delqnski47 написа:Наистина жалко,но сред тия 40 човека,дори и да е имало някакъв страхотен плувец,ако течението е било силно,няма как да се спаси момичето!То те завлича навътре и край...
Не случайно по плажовете има зелено,жълто и червено знаме,защото никой няма да те спасява,ако плуването е забранено(Поне аз така мисля,де,не съм много голям плувец и аз!Разграничавам се от тъпите филми дет ги гледаме)!Спасителните затова са там!Да спясят някой начинаещ дет се дави или да казва на малоумниците да се махат от морето при положение,че е дигнато червеното знаме!
П.П.Някой може ли да ми обясни на кой тъпунгер му е дошла идеята да се праят снимки НА СКАЛИ и то,когато има големи вълни!?!Ей това не мога да го рабера!
Съгласен съм с теб, ако е червен флаг в морето и някой влезе, само спасителя може да го извади. ОК!
Но тук става дума за момиче, което се дави след като е попаднало неволно във водата. Колкото да не можеш да плуваш и каквото и да е вълнението, поне ще скочиш да се пробваш. Със сигурност няма да останеш и да гледаш не е правилното решение. А и добре казват вълнение и те дърпа навътре, но все пак не си гожорим за 100 метра от брега нали, било е до камъни.
Последно да кажа, момичето щом се е задържало 10 минути, значи е можело да плува, просто е трябвало малко помощ!!!