9-ти септември - чувствате ли го като празник ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Re: 9-ти септември - чувствате ли го като празник ?

Мнениеот Долно уйно » 09 сеп 2016 11:40

Тъкмо се връщам от манифестация... беше страхотно
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 09 сеп 2016 11:40

Така като ти чета постовете, оставам с впечатлението, че не са си свършили добре работата и са я оставили недовършена.

Благодаря за комплимента, бай Станко.

Мани друго, ами и 9.9.2016 пак са три деветки.

Че то червеният терор продължава да си тлее, бре, само че под формата на други механизми.

Така се получава понякога, когато се смесят несъвместими гени.

След г'син Илиев, още един гений на хоризонта...

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 09 сеп 2016 11:41

boro1964 написа:Празник на тоталитаризма и човешката омраза!

Не точно. Празник и на чуждопоклонничеството, на навеждането, на това да можеш използвайки момента да заграбиш чужда собственост. Празник на дребните душици, за които Альоша е символ, празник на идиотите за който има нужда да съществува паметник на съветската армия, а Списаревски да няма паметник. Ден напомнящ ни колко сме дребнави и завистливи като народ.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 09 сеп 2016 11:42

Заклет Левскар написа:
boabbb написа:
Warped написа:Дей имам 2 по математика ама това 09+09+1+9+4+4 = 999 вярно ли е 8-) :lol: :lol: :lol:

Трябва да го умножиш по тангенса на ъгъла между Сатурн и 3-тия й пръстен :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Сега се връщам от Смолян. Със Шумкаря (още е жив) наблюдавахме Сатурн посред бял ден, умножавахме не само тангенса, ами и котангенса, и не само на ъгъла на третия, ами и на петия пръстен.
Бах мамаму, докарахме го до 993, ама до 999 не успяхме.
Хапнахме яйца с лук и си тръгнах.

Толстолоба ли не му е кълвал :? Той за тоя празник ако не е подготвен ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 09 сеп 2016 11:43

boabbb написа:
Captain Stottlemeyer написа:
CTAHKO написа:...Имах известни опасения, че ще се намесиш с някой линк и ще ми развалиш идилията, ама тйничко се надявах, че може и да мине 8-)

Не губи кураж, ти можеш повече. ;) Само недей с лакърдии за външната търговия на България - в тази област съм работил от 1980 година до неотдавна. Опитай нещо друго... 8-)

Капитана 1980 бачка във ВЪНШНАТА търговия и не е от нашите :? А, моля ти се :lol: :lol: Кажи си, капитане, кого топеше по времето на соц-а, какво ти беше агентурното име :?:

Топях баща ти, за да мога като го приберат да прекарам повече свободно време с майка ти, а агентурното ми име беше "Бащата на boabbb"... 8-)
П.П. А ако не беше толкова прост, щеше да знаеш, че във външната търговия на България са работили много свестни и образовани хора (особено след като беше създададена специалността МИО в Икономическия - тогава например задължително изучавахме 3 езика - руски + 2 западни), но както казах - много просто парче си... :lol:
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 09 сеп 2016 11:47, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 09 сеп 2016 11:46

CTAHKO написа:
ММ1914 написа: Къде да го еба си видял класификация според която електронният часовник /да не говорим че пишеш само за патент/ е изчислителна техника? Любопитно би ми било да я прочета и аз.

На базата на тях е произведена „Елка 51“, в която броят на МОС ИС е допълнително редуциран от 10 на 4 броя. Джобните калкулатори „Елка 130“ и „Елка 135“ са произвеждани по поръчка и изнасяни за Швейцария и Италия. В периода 1971 – 1985 г. България изнася калкулатори за над 480 милиона лв

П.П. Без електронният циферблат, за каква еектронна и изчислителна техника говорим 8-)

Ти за Япония кажи, това другото с калкулаторите ми се вижда повече като операция на службите за получаване на парите от минаващия през България наркотик и оръжие. Сега ще кажеш че на швейцарците сме им продали по 4 калкулатора на калпак, все съм останал с впечатлението че не са най-многолюдната нация на света. :mrgreen:
Тръгнахме от компютри, стигнахме до циферблат и компоти, кажи сега за даренията за университети и колко са те след великата дата?
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 09 сеп 2016 11:50

boabbb написа:
Заклет Левскар написа:
boabbb написа:
Warped написа:Дей имам 2 по математика ама това 09+09+1+9+4+4 = 999 вярно ли е 8-) :lol: :lol: :lol:

Трябва да го умножиш по тангенса на ъгъла между Сатурн и 3-тия й пръстен :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Сега се връщам от Смолян. Със Шумкаря (още е жив) наблюдавахме Сатурн посред бял ден, умножавахме не само тангенса, ами и котангенса, и не само на ъгъла на третия, ами и на петия пръстен.
Бах мамаму, докарахме го до 993, ама до 999 не успяхме.
Хапнахме яйца с лук и си тръгнах.

Толстолоба ли не му е кълвал :? Той за тоя празник ако не е подготвен ...

Нямаше толстолоб, продал си е въдицата, ама кокошките му снасят всеки ден :)
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 09 сеп 2016 11:57

ММ1914 написа: Все сме прочели някоя и друга книга и ние. Къде да го еба си видял класификация според която електронният часовник /да не говорим че пишеш само за патент/ е изчислителна техника? Любопитно би ми било да я прочета и аз.

Много интересен въпрос! И аз все се чудя, като ми напише някой за часовника, за компютъра и за други такива неща, каква изчислителна техника са. По всички международни класификации изчислителна техника е броеницата, сметалото, абака...
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 09 сеп 2016 11:58

ММ1914 написа:Ти за Япония кажи, това другото с калкулаторите ми се вижда повече като операция на службите за получаване на парите от минаващия през България наркотик и оръжие. Сега ще кажеш че на швейцарците сме им продали по 4 калкулатора на калпак, все съм останал с впечатлението че не са най-многолюдната нация на света. :mrgreen:
Тръгнахме от компютри, стигнахме до циферблат и компоти, кажи сега за даренията за университети и колко са те след великата дата?

Те и мотокарите са операция на службите, питай кептъна 8-)Изобщо цялата ни икономика според вас е операция на службите 8-) Странно, колко некадърни са ни в момента службите, щом нямаме никаква икономика 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 09 сеп 2016 12:00

защо написа:
ММ1914 написа: Все сме прочели някоя и друга книга и ние. Къде да го еба си видял класификация според която електронният часовник /да не говорим че пишеш само за патент/ е изчислителна техника? Любопитно би ми било да я прочета и аз.

Много интересен въпрос! И аз все се чудя, като ми напише някой за часовника, за компютъра и за други такива неща, каква изчислителна техника са. По всички международни класификации изчислителна техника е броеницата, сметалото, абака...

Преди много много време едната класификация беше елекронно-изчислителна техника, поне така си спомням, но пича говори само за изчислителна техника, та затова съм малко любопитен.

Върни се в “Свободна зона”