари от Бургас ?!? :evil:[/offtopic]

Питам за 101-ви път, макар да съм сигурен, че ясен отговор няма да има - ти ЗА кой си? Пределно ми е ясно, че за хора като теб е "яко" да се изживяват като опозиция и борци за справедливост, но дори най-ортодоксалните комунисти са вярвали в нещо. Докато ти си само и единствено ПРОТИВ! Мога да се хвана на бас на каквото кажеш, че ти си против ГЕРБ само и единствено защото те са на власт сега. Който и да беше на тяхно място, ти пак щеше да си против! И тук ще те попитам за 102-и път - кой е алтернативата и нещото различно, за които говориш?
И между другото, отново ти казвам и друго - аз ще гласувам за ГЕРБ просто защото за мен са най-малкото зло в този момент! Иначе съм фен на Костов!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
tarikat
Контакти:

Мнениеот tarikat » 05 сеп 2011 19:18

marmi52 написа::lol:

Е, издаде се откъде си ... :lol: Затова отричаш, че в Гоце Делчев са помаци, защото си от там. Както казах, в Гоце Делчев има помаци и такива, които не си признават, че са помаци ...
Епархиите са от времето, когато в България не е имало нито помаци, нито турци. Това, което ми даваш като доказателство, всъщност не е такова ! ;)
В случая обаче не говорим за целия Гоце Делчев, а за конкретна личност - Росен Плевнелиев, който е родом от Гоце Делчев. А на него му е изписано на личицето, че е помаче ! ;)

FACEPALM

Потребителски аватар
пирин
Контакти:

Мнениеот пирин » 05 сеп 2011 19:19

marmi52 написа::lol:

Марми,аз пък съм убеден че ти си чукча,като чета всяко твое следващо мнение се убеждавам в това.
Феновете на Пирин имаха уникалната възможност да наблюдават мачовете от Пиринската бундеслига благодарение на господата Галчев,Байкушев,Елезов и групировката Г15,с активното участие на Пирин СС и любезното съдействие на господин Емил Наков.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 05 сеп 2011 20:21

8-)

Специално за тези, които рядко влизат във форума на Гонг или го правят само, когато трябва да си заработят парите от ГЕРБ :

Никога не съм бил член на БКП/БСП. Нито аз, нито някой от родителите ми, дядовците и бабите ми ! Нямам сестра или брат членували в БКП или БСП. Жена ми е безпартийна. Родителите и също.
Да, dunavfc и vaskonti, бил съм опозиция на всички, сЪм опозиция на днешните и пак ще бъда на бъдещите, ако нещата не се променят към по-добро !
Времето и падението, ограбването и разорението на България, както и унищожението на народа ни доказва, че съм бил ПРАВ през всичките тези години да критикувам !
Не, не съм сърдит на БКП/БСП, че не са ми дали куфарче с пари. Това си е тяхна грешка ! ;)
Реализирах се и успях там, където мнозина от критикарите ми няма да успеят, да изкарат и 1 месец. Не в СССР, а във Великобритания !
Слава Богу, животът и доходите ми по никакъв начин не зависят от България. Затова съм свободен и мога да говоря истината !!!
А, истината е, че статуквото се запази и след идването на ГЕРБ на власт !
Ще се запази и след като Росен Плевнелиев стане президент на България !
Уважавам тези от комунистите, които си останаха комунисти и не се пребоядисаха. Не крадоха и не грабеха построеното. Не мамят и не манипулират простолюдието, представяйки се за демократи само и единствено, защото вече слугуват на други господари (САЩ и ЕС).
Ще подкрепя всяка власт и всеки кандидат-президент, който мисли наистина за България и за българския народ. Такъв кандидат НЕ виждам и затова няма да подкрепя никого.
Ще критикувам ГЕРБ и кандидатите им, докато са на власт. После ... следващите ! ;)
Иначе, ако всички сме като вас - лакеи и "ветропоказатели", България няма да се оправи и ще изчезнем като народ и държава .... :(
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 05 сеп 2011 20:37

Гледайте тв Скат в момента тече Дискусионно студио и темата е свързана за разкрития около Росен Плевнелиев!

Върни се в “Свободна зона”