Записът между Борисов и Танов-автентичен!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

runnersa
Контакти:

Re: Записът между Борисов и Танов-автентичен!

Мнениеот runnersa » 28 яну 2011 17:51

milen.hristov написа:
runnersa написа:Само да ви светна, че автентичността е доказана от независимата експертиза която е направена в Франция и има 15 страници доклад доказващ автентичността му! Оставете го журналиста от Галерия, но тази експертиза е категорична и безпристрастна! ;)

значи и аз да пратя И ДА ПЛАТЯ не малката сума за изследването,ще излезе чудно как ли че е вярно.Дори материала да е видео за секс между мен и николета лозанова,айде малко по серизно.
п.с. Проверете за политическите пристрастия какви са на Патрашкова,на Дачков са ясни

Не знам дали е платил, но просто ви казвам да коментирате самата експертиза, а не това, че някакъв си журналист казал, че записа е автентичен! То е ясно, че всеки може да каже каквото си иска, но той говри въз основа на тези резултати не си говори просто така както го правим в момента ние с вас! Това имам предвид, а не дали е плащал или не! ;)

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 28 яну 2011 17:54

Алексей Петров не е случаен човек,трудна ще бъде борбата на бате Бойко.Трудното идва от там ,че държавата и престъпността са се споили много здраво на най-високо ниво.Танов явно е честен полицай,отбива всеки опит за намеса.

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 28 яну 2011 17:55

Спор няма че записи са автентични,зад тази експертиза стоят подписи и печати на независима европейска лаболатория,не на Патрашкова и Явор Дачков,въпроса е за гонсьоратлъка на Бойко,да ходатайства за такива неща по телефона,все едно е прочистил държавата от комунистите и бившите ДС служби.Имат лоялни хора навсякъде,и само го чакаха да му вземат мярка за шапка...такива неща....навън,на открито,на въздъх,на "чисто" от микрофони и записи....личи му че е учил за пожарникар,не за разведчик-ченге.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 28 яну 2011 17:57

amoros написа:Алексей Петров не е случаен човек,трудна ще бъде борбата на бате Бойко.Трудното идва от там ,че държавата и престъпността са се споили много здраво на най-високо ниво.Танов явно е честен полицай,отбива всеки опит за намеса.

Шегуваш се? И едните и другите са маскари! На такъв пост се стига с много жестове и се задържаш с още повече жестове който не те правят честен повярваи ми!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 28 яну 2011 17:59

По-голямо убийство за един народ от свободата на медиите няма. По-голямо убийство от демокрацията за всяка една нормална държава няма. Ето - върховната простотия на един парцал пуска някакви записи, получени от анонимен източник и предаден точно на тях ?

За какви ни имат нас - за шарани ли ? Трудно ли е да се сетим за какво иде реч и кой стои в основата ????
Докато не се изтръгне езика на медиите и докато не се ликвидират със силен юмрук , няма да има мир в държавата.
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 яну 2011 18:01

runnersa написа:
milen.hristov написа:Само да ви светна, че автентичността е доказана от независимата експертиза която е направена в Франция и има 15 страници доклад доказващ автентичността му! Оставете го журналиста от Галерия, но тази експертиза е категорична и безпристрастна! ;)

значи и аз да пратя И ДА ПЛАТЯ не малката сума за изследването,ще излезе чудно как ли че е вярно.Дори материала да е видео за секс между мен и николета лозанова,айде малко по серизно.
п.с. Проверете за политическите пристрастия какви са на Патрашкова,на Дачков са ясни

Не знам дали е платил, но просто ви казвам да коментирате самата експертиза, а не това, че някакъв си журналист казал, че записа е автентичен! То е ясно, че всеки може да каже каквото си иска, но той говри въз основа на тези резултати не си говори просто така както го правим в момента ние с вас! Това имам предвид, а не дали е плащал или не! ;)[/quote]

Как да нее плащал коя ще е тази лаборатория която да работи на доброволни начала,в крайана сметка и там лаборантите трябва да си получават заплатите.А това става възоснова на получаване на материали за изследване.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 28 яну 2011 18:07

milen.hristov написа:
runnersa написа:
milen.hristov написа:Само да ви светна, че автентичността е доказана от независимата експертиза която е направена в Франция и има 15 страници доклад доказващ автентичността му! Оставете го журналиста от Галерия, но тази експертиза е категорична и безпристрастна! ;)

Не знам дали е платил, но просто ви казвам да коментирате самата експертиза, а не това, че някакъв си журналист казал, че записа е автентичен! То е ясно, че всеки може да каже каквото си иска, но той говри въз основа на тези резултати не си говори просто така както го правим в момента ние с вас! Това имам предвид, а не дали е плащал или не! ;)

Как да нее плащал коя ще е тази лаборатория която да работи на доброволни начала,в крайана сметка и там лаборантите трябва да си получават заплатите.А това става възоснова на получаване на материали за изследване.[/quote]
Мисля, че ме разбра става въпрос да е платил толкова, че да накара европейците да напишат каквото той иска! ;) И просто исках да ви насоча да коментирате достоверността на самата експертиза, а не думите на тоя журналист те едва ли заслужават това внимание! Мен ми е ясно на кой са пристрастни тия мен ме интересува достоверността на експертизата, а не пристрастията на Дачков те са ми пределно ясни :!: ;)

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 яну 2011 18:13

runnersa написа:
milen.hristov написа:
Как да нее плащал коя ще е тази лаборатория която да работи на доброволни начала,в крайана сметка и там лаборантите трябва да си получават заплатите.А това става възоснова на получаване на материали за изследване.

Мисля, че ме разбра става въпрос да е платил толкова, че да накара европейците да напишат каквото той иска! ;) И просто исках да ви насоча да коментирате достоверността на самата експертиза, а не думите на тоя журналист те едва ли заслужават това внимание! Мен ми е ясно на кой са пристрастни тия мен ме интересува достоверността на експертизата, а не пристрастията на Дачков те са ми пределно ясни :!: ;)

Такава експеритза ив БАН могат да ти направят,но ако не се изисква от МВР или побни органи,на 100% просюцента те препокриват интересите на възложителя,без да се налага допълнително плащане т.е.е под масата.Все пак възложителя е клиент и трябва да бъде пазен,за да се разчита,че и следващият път ще им възложи работа на тях.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 28 яну 2011 18:18

milen.hristov написа:
runnersa написа:
milen.hristov написа:

Такава експеритза ив БАН могат да ти направят,но ако не се изисква от МВР или побни органи,на 100% просюцента те препокриват интересите на възложителя,без да се налага допълнително плащане т.е.е под масата.Все пак възложителя е клиент и трябва да бъде пазен,за да се разчита,че и следващият път ще им възложи работа на тях.

Ами ако наистина беше направена в БАН едва ли щях да се съмнявам,че е така както казваш, но при положение, че е направена в Западна Европа не мога да съм 100% сигурен! Иначе може и да си прав! ;)

Върни се в “Свободна зона”