garfild8 написа:Бижутер,голям си.Не се шегувам,кефиш ме.
окей,ама дай да не серем в иначе хубавата тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
garfild8 написа:Бижутер,голям си.Не се шегувам,кефиш ме.
Casper написа:Когато ме избраха за "зелен" модератор, реших , че никът ми трябва да отговаря в някаква степен на работата ми тук. И зщото мисля, че като такъв, не трябва постоянно да се натрапвам с присъствие и лично мнение ( което може да предизвика негативи), а да се появявам само при нужда. Това ме наведе на мисълта, че ще бъда като един призрак във форума и от там ми дойде идеята за Casper.
Old_death написа:Преди около 3 години прекарах много тежък инфаркт.Едвам прескочих трапа.Тогава реших да сменя ника за кадем
ЛЕВСКАРКА написа:Такова ми е потребителското име, защото любимият ми отбор е Левски.
ros написа:Така започва името ми. А и е свързано с професията ми и един герой от сериала "Спешно отделение" - Дък Рос. Хареса ми и сам си го наложих сред приятели и колеги в медицинските среди. Е - не съм хуманен лекар, а колега на Антон Генов
![]()
![]()
, така че по-полека с думата ветеринар
Засягам се
slavia_forever написа:ЛЕВСКАРКА написа:Такова ми е потребителското име, защото любимият ми отбор е Левски.
[offtopic]Никога нямаше да се досетя, за логиката на потребителското ти име.![]()
[/offtopic]
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта