sin4ec написа:Siegfried написа:sin4ec написа:Не е лесно да си евротолераст. Няма такава жалка и гнусна сган...
На първо място сме хора, после граждани на света, после европейци, после балканци и чак тогава българи

Не ви знам кои сте и какви сте, служил съм , клел съм се на България, в запаса съм на Българската армия. Ако ме повикат-тръгвам. Тука разни жалкари да ми налагат педерастии, еднополови бракове и тем подобни няма как да стане. Едно време цялата измет, дето сега минава незаконно през границите ни, щеше да бъде пометена с град от куршуми, а граничарите-наградени. Аз не съм гражданин на никакъв свят, нито на педерастка Европа, а на България. Не ме вълнуват ценностите на някакви олигофрени, дето арабите им ебат жените насред площада, а те мънкят за толерантност.
Мои деди и предци са се сражавали във всички войни след 1878, а имам и жив такъв, сражавал се при Драва-Соболч. Горд съм с тях, и да ти кажа: техните ценности са истинските! Те не допускат мазен арабин да дойде на мегдана и да обарва прабаба ми. Следва нож и край, а вие ако се кланяте на други ценности-ваш проблем! Да ви сера на ценностите!
Аз също имам роднини, които са падали в бой във войните за национално обединение. Няма български род, който да няма поне 1 загинал на полето на славата и безсмъртието герой. Не подкрепям еднополовите бракове, нито повечето от т.нар. еврогейски ценности, така че бъди така любезен и не ми слагай думи в устата, които не съответстват на мирогледа ми.
Не си гражданин на никакъв свят? От коя планета си паднал тогава? Нима българите са с нещо по-различни от останалите човеци на този свят? От коя галактика сме произлезли? Подобно сляпо подчинение на държавата и такъв сляп национализъм е донесъл доста злини както на нашия народ, така и на заобикалящия ни свят като цяло. Няма лошо да обичаш България, аз също я обичам, но това не означава, че съм длъжен да мразя всички чужди и да им желая смъртта. Това не е християнско, нито нормално човешко отношение. Тези, които преминават незаконно границата, трябва да бъдат арестувани и вкарани в съответния за тях лагер - такава е нормалната процедура, но да се апелира за масови избивания на беззащитни цивилни, е вече лудост.
Очевидно си представител на едно друго поколение, което още не може да се адаптира в съвременния свят. Донякъде така си обяснявам тази твоя ненавист към тези хора. Всеки си носи кръста в крайна сметка, но не очаквай по-младите да те възприемем насериозно, защото, както вече споменах, светът се е променил доста в последните десетилетия и онези бариери отпреди време лека-полека падат, защото хората сме по-силни, когато се обединяваме, а не когато се делим на нации, народи или раси. Затова и аз искам да съдим за човека на базата на индивидуалните му качества, а да не го слагаме под общ знаменател на базата на някакъв турбонационализъм.
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]