Не знам.. ЦСКА трябва да е в А група, но не е това начинът. Така ще доубием малките клубове, после накъде? По-малоумна идея няма от тази! Аз харесвам малките клубове, не искам да ги убива никой лош! Доста легендарни български отбори не са сред живите. Просто се повтарят едни и същи грешки, затова и големите ни отбори станаха малки. За да се оправи футбола, трябва пълна подмяна на ръководни кадри- в клубове, в БФС, навсякъде. Как се сменят Правителства например полно мало, а тия все са същите бе? И тогава го яде само треньора на некадърния ни национален отборчек, другите пак са си те. Квато и Висша или Нисша лига да измислят, пак са те в кюпа, но искат да рестартират пералнята!

Нови хора, нови лица, нови шефове - само тогава хората ще повярват, че се прави истински рестарт на футбола, ако са същите- пералнята ресет само. Разбира се, има един такъв момент, че сме се докарали до ситуация, в която първо и най-важно е да се спасят големите клубове, но губят пак малките, момци. Както винаги де.

Като им вкарат някакви високи и непосилни за нашите ширини стандарти, просто ще ги доубият и малкото останали клубове, просто никой нормален няма да продължи да дава пари за малките отбори ако не може да се класира в А група. Ситуацията е матова, защото не може да се излезе от тази криза според мен. Не и със завишаване на стандартите, а пари да няма. Лека, полека, футболът в България ще стане аматьорски, заглавието и да му го смениш, пак ще си е аматьорски. Ние вече немаме и никакъв престиж, без ЦСКА в Европа кой те знае бе?