40 човека седят и гледат как момиче се дави

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Re: 40 човека седят и гледат как момиче се дави

Мнениеот crazy_one » 02 сеп 2011 10:37

delqnski47 написа:Наистина жалко,но сред тия 40 човека,дори и да е имало някакъв страхотен плувец,ако течението е било силно,няма как да се спаси момичето!То те завлича навътре и край...
Не случайно по плажовете има зелено,жълто и червено знаме,защото никой няма да те спасява,ако плуването е забранено(Поне аз така мисля,де,не съм много голям плувец и аз!Разграничавам се от тъпите филми дет ги гледаме)!Спасителните затова са там!Да спясят някой начинаещ дет се дави или да казва на малоумниците да се махат от морето при положение,че е дигнато червеното знаме!
П.П.Някой може ли да ми обясни на кой тъпунгер му е дошла идеята да се праят снимки НА СКАЛИ и то,когато има големи вълни!?!Ей това не мога да го рабера!

Съгласен съм с теб, ако е червен флаг в морето и някой влезе, само спасителя може да го извади. ОК!
Но тук става дума за момиче, което се дави след като е попаднало неволно във водата. Колкото да не можеш да плуваш и каквото и да е вълнението, поне ще скочиш да се пробваш. Със сигурност няма да останеш и да гледаш не е правилното решение. А и добре казват вълнение и те дърпа навътре, но все пак не си гожорим за 100 метра от брега нали, било е до камъни.
Последно да кажа, момичето щом се е задържало 10 минути, значи е можело да плува, просто е трябвало малко помощ!!!
LIVERPOOL RULZZ

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Re: 40 човека седят и гледат как момиче се дави

Мнениеот crazy_one » 02 сеп 2011 10:48

marmi52 написа:8-)

Пичове, дайте да не оси.аме темата в памет на удавилото се момиченце !
Гледайте репортажа на BTV и ще чуете от очевидци как е станала трагедията.
Не 10, а 20 минути се е борило детето ! :evil:
Не защитавам полицаите, но началникът на РПУ- Созопол каза, че полицаите не са били местни - единият е бил от Средец, а другият командирован от вътрешността на страната. Не умеели да плуват ...
Никой, повтарям никой не е скочил във водата !!! :oops: :evil:
Спасените деца са били близо до брега и са спасени с кабела на един разклонител и дръжката на една метла. :shock:
Удавеното дете е завлечено навътре в морето вероятно, защото на гърба му е имало раница ... Течението явно не е било толкова страшно, щом момичето се е борило и не е потъвало 20 минути !
Родителите на загиналото дете се извинявали на останалите деца, че им се проваля почивката ...

Добре marmi52, казваш че не защитаваш полицаите ама кажи ми, това че не знаят да плуват, извинение ли е, че не отишли за 10-20минути да потърсят помощ или да хвърлят едно въже ама са гледали през цялото време?
LIVERPOOL RULZZ

Върни се в “Свободна зона”